Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys...

QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 25, 13:00)
Niu issisiepus darbe sedesiu,bet nekalbinsiu paneliu  schmoll.gif  dar waikinus kalbinciau tai jo,bet paneles tai ne  lotuliukas.gif

Tai SM ir vaikinuku yra zinok bigsmile.gif lotuliukas.gif Prieik prie kokio ir sakyk "Jus gal ponas Viesulas?" bigsmile.gif "O Jus ne ponas Medinis?" lotuliukas.gif (cia labiausiai pasizymeje vyriskos lyties atstovai) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 12:03)
Tai SM ir vaikinuku yra zinok  bigsmile.gif  lotuliukas.gif Prieik prie kokio ir sakyk "Jus gal ponas Viesulas?" bigsmile.gif "O Jus ne ponas Medinis?"  lotuliukas.gif (cia labiausiai pasizymeje vyriskos lyties atstovai) lotuliukas.gif

Reiks prisirasyti niku ant lapelio lotuliukas.gif bet gal neeeeee schmoll.gif aij niu pagalwosiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 05 25, 12:51)
man jis nuo pat pradžių sakė, kad ji tik laikinai... ir daug kartų kartojo, kad man nėra ko jai pavydėt, kad ji man ne konkurentė, ir kad neturėčiau apie ją net galvoti... bet kai vakar buvau jo namuose, o ten jos visokių daiktų palikta, tai labai skaudu matyti... tik kas truputį pradžiugino, kad mano daiktai, kurie buvo palikti, tebėra ten, kur buvo padėti  rolleyes.gif
tik man vistiek nesuprantama, jei jis galvoja, kad ji -laikina, ir mato, kad mane tai skaudina, tai kam taip elgiasi? Jei taip daro, tai kiek šansų kad mane dar myli  unsure.gif 

Laikinai - tai aisku kokiam reikalui jinai jam, kad toli nereiktu nieko ieskoti. Nu jie kiaules, daro taip. Mano BMB isvis su kazkokia 4 metais uz jy vyresne buvo susidejes, pas ja nakvodavo, bet kai suzinojau, tai greit ten viskas uzsirauke jiems. Mes tada buvom issiskyre, nebendravom, bet buvo tikrai be galo skaudu. Bet kadangi ir pati turejau kai ka, tai matyt cia man lazda antru galu tvojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 13:55)
O kad BTB taip elgias, tai as ir nesuprantu  g.gif

tai vat, kaip čia jį suprasi... jei būtų įsimylėjęs staiga gražią gerą merginą -suprasčiau. O čia -nei jos gerbia, nei myli... Bet kiek teko girdėti ir matyti pėdsakų -draugavo pakankamai rimtai unsure.gif
nu bet kodėl tada manęs laikosi įsikibęs mastau.gif lyg nori būti kartu, lyg ir ne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kusachius: 25 gegužės 2008 - 12:06
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 25, 13:04)
Reiks prisirasyti niku ant lapelio  lotuliukas.gif  bet gal neeeeee schmoll.gif  aij niu pagalwosiu  lotuliukas.gif

Pagalvok, tikrai pagalvok flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 25, 13:04)
Reiks prisirasyti niku ant lapelio  lotuliukas.gif  bet gal neeeeee schmoll.gif  aij niu pagalwosiu  lotuliukas.gif

Bet zinok, jeigu bus vienas is ju, ypac Viesulas, tada bek ir rek lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 25, 12:06)
Bet zinok, jeigu bus vienas is ju, ypac Viesulas, tada bek ir rek lotuliukas.gif

O ka jis gali padaryti??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 05 25, 13:05)
nu bet kodėl tada manęs laikosi įsikibęs  mastau.gif lyg nori būti kartu, lyg ir ne...

Gal jam tiesiog patogu tureti kelis variantus? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 25, 13:06)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 25, 13:07)
O ka jis gali padaryti???  blink.gif

Net zada praradau, sedziu ir kvatoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sunku paaiskinti lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 25, 13:07)
O ka jis gali padaryti???  blink.gif

Na jis siaip moteriskos gimines nemegejas ir pakankamai nestabilios psichikos kiek matosi forume hihihi.gif visos jam kekses, rupi tik subine, papai, na toks neaiskus eksponatas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 12:09)
Gal jam tiesiog patogu tureti kelis variantus?  g.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Net zada praradau, sedziu ir kvatoju  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Sunku paaiskinti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Niu paaiskinkit man unsure.gif nors manau esu skaicius as jo pasisakymu ir mazdaug nujauciu ka lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 25, 12:10)
Na jis siaip moteriskos gimines nemegejas ir pakankamai nestabilios psichikos kiek matosi forume  hihihi.gif visos jam kekses, rupi tik subine, papai, na toks neaiskus eksponatas lotuliukas.gif

Tai nesauksiu as tada jokiu niku...sedesiu sau issisiepus ir uzteks lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 25, 14:09)
Gal jam tiesiog patogu tureti kelis variantus?  g.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Net zada praradau, sedziu ir kvatoju  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Sunku paaiskinti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kyla ir man tokių įtarimų... jei jos iš tiesų nebėra, kaip sakė, tada dar suprasčiau -bando tiesti kelią atgal. Bet jei paaiškės, kad ji vis dar aplink sukiojasi, tai aš pati tada viską užbaigsiu.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2008 05 25, 13:10)
Na jis siaip moteriskos gimines nemegejas ir pakankamai nestabilios psichikos kiek matosi forume  hihihi.gif visos jam kekses, rupi tik subine, papai, na toks neaiskus eksponatas lotuliukas.gif

Bliamba merginos einu as jo temas paskaitineti, noriu nuotaika pasikelti bigsmile.gif lotuliukas.gif Radau tokia gan idomiu pavadinimu "Kodel moterys "raunasi" ant vyru?" lotuliukas.gif
Atsakyti