Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

QUOTE(*EUPHORIA* @ 2011 08 02, 15:03)
Nieko nenoriu izeisti ir taip reguojate. As tik domiuosi, kaip kada ir po kiek duoda  smile.gif Kokie rezultatai mergaiciu buna , kad skiria po tiek daug gerti i diena, o man tik po 2. Gal per daug tikiuosi tada , kad jau gereja, man gal rodosi. Nes as laukiuosi, tai del to man tiek mazai skiria  g.gif

Manau, kad toki gydyma skiria ,nes rodikliai galbut nera labai blogi, as kai laukiausi tai teko gerti po 6 tablees propycilio, aisku su laiku ju doze mazejo o rezultatai gerejo, ir as tikejausi ,kad si liga pasitrauke, deja nuraukus vaistu vartojima po 3 men tyrimu rezultatai buvo blogi, dabar jau gydausi 2 menuo, tyrimai gereja, bet manau,kad be vaistu vel viskas butu negerai.
Atsakyti
Sveikos, nu pasiemiau atsakymus tai tokie atsakymai
TTH 0.009 ,buvo 0.005
FT4 14.27, buvo 27.38
Tai rezultatai po truputi gereja.
FT4 dabar norma.
Ka mergaites manot? Gal kuri zinot daugiau biggrin.gif Pas gydytoja tik Rugseji, nes sake ateiti po 10 sav.
Atsakyti
[quote=NeNuorama`,2011 07 31, 21:45]
[quote=Muonika,2011 07 31, 19:40]
man panasiai buvo kaip jums pradžioje t.y. tyrimai buvo 0.007 tik as negeriau metizolio, tik prokorolano ir viskas pasibaige. o tokio nenormalaus derinio kaip tyroksinas ir metizolis neteko girdeti biggrin.gif biggrin.gif taigi tiroksinas aktyvina skydliauke, tai tokiu atveju geriat metizoli veltui biggrin.gif
Papildyta:

cia siaip normalus gydymas tiroksinas su metizoliu smile.gif man toki taike, tai rezultatai buvo idealiausi per visa gydyma smile.gif nes metizoli dazniausiai neina nutaikyti, kad nenuslopintu per daug smile.gif tai tiroksino pagalba ir atitaiko dozes smile.gif todel nesakykite, kad toks gydymas veltui smile.gif
[/quote]
bet yra juk ne tik metizolis, ir pvz tiroksino ciut didesne norma duoda vietoj tos kur geriu su metizoliu ir tavo ilgas alinantis darbas nueina šuniui ant uodegos... as, gal, kad pirma kart taip girdžiu, bet kai mano ta skydliaukė tokia nenuspėjama ir rezultatai šokinėja tai aš nesutikčiau taip gydytis g.gif

Papildyta:
QUOTE(*EUPHORIA* @ 2011 08 01, 14:17)
Sveiki

tai po kiek jus geriat , kad nespejat pirkti  g.gif

kaip nenuorama ir sakė po 6 tabletes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(*EUPHORIA* @ 2011 08 02, 10:28)
Sveikos,

Po 6 tabletes Propicyl  blink.gif Tai kokie tyrimu rezultatai, kad tokia doze reikia gerti?
As isgeriau 50 dienu po 1x2kart. jauciuosi super , nebera sirdies permusimu, nuovargis taip pat isnyko. Vienu zodziu jauciu gereja.Pasidariau siandien tyrimus, ketvirtadieni zinosiu kokie dabar yra skaiciai.

o tyrimai normas viršytų 4 kartus. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(NeNuorama` @ 2011 08 02, 19:50)
as geriau po 6 smile.gif ir mano pradinis rodiklis buvo 124 smile.gif o tth neismatuojamas smile.gif o ATPO aplamai virsijo norma 100x

tai vat, kad čia tų organizmų nesupaisysi, kiekvienam skirtingai, ir visų organizmai vaistus įsisavina vis kitaip smile.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
mergiukai SOS doh.gif dariausi TSH ir FT4 tyrimukus gavau ats esu zalia sitoj srity,nesuprantu geri jie ar ne blush2.gif jei galit pakomentuokit:
TSH-0.630
FT4-17.93
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelkiuke @ 2011 08 10, 08:45)
labas rytas 4u.gif
mergiukai SOS doh.gif dariausi TSH ir FT4 tyrimukus gavau ats esu zalia sitoj srity,nesuprantu geri jie ar ne blush2.gif jei galit pakomentuokit:
TSH-0.630
FT4-17.93
unsure.gif

man atrodo viskas cia normoj g.gif bet as pati per labiausiai nesigaudau rezultatuose blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta7777 @ 2011 08 10, 10:45)
man atrodo viskas cia normoj  g.gif  bet as pati per labiausiai nesigaudau rezultatuose  blush2.gif

tai vo as tai vapsie zalia ax.gif doh.gif
Atsakyti
Man paskyrė tokį Kelp. Ar esate kas nors vartojusi? Kokie atsiliepimai būtų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelkiuke @ 2011 08 10, 08:45)
labas rytas 4u.gif
TSH-0.630
FT4-17.93
unsure.gif

labas, va koios yra normos
tth 0,27-4,2 mU/l
FT411,8-24,6 pmol/l
Atsakyti
QUOTE(jurgita35 @ 2011 08 10, 13:45)
labas, va koios yra normos
tth 0,27-4,2 mU/l
FT411,8-24,6 pmol/l

tai as normoj thumbup.gif cool.gif
Atsakyti
labu 4u.gif gal galit rekomenduoti gera endokrinologa Siauliuose? rolleyes.gif
siandien dare echo,tai sakwe padidejusi,ipaise striuma doh.gif
Atsakyti
Labas visom,
Neseniai pasidariau skydliaukės echoskopiją,pasirodo yra problemų su ja.
Mano TSH-10,56,o FT4 visai neseniai dariau laukiu atsakymo,gyvenu Airijoj,todėl ats.teks palaukt.
Gal kas turėjo panašų TSH? Įdomi patirtis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aura/v: 11 rugpjūčio 2011 - 17:38
QUOTE(Pelkiuke @ 2011 08 11, 13:22)
labu  4u.gif gal galit rekomenduoti gera endokrinologa Siauliuose? rolleyes.gif
siandien dare echo,tai sakwe padidejusi,ipaise striuma doh.gif

Pasiskaičiusi rekomendacijų supermamų forume aš buvau pas Baltrušaitienę. Dirba "Alsavitoj" ir ligoninėj. Buvau tik du kartus, problemos nelabai didelės, tai negaliu sakyti, kad daug bendravau. Priekaištų iš esmės neturiu.
Papildyta:
QUOTE(Rinesa @ 2011 08 10, 12:03)
Man paskyrė tokį Kelp. Ar esate kas nors vartojusi? Kokie atsiliepimai būtų?  g.gif

Tai jūros dumblių preparatas, kuriame yra jodo, gerinančio skydliaukės veiklą. Taip suprantu, tai dumbliai geriau už sintetinį jodą, lengvesnis pasisavinimas iš natūrprodukto. Tik Kelp ne vienintelis toks maisto papildas. Man gydytoja recepte rašė "jūros dumbliai", vaistinėj vieną kartą pasiūlė Kelp, kitą kartą nusipirkau iš "Healthilife" produkcijos "sea kelp" - ten didesnė pakuotė, pigesni.

Geriu porą mėnesių, tikrintis eisiu po pusmečio (man mazginė struma), dar negaliu nieko pasakyti apie poveikį.
Atsakyti