Ai mergaitės,užlėkiau pasiguosti

Na vat,šiandien su instruktoriumi važinėjau po Panevėžį.Mieste sekėsi gan neblogai suvažinėti maršrutus,bet visas linksmumas prasidėjo važiuojant namučio.O iki mūsų miesto nuo Panevėžio 40km.Tai vat būtų visas linksmumas ir gražumas,jei būtumėm važiavę pagal taisykles.Bet pasirodo,kad instruktoriui taisyklė:BESIMOKANČIAM VAŽIUOTI ARBA IŠLAIKIUSIAM VAIRAVIMO TEISES,2M TEGALIMA VAŽIUOTI 70KM/h(išskyrus automagistrales ir greitkelius) ši taisyklė pasirodo negalioja

Jam mat ponui reikia,kad aš 120km/h važiuočiau,mat jis žvejoti skuba ir dar pastoviai sako:"spausk,spausk".Na gal dar ir nieko būtų,jei tam kely nebūtų daugybę mašinų,daugybę "furų"ir dar kelio ruožas pakankamai neplatus ir kalnas/pakalnė.Na ir ką gi,bandau drebančiu balsu aiškinti,kad jis taip man liepdamas smarkiai pažeidžia kelių eismo taisykles ir kaip savo instruktoriaus įgaliojimus...O jam kas-NUSIŠVILPT ant mano aiškinimų

Ir dar pradėjo man visą kelią "zubrinti":kaip tu teises laikysis,jei bijai "furas" lenkti(nesvarbu,kad priešais gretima eismo juosta 3"scanijos"važiuoja),ir tuo labiau,kad nebetoli kelio ženklas "daug eismo įvykių"...O jam kas?Taigi merginos,važiavau 80-90km/h greičiu ir mintyse meldžiausi,kad kuo greičiau į namus pas vaikus sugrįžčiau,nes tada važiuodama be galo juos pamatyti užsinorėjau....Ir dar šiandien apart 3 priklausančių maršrutų,važiavau dar 1,mat nebuvo vieno žmogus.O dar bjauru tai,kad visą dienelę instruktorius nei pavalgyti neleido,nei atsigerti nusipirkti(o karštis neapsakomas),kai paklausiau ar galime užsukti į miesto degalinę atsigerti nusipirkti,tai jis paklausė:"o kam?"Ir kas keisčiausia,kad ir pats visą dieną nuo ryto iki 16val.nevalgęs/negėręs buvo...
Na nesinorėtų man didele verksne pasirodyti

,bet parvažiavus namo apsiblioviau "ūkiškai",nes tokia pasijaučiau menkaverte,kad pabijojau 120km/h užspausti mašinikės...Taigi,galite įsivaizduoti,koks mano dabar pasitikėjimo lygis savimi