Įkraunama...
Įkraunama...

Registracija klase.lt

Aš irgi esu ten prisiregistravusi, ten yra beveik visa mūsų klasė, net auklėtoja, tik gaila kad nėra tik 2panikiu smile.gif ir šeip bendraujam ten, ir aptariam svarbesnius įvykius ir panašiai smile.gif mano nuomone tai liux dalykas thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kleckia: 26 liepos 2006 - 09:29
As ir esu uzsiregistravusi klase.lt ir klaseje ir grupeje, bet bendravimas tai ten labai jau menkas verysad.gif , nesuprantu g.gif negi zmones kurie zinau tikrai uzsuka i ta puslapi taip tingi kanors parasyt ?
Atsakyti
As irgi prisiregistravusi i klase.lt bendravimas po truputi vyksta bet labai letai verysad.gif o siaip suradau draude kuri dabar gyvena Londone ir apie kuria 10 metu nieko nezinojau thumbup.gif
Atsakyti
Visai neseniai prisiregisteravau www.klase.lt., ten jau puse klasioku uzsiregistravo. Jos deka jie susiorganizavo susitikima. thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Renyte @ 2006 08 05, 12:09)
Visai neseniai prisiregisteravau www.klase.lt., ten jau puse klasioku uzsiregistravo. Jos deka jie susiorganizavo susitikima.  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

ir as uzsiregistravausi...super 4u.gif jau ir susitikimas buvo....jau 10 metu baigem mokykla doh.gif
Atsakyti
Prisiregistravusi ir as bet visai nebendraujam internetu, dazniau susitinkam biggrin.gif
Atsakyti
Esu užsiregistravusi klase.lt ir klasėje, ir grupėje, bet nelabai mes ten bendraujam. Na, tik toks vienas pliusas, kad rengiant klasės susitikimą 10mečio proga, bus lengva rasti kontaktus.
Atsakyti
prisiregistravus ir klasej, ir grupej. klases susitikimuose dalyvauja praktiskai vien tik tie zmones, kurie yra klase.lt portale thumbup.gif o grupej tai nors ir daug zmoniu prisijunge, bet ten absoliuciai nieko nevyksta... jokiu diskusiju nebuvo jau pastaruosius 8 men... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ashtri: 10 lapkričio 2006 - 13:15
Mes labai šauniai su klasiokais bendraujame www.klase.lt thumbup.gif
Atsakyti
bendraujam ir labai puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Aš bendrauju ir su klasiokais,ir su grupiokais. thumbup.gif
Atsakyti
uzsiregistravau dar budama mokykloje, bet kai padare prisijungima su e pasu tai kazkokia pieva, bent jau man nebeleidžia prisijungti ir labai tai nervina, nes buvo pagrindinis bendravimas su klase, o siemet kaiup tik 5 metai, kaip baigėm mokyklą ir reikia galvoti apie klasės susitikimą
Atsakyti