Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu... 6 tema

QUOTE(grange @ 2008 06 20, 23:28)
sveikos, paliko įdomu,kokios kainos pas jus mieste už papildomas pamokas su instruktorium  g.gif
aš iš šiaulių

Aš pati iš Kupiškio,bet pas mus instruktoriai važiuoja į Panevėžį,tai sumokame 80lt-3val.
Atsakyti
Eina sau, kiek laisvuvietu regitroj iki 07.01- gal masiniuka koki nauja papirko g.gif
Vilniuj
Atsakyti
QUOTE(agutis @ 2008 06 21, 14:31)
Aš pati iš Kupiškio,bet pas mus instruktoriai važiuoja į Panevėžį,tai sumokame 80lt-3val.

oho kaip pigiau....

pas mus pas daugely po 100 lt ima už 1,5 val doh.gif aš radau dar kur už dvi val...

Man reiktų vienos mažos pagalbos, tos, kas šiaulietės, parašykit až ką ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 06 20, 22:28)
sveikos, paliko įdomu,kokios kainos pas jus mieste už papildomas pamokas su instruktorium  g.gif
aš iš šiaulių

Kai pradejau vazinet tai 1val. privalomo kainavo 20 Lt, poto pabrango iki 25 Lt. Kai baigiau privalomus, dar 8 val. vaziavau ta pacia kaina, neeme brangiau, instruktorisu sake, kad pas juos leidzia biski daugiau ta pacia kaina vazinet, bet nesitikejau, kad antiek daug smile.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif

turiu klausimeli Vilnietems, gal galit pasakyti kaip davaziuoti iki regitros blush2.gif zinau tik adresa, o kaip davaziuoti ne schmoll.gif gal koks autobusas iki ten vaziuoja g.gif
Atsakyti
Važiuoja 20 autobusas iš lazdynų ( aš iki Lazdynų nuvažiavau 16 mikru, po to persėdau ), arba 38 mikras nuo savanoriu prospekto, atrodo kas valandą jei neklystu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lapiukas @ 2008 06 21, 22:33)
Važiuoja 20 autobusas iš lazdynų ( aš iki Lazdynų nuvažiavau 16 mikru, po to persėdau ), arba 38 mikras nuo savanoriu prospekto, atrodo kas valandą jei neklystu  unsure.gif

labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
38as tikrai dažniau važiuoja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 06 22, 07:51)
38as tikrai dažniau važiuoja ax.gif

ačiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DAMA XL @ 2008 06 20, 09:49)
sveikos 4u.gif junguosiu ir aš prie jusų 4u.gif
jau du kart su instriuktorium važiauvau bigsmile.gif . pirmą kart tai vos iš mašinos išlipau. visa sustingus doh.gif  blush2.gif pirmą kart už vairo sedėjau ir į miestą išvare,stabdyt nelabai sekiasi vis sankabą pamiršdavau doh.gif ,bet nieko pravažiavau..antrą kart jau visai neblogai pravažiavau(visa savaite kojom spaudeliojau sankaba,stabdys pavara lotuliukas.gif )...
tik nelabai patinka, kad instruktorius laiką suką .Susitarem pvz 17 val, o jis tik po 17.20 sedasi į mašiną (kalbasi su kitais) cool.gif po to puse mašruto pravažiavus liepia sustot ir vėl 15 min laukti reikia bash.gif:... bet laiką rašo nuo 17h nu ir pasakyt nelabai ką galiu nes bijau užsirauti ...šeip patenkinta išaiškina suprantamai, parodo, bet tas laiko sukimas  g.gif

Merginos tik netylekit schmoll.gif ,juk jus pinigus mokat uz valandas blink.gif ,jei tylesit tai ir nusuks dar ne tiek doh.gif ,nesuprantu kaip galima nieko nesakyti,ko cia bijoti,tik drasiau,reikia pakovoti uz save mirksiukas.gif
as pati turejau ne viena konlikta su savo instruktorium,bande ir viena vaziavima nusukti,bet kai pasakiau jam viska ka manau ir kaip jis elgiasi,dar pagrasinau,kad pasikeisu instruktoriu,tai apsiramino ir likusias pamokas su sypsena vazinejo lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif na kai as mokiausi vazinetis, tai mano instruktorius tikrai labai labai fainas...jis mane vis juokindavo linksmindavo - kad jau vienu metu net sakau -jus manes nejuokinkit, o tai cia dar ir vaira reikia sukinet, begius junginet, pedalus minkyt, per veidrodelius ziuret, o cia dar juoktis blink.gif hihihi.gif
bet siaip fainas instruktorius ir del moralisko palaikymo, vis sakydavo tu tik nebijok, drasiai ir t.t. rolleyes.gif daugiau tokiu...
Atsakyti
laba.
gal ne cia pataikiau, bet...
Gal turite kas naujausius Ket bilietus mokytis namuose?
Arba bent nuoroda... Is Interno neparsisiuncia... Gal kas per Skype galetumet atsiust?
Aciu
Atsakyti