Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu... 6 tema

QUOTE(ciaramashka @ 2008 06 24, 19:24)
laba.
gal ne cia pataikiau, bet...
Gal turite kas naujausius Ket bilietus mokytis namuose?
Arba bent nuoroda... Is Interno neparsisiuncia... Gal kas per Skype galetumet atsiust?
Aciu

sveika 4u.gif neturejau as naujausiu bilietu...mokiausi is ineto www.teises.lt thumbup.gif panasus kaip ir regitroje, www.automokyklos.lt , www.autoklase.lt ten sankryzu bilietai thumbup.gif ...da buvau nupirkusi knygyte su bilietais...mokykoje http://sexiux.net/ket_bilietai.pdf. i sita kazkas panasaus sprendem
sėkmės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DAMA XL: 29 birželio 2008 - 12:32
mano pazystamas sake ,kad atejo i regitra 2h anksciau ir ten uz papildoma mokesti jam leido paspresti tuos testus.gal zinot ar tikrai taip imanoma? ohmy.gif g.gif swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(linutka17 @ 2008 07 10, 21:21)
mano pazystamas sake ,kad atejo i regitra 2h anksciau ir ten uz papildoma mokesti jam leido paspresti tuos testus.gal zinot ar tikrai taip imanoma? ohmy.gif  g.gif  swoon.gif

o cia geras butu as irgi noreciau kad tai butu tiesa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruska_iene @ 2008 07 16, 09:23)
o cia geras butu as irgi noreciau kad tai butu tiesa biggrin.gif

mano teorijos mokytojas buvo kažką minėjęs. Ir viena moteriškė, su kuria mokiausi toje pačioje grupėje, buvo sakiusi, kad už 5 lt galima valandą pasėdėt prie Regitros kompų. Nežinau ar tiesa, nes nieko pačioj Regitroj nėra parašyta apie tai...
Atsakyti
Manau, jog reikia pakelti šią temukę į viršų, kažko labai apdulkėjus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2008 08 15, 00:35)
Manau, jog reikia pakelti šią temukę į viršų, kažko labai apdulkėjus rolleyes.gif

Kad, matai, visos dar neišlaikiusios važiavimo kalbasi Regitros paėmimo temoje, o jau išlaikiusios - pradedančių vairuotojų su naujokų ženklu - klevo lapo temoje biggrin.gif . Šita kažkaip ir lieka užmiršta, gal nelabai ir reikalinga....
Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 08 15, 00:42)
Kad, matai, visos dar neišlaikiusios važiavimo kalbasi Regitros paėmimo temoje, o jau išlaikiusios - pradedančių vairuotojų su naujokų ženklu - klevo lapo temoje biggrin.gif . Šita kažkaip ir lieka užmiršta, gal nelabai ir reikalinga....

Pamaniau, kad Regitros temukėj daugiau šnekama apie Regitros "paėmimą", o čia -apie vairavimo subtilybes besimokant-visokios kliurkos ir pan. Bet aišku, jei anoj temoj šnekamą apie viską,tai ši kaip ir nebereikalinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tuktuk @ 2008 08 15, 00:52)
Pamaniau, kad Regitros temukėj daugiau šnekama apie Regitros "paėmimą", o čia -apie vairavimo subtilybes besimokant-visokios kliurkos ir pan. Bet aišku, jei anoj temoj šnekamą apie viską,tai ši kaip ir nebereikalinga smile.gif

Dar apie visokias sėkmes ir nesėkmes kalbam Va šioje pradedančių temukėje mirksiukas.gif

Todėl, matyt ir merdi šita tema...

Atsakyti
QUOTE(Atogrąža @ 2008 08 15, 04:01)
Dar apie visokias sėkmes ir nesėkmes kalbam Va šioje pradedančių temukėje mirksiukas.gif

Todėl, matyt ir merdi šita tema...

Dėkui, pasiskaitysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos.Man iskilo toks klausimas: ar gali vaziuoti pasalinis zmogus mokomajame automobilyje? Paprasciau tariant,ar nebus taisykliu pazeidimas,jei vyras mane mokins vairuoti ir kartu vesimes vaika?Nes KET niekur nerandu tokios informacijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Orchidėja* @ 2008 08 28, 13:43)
Sveikos merginos.Man iskilo toks klausimas: ar gali vaziuoti pasalinis zmogus mokomajame automobilyje? Paprasciau tariant,ar nebus taisykliu pazeidimas,jei vyras mane mokins vairuoti ir kartu vesimes vaika?Nes KET niekur nerandu tokios informacijos g.gif

Man rodos kad pagal naujas taisykles leidziama,anksciau tai tikrai negalima buvo.Paprasta iseitis-parasyk i Regitra uzklausima,per kokias pora dienu gausi atsakyma i el.pasta,as tai taip darau kai kokie neaiskumai iskyla.
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 08 28, 13:49)
Man rodos kad pagal naujas taisykles leidziama,anksciau tai tikrai negalima buvo.Paprasta iseitis-parasyk i Regitra uzklausima,per kokias pora dienu gausi atsakyma i el.pasta,as tai taip darau kai kokie neaiskumai iskyla.

Aciu,taip ir padarysiu 4u.gif
Atsakyti