Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu... 6 tema

QUOTE(Atogrąža @ 2008 06 01, 16:28)
Nevairavau Kaune, ir  tegul mane visos kaunietės dabar pomidorais apmėto, bet iš visų pažįstamų, ten vairavusiu, ar vairuojančių (metų metais ir visai neseniai), apie Kauno kultūrą girdėjau tą patį  - jos ten visiškai nėra. Klaipėdoj ta tema anekdotai ir legendos sklando smile.gif

kaune ir saule raudona sviecia... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pleistakaulis: 28 rugpjūčio 2008 - 18:36
Sveikutės,
gal kas turite teorijos programytę, noriu šiek tiek pasimokyti, nes negaliu kursų lankyti dėl darbo doh.gif
B9čiau dėkinga, jei kas galėtumėte pagelbėti 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Labas visoms smile.gif
Po dviejų neišlaikytų vairavimo egzaminų užmečiau vairavimą ir.. gėda gėda, prie vairo nesėdėjau jau beveik du metus blush2.gif Teorija išlaikyta, baigiu pamiršt.. nu ką, galvoju, gal jau reikia susiimt ir vėl bandyti laimę smile.gif tik šįkart Vilniuje smile.gif nes prieš tai buvo vienas kartas Šiauliuose ir kartas Klaipėdoje (o taip, abu miestus išvažinėjau skersai išilgai su instruktoriais, bet...).
Gal kuri Jūsų galėtų pasiūlyti tikrai gerą (ir ne isteriką) instruktorių papildomoms pamokėlėms? Kiek kainuoja papildomi važiavimai Vilniuje? Būsiu labai dėkinga wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo būsimoji: 31 rugpjūčio 2008 - 16:51
QUOTE(būsimoji @ 2008 08 31, 17:50)
Gal kuri Jūsų galėtų pasiūlyti tikrai gerą (ir ne isteriką) instruktorių papildomoms pamokėlėms? Kiek kainuoja papildomi važiavimai Vilniuje? Būsiu labai dėkinga wink.gif

Man labai patiko vairavimo mokykla "Autoklase". Cia Vilniuje. nes as buvau issilaikiusi teises ir kokius 5 metus nevazinejau visiskai blush2.gif , o kai nusipirkau masina, bijojau sest uz vairo, nes per tuos metus Vilniuje atsirado tiek masinu, kad uiuiui... Tai va, apie autoklase - vardo ir pavardes nepasakysiu, nes tiesiog nezinau. As nuejau i ta mokykla, kadangi galejau vairuoti tik po darbo, tai man tiesiog viena vakara paskyre viena instruktoriu, kita vakara - kita ir abiem buvau labai patenkinta. Jie ne tik nereke, bet apskritai aiskino kaip geriau vairuoti, kodel ziema geriau vienaip vairuoti, vasara kitaip ir pan. O tai yra svarbu, norint suprasti kaip veikia masina ir kaip ja geriau valdyti. Abu instruktoriai buvo jauni - apie 30 metu. Zodziu buvau suzaveta ju darbu. Tiesa, tai buvo pries 1,5 metu g.gif Kas zino, ar jie vis dar ten dirba... Mokejau tuo metu 50 Lt uz viena 1,5 val. vaziavima. Dar man ta mokykla patiko tuo, kad ten nebuvo jokiu neoficialiu vairuotoju tarimusi del vaziavimu. Del kito karto visada susitari biure, jie sau del to nekvarsina galvos. Tiesa, jie dar ne karto man nesutrumpino vaziavimo laiko, ir niekur nereikejo stoveti ir laukti kol susitvarkys savo reikalus.
joo, kai paskaitau, tai skamba tobulai biggrin.gif Kad tik jie po siai dienai tokiam paciam stiliuj dirbtu, butu puiku.

Pamirsau parasyt, jie turi savo tinklapi www.autoklase.lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurinuke: 03 rugsėjo 2008 - 15:31
"Autoklase" tikrai gera mokykla,be to,ju mokymo principas toks yra,kad mokinys pavazinetu su skirtingomis masinomis ir skirtingais instruktoriais,kad butent mokytusi pajausti masina ir paskui nuejus i regitra nebutu taip kad va kita masina tai ir neislaikiau-ju mokiniams tokiu problemu nekyla kiek zinau. Be to,kiek maciau sios mokyklos mokomuku mieste tai dar nei vienas neuzkliuvo,tikrai tvarkingai vazineja,ko negaleciau apie daugeli kitu mokyklu pasakyti.
Atsakyti
Ačiū!
Reikės pabandyti wink.gif 4u.gif
Atsakyti
as tai dar laikisiu tik spalio 14d teorija tai gal islaikisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*drieziuke* @ 2008 05 19, 08:03)
Sveikutes,noreciau ir as prie jusu prisideti 4u.gif
Visu pirma sveikinu visas esamas ir busimas vairuotojas 4u.gif  4u.gif
As kursus pradejau lankyti kovo20d.Su teorija jau atsiskaiciau,beliko tik pravazevimai ax.gif o su jais man sunku.Kai tik pradejau lankyt kursus,buvau labai uzsidegus tas teises issilaikyt,laukiau pravazevimu.O dabar tie pravazevimai man tikras pragaras,nelaukiu as ju,nesiseka man jir,turejau 4,liko dar 6.Tiesiu keliu galiu pavaziuoti,bet va sankryzos,aikstele,ziauru.Ypac su sankaba nesiseka,ir nezinau kada prades sektis,praradusi vilti isvis,toks jausmas kad as vienintele prastai vairuoju,o jau 4 kartus vazevau verysad.gif nezinau kaip man ismokt ta sankaba jaust,jau instruktoriui uzsiminiau kad noresiu papildomu valandu,nes po pravazevimu tikrai nerizikuosiu laikyt egzo schmoll.gif

sveikute tai per kiek laiko islaikei jai nepaslaptis ir ar is vieno karto islaikei smile.gif
Atsakyti
la, varge kiek ieskojau paguodzianciu zinuciu-patarimu pries teorijos egza Regitroje......taip norejosi pamatyti, suzinoti kokia ten testu forma, ir dabar pati savo kailiu jau patyriau, kaip ten yra...pries tai spresdavau tik testus www.teises.lt, nes testai automokykloje, auto.plius pasirode vaikiski ir ,mano nuostabai, neapsirikau...per 7min 100 procentu atsakyta i visus klausimus, pats pagrindinis dalykas be ziniu-tai psichologine busena laikant egza-reikia save nuraminti, kad dvasiskai jaustumeisi lyg namuose prie savo kompo ir kad nieko tokio jei is pirmo karto neislaikysi; pasitaike klausimai buvo daugiausia is temu:eismo reguliavimo signalai ir vaziavimas per snakryzas. Praktiniam vairavimui savaime atsiranda gebejimai su sankaba ir gazu( "grojimas " lyg pijaninu), aisku jei vaziuojate kiekviena diena, be ilgu pertrauku;
Atsakyti
Sveikutes, labai labai reikia jusu pagalbos smile.gif. Gal kas galite detaliai paaiskinti, kaip taisyklingai reikia prisiparkuoti lygiagreciai prie bordiuro smile.gif
Kvailas klausimas, bet man netrukus egzaminas Regitroje, o su savo instruktoriumi - beviltiskas reikalas verysad.gif
Atsakyti
Va čia šturmuotojų Regitrą tema, rašyk, prašyk, tikrai patars mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(a.a. @ 2009 06 03, 22:08)
Sveikutes, labai labai reikia jusu pagalbos smile.gif. Gal kas galite detaliai paaiskinti, kaip taisyklingai reikia prisiparkuoti lygiagreciai prie bordiuro smile.gif
Kvailas klausimas, bet man netrukus egzaminas Regitroje, o su savo instruktoriumi - beviltiskas reikalas verysad.gif

Sveika,

Bandysiu, paaiskinti gal ka suprasi blush2.gif (beje sitas pratimas man buvo vienas lengviausiu) ax.gif
Lygegreciai pastatai savo masinyte prie koliuku (atseit stovinti greta masina) paskutinis galinis koliukas turi tau atsidurti galinio lango kamputi, tada susuki vaira i desine pilnai, per kairi veidrodeli gaudai (kur prisiparkuosi) galinio koliuko (regitroj linija) kai pamatai per veidrodeli tarkim ta kuoliuka sustoji istiesini vaira ir vaziuoji atbula kol pagauni ties desinio savo masinos lango remo koliuka mazdaug ties remo viduriu ir viskas tada susuki vaira i desine ir letai stumi i parkavimosi vieta 4u.gif Sori jeigu neaiskiai parasiau, labai sunku nupasakoti, siaip schema turiu, tu visu parkavimusi kaip reikia ax.gif jeigu butum Vilniete galeciau padovanoti mirksiukas.gif
Atsakyti