QUOTE(būsimoji @ 2008 08 31, 17:50)
Gal kuri Jūsų galėtų pasiūlyti tikrai gerą (ir ne isteriką) instruktorių papildomoms pamokėlėms? Kiek kainuoja papildomi važiavimai Vilniuje? Būsiu labai dėkinga
Man labai patiko vairavimo mokykla "Autoklase". Cia Vilniuje. nes as buvau issilaikiusi teises ir kokius 5 metus nevazinejau visiskai

, o kai nusipirkau masina, bijojau sest uz vairo, nes per tuos metus Vilniuje atsirado tiek masinu, kad uiuiui... Tai va, apie autoklase - vardo ir pavardes nepasakysiu, nes tiesiog nezinau. As nuejau i ta mokykla, kadangi galejau vairuoti tik po darbo, tai man tiesiog viena vakara paskyre viena instruktoriu, kita vakara - kita ir abiem buvau labai patenkinta. Jie ne tik nereke, bet apskritai aiskino kaip geriau vairuoti, kodel ziema geriau vienaip vairuoti, vasara kitaip ir pan. O tai yra svarbu, norint suprasti kaip veikia masina ir kaip ja geriau valdyti. Abu instruktoriai buvo jauni - apie 30 metu. Zodziu buvau suzaveta ju darbu. Tiesa, tai buvo pries 1,5 metu

Kas zino, ar jie vis dar ten dirba... Mokejau tuo metu 50 Lt uz viena 1,5 val. vaziavima. Dar man ta mokykla patiko tuo, kad ten nebuvo jokiu neoficialiu vairuotoju tarimusi del vaziavimu. Del kito karto visada susitari biure, jie sau del to nekvarsina galvos. Tiesa, jie dar ne karto man nesutrumpino vaziavimo laiko, ir niekur nereikejo stoveti ir laukti kol susitvarkys savo reikalus.
joo, kai paskaitau, tai skamba tobulai

Kad tik jie po siai dienai tokiam paciam stiliuj dirbtu, butu puiku.
Pamirsau parasyt, jie turi savo tinklapi www.autoklase.lt.