Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu... 6 tema

Na ir kas kad radau tą ženklą ir kad atsiprintinau?Tikra višta aš doh.gif Juk galiniai stiklai tamsinti,iš vidaus užklijavus vistiek nesimatys,o iš išorės-sušlaps lotuliukas.gif Vis gi teks pirkt tą ženklą lotuliukas.gif
Atsakyti
Tai kad tas zenkliukas pora litu tekainuoja biggrin.gif jei gyveni Vilniuje tai gali ju rasti salia Kalvariju turgavietes esanciuose kioskuose
Atsakyti
Tai vat,vyras juokėsi už pilvo susiėmęs lotuliukas.gif iš to mano atsprintinimo lotuliukas.gif Mat gi gudra norėjau pasirodyti-atseit kam pirkti jei galima namie atsispausdinti,atseit sutaupysiu(o kad dažai naudojasi,popierius...)Oi višta višta aš doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2008 06 10, 10:54)
Tai vat,vyras juokėsi už pilvo susiėmęs lotuliukas.gif  iš to mano atsprintinimo lotuliukas.gif Mat gi gudra norėjau pasirodyti-atseit kam pirkti jei galima namie atsispausdinti,atseit sutaupysiu(o kad dažai naudojasi,popierius...)Oi višta višta aš doh.gif

bevei visuose koskuose yra ta M raide, tik reikia paklausti, nes nebuna prie lango padeta. Kainuoja 1,60lt/vnt.
Atsakyti
o pačiai su liniuote ir guašu nusipiešt - dar pigiau ax.gif
Atsakyti
pasigisriu merginos, išsilaikiau šian važiavimą biggrin.gif negaliu dar patikėti smile.gif sėkmės jums visoms 4u.gif
beje dėl vairo susukimo aikštelėje sustojus buvo diskusija, tai instruktorius man sakė, kad realiai reik sukti vairą važiuojant nors labai labai lėtai, bet aš sukau sustojus ir neprisikabino. Instruktorius labai fainas papuolė, toks jumoristas ir nesupratau kodėl, net du instruktoriai važiavo, vienas gale sėdėjo. Kai pakalausiau po egzo, tai juokais kažką suvapaliojo, neva mane tikrina . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 06 10, 11:32)
pasigisriu merginos, išsilaikiau šian važiavimą  biggrin.gif negaliu dar patikėti smile.gif sėkmės jums visoms  4u.gif
beje dėl vairo susukimo aikštelėje sustojus buvo diskusija, tai instruktorius man sakė, kad realiai reik sukti vairą važiuojant nors labai labai lėtai, bet aš sukau sustojus ir neprisikabino. Instruktorius labai fainas papuolė, toks jumoristas ir nesupratau kodėl, net du instruktoriai važiavo, vienas gale sėdėjo. Kai pakalausiau po egzo, tai juokais kažką suvapaliojo, neva mane tikrina . smile.gif

sveikinu 4u.gif ir pavydziu blush2.gif .as mieste vazineju su instruktorium ir MB.guodziausi kazkada kaip bijau-ale jokios baimes thumbup.gif ,visiskai
Atsakyti
pasigisriu merginos, išsilaikiau šian važiavimą  biggrin.gif negaliu dar patikėti smile.gif sėkmės jums visoms  4u.gif

sveikinu 4u.gif šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti

sveikinu, imk baliona 4u.gif ten galejo but mokinys egzaminatorius, mano draugei taip buvo, bet tada tas tikras instruktorius tipo griezta primete labai, gal pasirodyt reikejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 06 05, 15:59)
Mane mokyklinis instruktorius mokė vairą susukt stovint, o papildomą kai samdžiausi tai sakė griežtai nedaryti taip. Tas mano papildomas instruktorius policijos mokykloj ekstremalų vairavimą dėsto. Tai man nuskilo su juo žiemą ant ledo pasidraskyt thumbup.gif  Be to sužinojau kas gali atsitikri kai susukus vairą ant ledo paslydus nebevaldai mašinos. Daug sunkiau ją atstatyti į reikiamą padėti.
Aš per egzą paklausiau kaip su tuo susukimu. Tai man pasakė, kad reikia vairą sukti važiavimo metu, o važiuoti labai lėtai. Negalima vairo susukti stovint nes ne tik gatvėje mašina užsimes į šoną jai trinktelėjus, bet aikštelėje taip pat. Jeigu tu lendi tarp dviejų mašinų ir iš anksto susukus vairą, tai tave netyčia kam nors užkliudžius gali sumaitoti ne vieną mašiną.... Man taip Regitroje per egzą aiškino.

Jei atvirai -- kažkokie kliedesiai ir tiek.

Tas reikalavimas nesukti vairo stovint yra nebent tam, kad vairuotojas jaustų kiek ratai yra pasukti, nes kai mašina stovi ir susuki ratus, tai nežinai kokia tiksliai kryptimi mašina pradės važiuoti. O visokie užnešimai ir t.t. -- nesąmonė.

Realiam gyvenime tai manevruojant mažoje erdvėje dažnai teks sukti vairą stovint vietoje, nes nebus tų papildomų keliolikos cm ta, kad susuktum vairą riedėdama.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2008 06 10, 13:14)
Jei atvirai -- kažkokie kliedesiai ir tiek.

Tas reikalavimas nesukti vairo stovint yra nebent tam, kad vairuotojas jaustų kiek ratai yra pasukti, nes kai mašina stovi ir susuki ratus, tai nežinai kokia tiksliai kryptimi mašina pradės važiuoti. O visokie užnešimai ir t.t. -- nesąmonė.

Realiam gyvenime tai manevruojant mažoje erdvėje dažnai teks sukti vairą stovint vietoje, nes nebus tų papildomų keliolikos cm ta, kad susuktum vairą riedėdama.

regitroje rašoma, kad sustojus sukti klaida, na bet nesikabino prie manęs.
Dėkui visoms už sveikinimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 06 10, 15:41)
regitroje rašoma, kad sustojus sukti klaida, na bet nesikabino prie manęs.
Dėkui visoms už sveikinimus smile.gif

Nu ir aš,nors ir pavėluotai jungiuosi prie sveikinimų thumbup.gif Šaunuolė,tu vixiuke,o jau pavydžiu tau,tai neklausk doh.gif Bet še bučkį oro_buckis.gif išlaikymo proga...labai labai tikiuosi,kad ir man iššaus ta diena,kai užbėgusi pasidžiaugsiu išlaikymu,nes dabar tai gyvi nervai su tuo vairavimu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(insi @ 2008 06 10, 11:29)
o pačiai su liniuote ir guašu nusipiešt - dar pigiau ax.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti