QUOTE(Danguoliukas33 @ 2012 01 10, 18:05)
sveikos merginos

labai reikia patarimo.Maitinau vaikiuką ir labai pablogėjo sveikata,pasidariau skydliaukės harmonus,ogi per daug gamina.paskyrė daktarė vartoti metizolį.gal žinot ar yra vaitas,kurį geriant galima maitinti mažiuką, nes dabar nemaitinu...

kankinuos ir aš ir vaikas.
labas, pas mane lygiai tas pats buvo, kai suneliui buvo 2 men. atsinaujino skydliauke, mano poliklinikos gydytoja israse po 6 tab. per diena. metizolio, kai paklausiau del maitinimo sake, kad galiu maitinti, o jei labai bus neramu galesiu kas kuri laika pasidaryti vaikuciui tyrimus, na man kazkaip norejosi dar vienos gydytojo nuomones ir as pasiskambinau gydytojai i klinikas pas kuria gulejau nestumo metu, ji nepritare,kad galima gerti vaistus ir maitinti kudiki, sake ,kad tokiu vaistu nuo skydliaukes nera,tad teko paciai priimti sprendima. As nors ir labai su skaudancia sirdimi nusprendziau nemaitinti, manau,kad ir jus turite pati nuspresti arba pasitarkite su keliais gydytojais , paziuekite kokios bus ju nuomones.
propycilis maziau kenksmingesnis tik nestumo metu, nes neprasiskverbia pro plancenta, o maitinant vienodai veikia ,kaip ir metizolis
sekmes jums