Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

QUOTE(Kris_ @ 2011 07 12, 14:17)
Sveikos mergytės  4u.gif
norėjau pasidalinti savo problemėle ir gal kuri galėsit patarti...
prieš kelis mėnesius labai blogai pradėjau jaustis ir pasidariau kraujo tyrimus, pasirodo, kad tth tik 0,058, endokrinologas išrašė metizol'io ir po mėnesio tyrimai jau buvo normos ribose tth=0,885, tada paskyrė palaikomąją doze metizol'io po 1 tabletę kas antrą dieną, po dviejų mėnesių tth=3,45, bet mane gydžiusio gydytojo visą mėnesį nebuvo tai nuėjau pas kitą endokrinologę ir ji man šalia metizol (vis dar viena tabletė kas antrą dieną) išrašė tiroksino po pusę tabletės kasdien (kad nepradėtų augti svoris), pradėjau gerti prieš kelias dienas ir vėl blogėja savijauta, blogiausia, kad sutriko miegas ir vėl bado širdį smarkiai.... nežinau ar mesti tą tiroksiną ir nebegerti, ar geriau eiti vėl pas endokrinologą?
Šiaip pradėjus gerti metizolį svoris pradėjo kristi, nes iki tol turėjau didelį antsvorį ir svoris niekaip nekrito.

jei jauti kad kazkas vel su skydliauke negerai, siulycviau nueiti pasidaryti kraujo tyrima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kris_ @ 2011 07 12, 14:17)
Sveikos mergytės  4u.gif
norėjau pasidalinti savo problemėle ir gal kuri galėsit patarti...
prieš kelis mėnesius labai blogai pradėjau jaustis ir pasidariau kraujo tyrimus, pasirodo, kad tth tik 0,058, endokrinologas išrašė metizol'io ir po mėnesio tyrimai jau buvo normos ribose tth=0,885, tada paskyrė palaikomąją doze metizol'io po 1 tabletę kas antrą dieną, po dviejų mėnesių tth=3,45, bet mane gydžiusio gydytojo visą mėnesį nebuvo tai nuėjau pas kitą endokrinologę ir ji man šalia metizol (vis dar viena tabletė kas antrą dieną) išrašė tiroksino po pusę tabletės kasdien (kad nepradėtų augti svoris), pradėjau gerti prieš kelias dienas ir vėl blogėja savijauta, blogiausia, kad sutriko miegas ir vėl bado širdį smarkiai.... nežinau ar mesti tą tiroksiną ir nebegerti, ar geriau eiti vėl pas endokrinologą?
Šiaip pradėjus gerti metizolį svoris pradėjo kristi, nes iki tol turėjau didelį antsvorį ir svoris niekaip nekrito.

man panasiai buvo kaip jums pradžioje t.y. tyrimai buvo 0.007 tik as negeriau metizolio, tik prokorolano ir viskas pasibaige. o tokio nenormalaus derinio kaip tyroksinas ir metizolis neteko girdeti biggrin.gif biggrin.gif taigi tiroksinas aktyvina skydliauke, tai tokiu atveju geriat metizoli veltui biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cate @ 2011 06 28, 20:57)
smagu, kad per nestuma rezultatai buvo geri  4u.gif o ar geret vaistus nestumo metu?
Siandien lankiausi pas daktara tai kraujo rezultatai is hiper pasidare hipo, nors tik 6savaites geriau ta kvaila propycili  doh.gif daktaras dabar liepe savaite nevartoti visai vaistu, o po savaites gerti tik labai maza doze. Net nz ar is vis vel gerti ta propycili ar laukti 6 savaites ir vel ziureti ka rodo kraujas.?

aš vaistų negėriau, net ir prieš pastodama, nu tik prokorolana smile.gif o nėštumo metu tai nee, nebuvo reikalo smile.gif tai jeigu Gyd. siūlo negert kurį laiką, tai pamėginkit, aš dabar propycilį geriu tai nespėju pirkti bonkučių smile.gif
Svarbiausia, kad jaustumėtės gerai smile.gif
Atsakyti
[quote=Muonika,2011 07 31, 19:40]
man panasiai buvo kaip jums pradžioje t.y. tyrimai buvo 0.007 tik as negeriau metizolio, tik prokorolano ir viskas pasibaige. o tokio nenormalaus derinio kaip tyroksinas ir metizolis neteko girdeti biggrin.gif biggrin.gif taigi tiroksinas aktyvina skydliauke, tai tokiu atveju geriat metizoli veltui biggrin.gif
Papildyta:

cia siaip normalus gydymas tiroksinas su metizoliu smile.gif man toki taike, tai rezultatai buvo idealiausi per visa gydyma smile.gif nes metizoli dazniausiai neina nutaikyti, kad nenuslopintu per daug smile.gif tai tiroksino pagalba ir atitaiko dozes smile.gif todel nesakykite, kad toks gydymas veltui smile.gif
Atsakyti
[quote=NeNuorama`,2011 07 31, 20:45]
[quote=Muonika,2011 07 31, 19:40]
Papildyta:

cia siaip normalus gydymas tiroksinas su metizoliu smile.gif man toki taike, tai rezultatai buvo idealiausi per visa gydyma smile.gif nes metizoli dazniausiai neina nutaikyti, kad nenuslopintu per daug smile.gif tai tiroksino pagalba ir atitaiko dozes smile.gif todel nesakykite, kad toks gydymas veltui smile.gif
[/quote]

Pritariu, neklaidinkite zmoniu!Ir as geriu ir dabar dar L tiroksina ir propycili, nors ir priesingai veikiantys vaistai yra, kai geriau tyrozoli irgi geriau tyroksina mirksiukas.gif Zodziu viskas cia normaliai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki
QUOTE(Muonika @ 2011 07 31, 19:40)
Papildyta:

aš vaistų negėriau, net ir prieš pastodama, nu tik prokorolana smile.gif o nėštumo metu tai nee, nebuvo reikalo smile.gif tai jeigu Gyd. siūlo negert kurį laiką, tai pamėginkit, aš dabar propycilį geriu tai nespėju pirkti bonkučių smile.gif
Svarbiausia, kad jaustumėtės gerai smile.gif

tai po kiek jus geriat , kad nespejat pirkti g.gif
Atsakyti
QUOTE(*EUPHORIA* @ 2011 08 01, 14:17)
Sveiki

tai po kiek jus geriat , kad nespejat pirkti  g.gif

speju po 6 tabletes smile.gif
Atsakyti
na va si karta vel pasidziaugti noriu smile.gif
antras kartas kaip ejau darytis kraujo tyrima ir buvo pasakyta kad rodikliai normos ribose bigsmile.gif TTH 3,8 o LT4 15,1 rodos, tiksliai nebepamenu, bet labai dziugu kad rezultatai po truputi gereja, dabar gersiu po viena tablete kas antra diena ir tikiuosi po pusantro menesiuko vel galesiu pasidziaugti bigsmile.gif
o jau maniau kad 9menesiai gydymo net nepades, o pasirodo viskas imanoma wub.gif
Atsakyti
Sveikos,
QUOTE(NeNuorama` @ 2011 08 01, 20:39)
speju po 6 tabletes smile.gif

Po 6 tabletes Propicyl blink.gif Tai kokie tyrimu rezultatai, kad tokia doze reikia gerti?
As isgeriau 50 dienu po 1x2kart. jauciuosi super , nebera sirdies permusimu, nuovargis taip pat isnyko. Vienu zodziu jauciu gereja.Pasidariau siandien tyrimus, ketvirtadieni zinosiu kokie dabar yra skaiciai.

QUOTE(Ruta7777 @ 2011 08 02, 08:36)
na va si karta vel pasidziaugti noriu smile.gif
antras kartas kaip ejau darytis kraujo tyrima ir buvo pasakyta kad rodikliai normos ribose  bigsmile.gif  TTH 3,8 o LT4 15,1 rodos, tiksliai nebepamenu, bet labai dziugu kad rezultatai po truputi gereja, dabar gersiu po viena tablete kas antra diena ir tikiuosi po pusantro menesiuko vel galesiu pasidziaugti  bigsmile.gif
o jau maniau kad 9menesiai gydymo net nepades, o pasirodo viskas imanoma  wub.gif

Sveikinu ir linkiu , kad ta bjaurybe visam laikui pasitrauktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*EUPHORIA* @ 2011 08 02, 10:28)
Sveikos,

Po 6 tabletes Propicyl  blink.gif Tai kokie tyrimu rezultatai, kad tokia doze reikia gerti?

Man visada keista, kai žmonės kitų gydymais stebisi taip, nu tai jei Jum pakako po 2 tabl., tai juk nereiškia, kad visiems taip. Čia aš nepiktai, tiesiog, labai dažnai visi mėgsta stebėtis, kad "oj, kaip daug, o man tai vat tiek ir tiek reikėjo, tai buvo gerai". Juk visi skirtingi, visus skirtingai gydo.

Mano pvz pradžioj lt4 buvo apie 70, tai gėriau po 6 metizolio, paskui po 6 tirozolio, kol neperėjau prie propycilio, tai jo gėriau po 4 kurį laiką, dabar irgi geriu po 2. bet kai gėriau propycilį po 4, tai irgi atrodė, kad vos spėju nusipirkti smile.gif
Atsakyti
Sveikinu ir linkiu , kad ta bjaurybe visam laikui pasitrauktu  4u.gif

aciu labai 4u.gif
tikiuosi visoms tik geres bigsmile.gif

QUOTE(weirdo @ 2011 08 02, 10:35)
Mano pvz pradžioj lt4 buvo apie 70, tai gėriau po 6 metizolio, paskui po 6 tirozolio, kol neperėjau prie propycilio, tai jo gėriau po 4 kurį laiką, dabar irgi geriu po 2. bet kai gėriau propycilį po 4, tai irgi atrodė, kad vos spėju nusipirkti smile.gif

mano pradzioj puvo 78 bet as rodos geriau po 1 tris kartus dienoj menesi laiko ax.gif bet cia turbut priklauso ir nuo kitu rodikliu, nuo pozymiu ligos pasireiskusiu ir trukdanciu normaliai gyvent, o labiausiai turbut nuo gydytojo gydymo taktikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(weirdo @ 2011 08 02, 10:35)
Man visada keista, kai žmonės kitų gydymais stebisi taip, nu tai jei Jum pakako po 2 tabl., tai juk nereiškia, kad visiems taip. Čia aš nepiktai, tiesiog, labai dažnai visi mėgsta stebėtis, kad "oj, kaip daug, o man tai vat tiek ir tiek reikėjo, tai buvo gerai". Juk visi skirtingi, visus skirtingai gydo.

Nieko nenoriu izeisti ir taip reguojate. As tik domiuosi, kaip kada ir po kiek duoda smile.gif Kokie rezultatai mergaiciu buna , kad skiria po tiek daug gerti i diena, o man tik po 2. Gal per daug tikiuosi tada , kad jau gereja, man gal rodosi. Nes as laukiuosi, tai del to man tiek mazai skiria g.gif
Atsakyti
Sveikos,

Po 6 tabletes Propicyl  blink.gif Tai kokie tyrimu rezultatai, kad tokia doze reikia gerti?
As isgeriau 50 dienu po 1x2kart. jauciuosi super , nebera sirdies permusimu, nuovargis taip pat isnyko. Vienu zodziu jauciu gereja.Pasidariau siandien tyrimus, ketvirtadieni zinosiu kokie dabar yra skaiciai.
Sveikinu ir linkiu , kad ta bjaurybe visam laikui pasitrauktu  4u.gif

as geriau po 6 smile.gif ir mano pradinis rodiklis buvo 124 smile.gif o tth neismatuojamas smile.gif o ATPO aplamai virsijo norma 100x
Atsakyti