Mes rugsėjo 20-27 buvom Marmaryje, viešbutyje Club Palm. Labai patiko ir oras, ir aplinka, ir ekskursijos. Viešbutis 3 žvaigždučių, nieko ypatingo ten nėra, maistas vienodokas, bet mums viskas tiko.

Mes taip pat neseniai grizom is turkijos spalio 3, ilsejomes ak-ka denton garden viesbutyje, likom viskuo patenkinti, superinis viesbutukas , ypatngai su vaikuciais, buvom prisedeja daug vaistuku, bet nieko neprireike, oras nuostabus buvo 29-32 , o viena diena isvis 37 laipsniai.Oi dar gyvenam atostogu nuostabiomis akimirkomis. Geru atostogu linkim visiem.
Nu va mes šiandien gryžom iš Turkijos, Vilnius beveik pusvalandį neleido nusileist dėl oro sąlygų. Ech kaip šilta ir gera ten. Kažkas klausė dėl lauktuvių - tai vežėm saldumynus ir arbatą.
Beje šioks toks patarimas - buvom vyno degustacijoje (gryžtant iš Pamukales), tai ten vyno kaina didesnė daugiau nei 2 kartus nei vietinėse parduotuvėse prie viešbučių. Šiaip labai jaučiasi, kad jau sezono pabaiga
Beje šioks toks patarimas - buvom vyno degustacijoje (gryžtant iš Pamukales), tai ten vyno kaina didesnė daugiau nei 2 kartus nei vietinėse parduotuvėse prie viešbučių. Šiaip labai jaučiasi, kad jau sezono pabaiga
deretis tai jau moku,Tunise is keliu parduotuviu buvau isgrusta,Egipte pardavejas vienas nuo manes nese kojas kuo toliau,su kolege zvengeme susireitusios,kitoj parduotuveje kai pardavejas mane pasikviete apziureti prekiu,tai bosas jam i vos i spranda nedave,nes jau pats nuo manes diena pries tai buvo gerai nukentejes.jam pakako mane pamatyti,tik rankomis sumojo-nou nou nou.kur matyta kai uz rankinuka nuo 35$nusiderejau iki 14$ir is akiu maciau kad jam biznis nenusiseke.del menko defekto,as isvarciau kad pas mus 70% nuolaida butu.
kurie vykstat i kemera butunai pasikelkit i kalna Tahtali,(Tahtaly), tai pati trumpiausia,bet uostabiausia ekskursija.Pirkom Ginzatravel,mokejom 55 dol, ten kelia tik Tahtaly firma,visos kitos suveza. keltuvai naujausi Europos zemyne, ilgis 4350, juos iveikeme per 10 min, keltuvu trasa antra pagal ilgi pasauly,sveicaru darbas.Mums pasiseke,bebunant virsukalneje b=nupute debesis ir pamatem ne tik Kemera, bet ir Antalija, Alanija, visa Vidurzemio juros linki....Kiek zinau zemiausia kaina yra 50 dol, per agentura -75, keltuve telpa 80 zmoniu.Buvo remontuojamas, bet si pavasari atidare...Nezinau nei vieno,kuris nebuvo suzavetas vaizdu nuo kalno ir keliantis...nuosirdziai patariu,nemoku idet nuotrauku, parasykit i mano dez,permesiu, jei kam idomu...
Ar yra čia buvusių Turkijoje kelis kartus ir vis skirtinguose regionuose? Kuris Jums labiausiai patiko?
Šiemet buvom Bodrume, pernai sesuo buvo Antalijoje, bet sakė, kad Bodrumas jai patiko labiau, gal kas galite palyginti? Kemeras, Sidė, Alanija, Fetija, Belekas ir kt.
Šiemet buvom Bodrume, pernai sesuo buvo Antalijoje, bet sakė, kad Bodrumas jai patiko labiau, gal kas galite palyginti? Kemeras, Sidė, Alanija, Fetija, Belekas ir kt.

QUOTE(Shlipse @ 2008 10 01, 23:40)
mes spalio 19d islekiame i Diama resorts viesbuti,gal bus pakeleiviu?
megstame lietuviu draugija,pernai Kretoje prisirinkome lietuvaiciu ir dideli masiniuka issinuomoje laksteme po sala.
kokia valiuta dabar Turkijoje palankesne?
keliaujame jau antra karta i sia sali,tai labai daug klausimu nebekyla
megstame lietuviu draugija,pernai Kretoje prisirinkome lietuvaiciu ir dideli masiniuka issinuomoje laksteme po sala.
kokia valiuta dabar Turkijoje palankesne?
keliaujame jau antra karta i sia sali,tai labai daug klausimu nebekyla
Mes ilsejomes butent siame viesbutyje. Viskas patiko, maistas superinis, grizus Lietuvon man depresija kaip ten buvo silta ir gera

QUOTE(Tornadziukas @ 2008 10 12, 21:58)
Ar yra čia buvusių Turkijoje kelis kartus ir vis skirtinguose regionuose? Kuris Jums labiausiai patiko?

pernai buvau Kemere o siandien grizau is Bodrumo nerealiai likau suzaveta Bodrumu,su manim kartu vaziavo dvi drauges kurios buvo Marmaryje ir Alanijoje,bet abi irgi sake kad Bodrumas nerealus jis kitoks nei kiti regionai ,Marmaris yra panasus i Bodruma
QUOTE(egliutka @ 2008 10 12, 21:05)
pernai buvau Kemere o siandien grizau is Bodrumo nerealiai likau suzaveta Bodrumu,su manim kartu vaziavo dvi drauges kurios buvo Marmaryje ir Alanijoje,bet abi irgi sake kad Bodrumas nerealus jis kitoks nei kiti regionai ,Marmaris yra panasus i Bodruma
Tai mano sesuo irgi sakė, kad Bodrumas daug gražesnis, galvoju, kuris dar regionas gražus, nes įtariu, kad vėl maniškiai lėks į Turkiją, nors aš norėčiau į Portugaliją ar Maljorką

O kas kituose regionuose kitaip nei Bodrume?

šį šeštadienį grįžau iš Alanijos regiono. Oras fantastiškas: dieną apie 30 laipsnių (tai apie 14 val. skubiai reikėdavo ieškoti pavėsio, nes buvo neįmanoma išbūti, o naktimis apie 20 laipsnių - nei vieno karto neprireikė jokių megztukų, visada buvau su trumpom rankovėm. Na kiti žmonės užsidėdavo kokius plonus švarkelius ar pledus.
Manau, kad tie kurie dar tik skrenda, tai tikrai dar spės pasilepinti saulute ir šilta jūra
Noriu atgal
Manau, kad tie kurie dar tik skrenda, tai tikrai dar spės pasilepinti saulute ir šilta jūra

Noriu atgal

Alanijos pusėj yra šilčiausiai nei kituose Turkijos regionuose. Tad jei į šia pusę vykstat, tad tikrai dar pasilepinsite šiluma.
QUOTE(zizelius @ 2008 10 17, 10:57)
į "Amara Dolce Vita"
teko girdėti, kad jau tas viešbutis gėrių gėris. Tai būtų įdomu išgirsti (kai grįšite) apie šitą viešbutuką