Įkraunama...
Įkraunama...

Registracija klase.lt

Labutis, ir as, ir as ten uzsiregistravausi ir klase ir grupe.lt. Grupe lt. sakyciau mirusi, o klase tai gan aktyviai forume reiskiasi, tai ir as ten gan daznai pasisukioju. Manau nuostabus puslapelis. Su kai kuriais klasiokas jau nesimaciau nuo pat baigimo, o zinau kas seima sukure, kiek vaiku turi ir t.t. Manau laisku tai pastu tikrai nesiusciau ir bendravimas butu visai nutrukes, o dabar nemazai vieni apie kitus zinom. Pasiilgstu klases draugu, manau nuostabus metai mokykloje prabego kad ir kaip tos mokyklos nekenteme. Su kai kuriais klasiokais nuo pat darzelio kartu, tai kaip gali nepasiilgti tu zmoniu? klase.lt thumbup.gif .
Atsakyti
aš taip pat esu užsiregistravusi klasė.lt,bet nelabai kas ten iš mūsų klasės bendrauja.Esu ir ta paketa užsisakiusi,tik nežinau kam nes ten retai lankausi ax.gif
Atsakyti
Manau, kad daug kas, kas turi namuose interneta, prisijungia ir prie savo klases. Juk kaip kitaip su klasiokais pabendrausi, jei jie issibarste po visa Lietuva (ir ne tik)? As prisiregistravusi ir esu patenkinta... biggrin.gif
Atsakyti
Esu prisiregistravusi Grupe.lt. Toj grupei kur anksciau baigusi bendravimas pasyvus, bet labai dziaugiuosi, kad sio portalo pagalba po 10 metu suorganizavom mini susitikima drinks_cheers.gif , prisiregistravusiu nedaug, bet musu daugeja thumbup.gif ledai pajudejo.
Kur dabar studijuoju, grupes forume veiksmas vyksta uh gathering.gif ok.gif group.gif plepam, dalinames informacija, ispudziais, aptariam egzus, na zodziu thumbup.gif
Taip kad, dalykas geras thumbup.gif
Atsakyti
Sinadien uzsiregistravau klase.lt .. biggrin.gif
net trijose vietose is karto... doh.gif
noriu tiketi kad taip nenitruks bent dalies klasioku ar grupioku rysiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš užsiregistravus tik grupėje, nes mokylų esu pakeitusi 3, tai net nežinau kur registruotis.
Vat vienoje, kurioje mokiaus ilgiausiai (nuo 6 iki 11kl.), išėjau iš 12 klasės į kitą mokyklą, tai vadinasi kaip ir neturiu teisės ten registrintis. O ten kur baigiau 12 klasę, visi nelabai bendraujam, o ir iš tos klasės niekas neprisiregistrinęs. Šiek tiek pavydu, kad kiti daro klasės susitikimus, o aš niekur neįsipaišau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upsiukas: 14 liepos 2006 - 08:44
esu prisiregistraves tik grupe.lt ax.gif
Atsakyti
Aš prisiregistravus ir klase.lt ir grupe.lt ir biciuliai.lt Aš iki 8 klases mokiausi vienoj mokykloj, o nuo 8 perejau i kitą, bet abiejuose esu prisiregistravus ax.gif oj, kur mokiaus iki 8 - tai dar ir iniciatorė clap.gif Nors aktyviau bendraujam toj klasej, kur nuo 8 klases mokiaus. Bet smagu, plepam apie bele ką, organizuojam susitikimus, sveikinam įvairiom progom ir t.t. thumbup.gif Taip pat ir grupėj - gana aktyvi mūsų grupė thumbup.gif O bičiuliai pas mus mirę g.gif Reiks kažką daryt biggrin.gif Smagu, kad tokie psl yra! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adlim'a: 20 liepos 2006 - 12:33
Uzsiregistravau ir as www.klase.lt ,bet vis dar negaunu is ten jokio patvirtinimo.
Atsakyti
uzsiregistravau klase.lt bet kartais net kyla noras issiregistruot,nes niekas ten nebendrauja doh.gif nu netikiu kad gali buti tiek uzsiemes,kad nera laiko ilysti ir parasyt pora zodziu.
o va grupe.lt thumbup.gif musu ten nedaug,bet pokalbiai karsti.ir apsigincijam,ir apsipykstam.fainai bigsmile.gif
Atsakyti
aš tai visai nesenai, gal prieš kokį mėnesį atradau šį stebuklą. Visai netyčia užklydau į klase.lt, netyčia radau savo klasę...su klasiokai nebendravau nuo pat mokyklos baigimo, kažkaip pamečiau juos, pati išvažiavau, o pasirodo jie labai aktyviai bendrauja. Dabar negaliu atsidžiaugt, bet vat ir pati vis pamirštu ten užsukt doh.gif gal reikia pradiniu psl daryt biggrin.gif
Atsakyti
Esu prisiregistravusi klasėje, bet labai retai ten užsuku 4u.gif
Atsakyti