QUOTE(jurgita35 @ 2011 02 08, 22:19)
sveika, na del cistiniu dariniu tai as asmeniskai nieko nezinau, bet pas mane yra hiperaktyvi skydliauke ir as taip pat siuo metu laukiuosi. Gydytojai pastebejo tai, nes buvo aukstas kraujospudis , o kaip tavo siuo metu? Mane ta pacia diena nusiunte pas endokrinologa, padare ekstra hormonu tyrima ir kadangi jie buvo blogi ta pacia diena issiunte i klinikas. Jose teko paguleti tol kol isvale krauja (plazmoferezemis), paskyre gydyma propyciliu (nuo skydliaukes) ir trandante (nuo sirdies) dabar kas 3-4 savaites tikrina hormonus ,kai kurie gereja kai kurie ne, bet nestuma issaugojom. tai tiek , bet gal tavo hormonu tyrimas bus geras, o tas darinukas bus saugus , kuri pasigydyti galesi jau pasigimdziusi. sekmes tau rasyk kaip seksis tau. linkiu kuo geresniu tyrimu atsakymu
Labas. Mano kaujospudis atitinka nesciosios normas...bent taip sako gyd. Per kiek laiko buna atsakymai hormonu? Is darbo neturiu galimybe iseit pasidaryt jo...geriausiu atveu, po poros savaiciu pavyks, nes cia, kur gyenu, ima krauja siam tyrimui tik pirmadienio rytais.