QUOTE(vovere74 @ 2008 06 09, 10:41)
agutis - tu ne menkavertė turi jaustis, kad nespaudei ant 120, o protinga. Negalima. Tai negalima. Reikia didžiuotis, kad taisyklių laikaisi. O tam instruktoriui moralą atrašyti. Kai 2 metus pavažinėsi tada galėsi ir greičiau paspaust, o dabar nėr ko žudytis.
Man tik gaila, kad dažnai mes nemokam patys už save pastovėt. Pradžioj ir aš bijojau prieš instruktorių pasišakot, savo teises apgint. Bet pamažu išdrąsėjau. Kokio velnio, galvojau, juk pinigus moku, išmokt viruot noriu gerai, galų gale aš ne boba už vairo. Aš tiesiog vairuotoja. Man ir buvo situacija kai labai gerti užsinorėjau. Nors ir žiema buvo. Pasakiau jam, o tas - apsieisi, laiko nedaug. Tai aš nieko jam nebesakiau, tiesiog pamačiau degalinę ir įvažiavau į aikštelę. Tas šaukt pradėjo - kur važiuoji? Tiesiai sakiau! O aš jam - gerti noriu sakiau!
Ir visai kitaip pradėjo su manim elgtis. Pamatė, kad aš lengvai nepasiduosiu.
Ir teisingai

,saunuole

ir visoms taip reiktu,tik nesileiskit ,kad instruktoriai nepagarbiai su jumis elgtusi
As irgi turejau ne viena konflikta su instruktorium,bet netylejau,kaip su manim snekejo,tai as su juo

,na ir ka apsiramino zmogus

,juk mes esam ju klientai,mokam pinigus uz paslauga,tai tegul ir atitinkamai elgiasi