Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu... 6 tema

Taip, vovere74 tikrai teisi. Nereikia pasiduoti provokacijoms 4u.gif . Teisingai darei, kad nelekei 120 km/h. Tikrai dar turesi proga tokiu greiciu vaziuoti, o dabar tiesiog reikia mokintis ir vazineti pagal taisykles. As pati dar mokausi ir egzas pries akis laukia, bet stengiuosi vaziuoti visur nevirsydama greicio. Buna ir mano instruktorius, jei jau mato, kad veluosim, liepia paspausti, bet tik tada, kai mato, kad leistinas greitis 70 km, o as vaziuoju 50 km. As tai kazkaip vis dar bijau greitai vaziuoti, nes paskui nebunu tikra, kad esant tam tikrai situacijai spesiu sustabdyti ar pasitraukti blush2.gif . Bet matyt ta drasa dar ateis ax.gif
Atsakyti
pritariu voverei, reikia kartais charakterį parodyti. aš parodžiau, ir kaip mat su manimi daug pagarbiau ir švelniau elgtis pradėjo. jeigu užsileisi, tai ir ant galvos užlips.
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 06 09, 10:41)
agutis - tu ne menkavertė turi jaustis, kad nespaudei ant 120, o protinga. Negalima. Tai negalima. Reikia didžiuotis, kad taisyklių laikaisi. O tam instruktoriui moralą atrašyti. Kai 2 metus pavažinėsi tada galėsi ir greičiau paspaust, o dabar nėr ko žudytis.
Man tik gaila, kad dažnai mes nemokam patys už save pastovėt. Pradžioj ir aš bijojau prieš instruktorių pasišakot, savo teises apgint. Bet pamažu išdrąsėjau. Kokio velnio, galvojau, juk pinigus moku, išmokt viruot noriu gerai, galų gale aš ne boba už vairo. Aš tiesiog vairuotoja. Man ir buvo situacija kai labai gerti užsinorėjau. Nors ir žiema buvo. Pasakiau jam, o tas - apsieisi, laiko nedaug. Tai aš nieko jam nebesakiau, tiesiog pamačiau degalinę ir įvažiavau į aikštelę. Tas šaukt pradėjo - kur važiuoji? Tiesiai sakiau! O aš jam - gerti noriu sakiau!
Ir visai kitaip pradėjo su manim elgtis. Pamatė, kad aš lengvai nepasiduosiu.

Ir teisingai drinks_cheers.gif ,saunuole 4u.gif ir visoms taip reiktu,tik nesileiskit ,kad instruktoriai nepagarbiai su jumis elgtusi mirksiukas.gif
As irgi turejau ne viena konflikta su instruktorium,bet netylejau,kaip su manim snekejo,tai as su juo cool.gif ,na ir ka apsiramino zmogus biggrin.gif ,juk mes esam ju klientai,mokam pinigus uz paslauga,tai tegul ir atitinkamai elgiasi tongue.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už padrasinančius žodžius blush2.gif Kažkaip jau atsigavau,bet vat 2d vaikščiojau kaip žemę pardavusi,jau galvojau,kad vairavimas ne man...Bet šiandien jau linksma man,nes IŠSILAIKIAU mokyklinį teorijos egzaminą thumbup.gif Viskas,užbaigiau tą nelemtą vairavimo mokyklą,dabar galiu klijuoti M ženklą ir važinėti su savo vyru...Bet vis gi papildomus vairavimus pirksiuosi,nes tų 20val.tikrai nepakako,bet dabar ieškosiu kito instruktoriaus ir Rokiškio mieste,nes vis dėl to ten norėčiau laikyti valstybinį praktikos egzaminą...Baugu man tam Panevėžy...Jei kada turėsiu vairavimo teises kišenėj,tai dar kokius 5m nevažiuosiu į Panevėžį viena,nes jau labai nekokie atsiminimai...

Mergaitės HELP,kažkurioje temelėje buvau užmačiusi nuorodą,kur galima atsiprintinti M ženklą,o dabar nors užsimušk,niekaip nerandu doh.gif Būkit gerutės-padėkit man vištai blush2.gif
Atsakyti
va, gal tiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2008 06 09, 15:20)
Ačiū merginos už padrasinančius žodžius blush2.gif Kažkaip jau atsigavau,bet vat 2d vaikščiojau kaip žemę pardavusi,jau galvojau,kad vairavimas ne man...Bet šiandien jau linksma man,nes IŠSILAIKIAU mokyklinį teorijos egzaminą thumbup.gif Viskas,užbaigiau tą nelemtą vairavimo mokyklą,dabar galiu klijuoti M ženklą ir važinėti su savo vyru...Bet vis gi papildomus vairavimus pirksiuosi,nes tų 20val.tikrai nepakako,bet dabar ieškosiu kito instruktoriaus ir Rokiškio mieste,nes vis dėl to ten norėčiau laikyti valstybinį praktikos egzaminą...Baugu man tam Panevėžy...Jei kada turėsiu vairavimo teises kišenėj,tai dar kokius 5m nevažiuosiu į Panevėžį viena,nes jau labai nekokie atsiminimai...

Mergaitės HELP,kažkurioje temelėje buvau užmačiusi nuorodą,kur galima atsiprintinti M ženklą,o dabar nors užsimušk,niekaip nerandu doh.gif Būkit gerutės-padėkit man vištai blush2.gif

Sitokio optimizmo jau seniai reikejo thumbup.gif . Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 06 09, 16:29)

Nu kažko neatidaro man tos nuorodos blink.gif HELP
Atsakyti
atidaro, tik paspauskit ant jos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2008 06 09, 16:18)
Nu kažko neatidaro man tos nuorodos blink.gif HELP

As turiu kompe, tik parasyk, kaip tau ji atsiusti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlinyte @ 2008 06 09, 17:31)