QUOTE(rozerozyte @ 2010 01 08, 13:39)
Sveikutes,mergytes, jungiuosi ir as prie ritualsu gerbeju, siandien netycia uzsukau visai, ir pastebejau,kad labai dideles nuolaidos kosmetikai,pvz as nusipirkau akims piestuka uz 15 litu atrodo, dar tusa prigriebiau apie 28 lt kazkas, pameciau ceki kazkur, tai tiksliai negaliu parasyt.
pardaveja sake,kad 50 proc. nuolaida taikoma daugeliui (ne visoms aisku, nes jau butu per gerai mums

)dekoratyvines kosmetikos priemoniu, ispardavimas, todel tokios nuolaidos bus, kol isparduos visas tos rusies prekes.
beje, ir man sake, kad turetu po savaitgalio prekiu atvezti daugiau ir tada bus daugiau akciju vel visokiu,tai liepe kita savaite uzsukt.
beje, ir man sake, kad turetu po savaitgalio prekiu atvezti daugiau ir tada bus daugiau akciju vel visokiu,tai liepe kita savaite uzsukt.
Sveika atvykus!
O as merginos, zinokit, padariau dideli darba, vakar vakare buvau panoramoj, tai ritualsu pardavejas iskamantinejau apie akcijas,pasirodziau zinoma, kaip didziausia akciju maniake

bet stai ka pavyko suzinoti, informacija gal ne visai tiksli, bet patingejau paskui jau berasyt, nes nuolaidu zinokit nemazai, kosmetikos nebepirkau, nes ana savaite buvau, bet pardavejos sake, kad kosmetikos su 50 proc. nuolaida nebedaug yra, tai jei kas norit, paskubekit.
be to, paprasiau e-mailu, jei yra galimybe persiust nuolaideles, tai zadejo pasidomet ir jei gales, tai atsius.
taigi, man kol kas pavyko uzciokinti tokias nuolaidas:dantu pasta ~12 Lt, arbata ~13 LT, lupu balzamas ~18 Lt (va sitas tai geras, bet man nuo kaledu net du liko, nes nepadovanojau kam turejau padovanot

, o mokejau po 25 Lt), kitas kazkoks balzamas lupoms 16 Lt, skrub'ai apie 24 Lt rodos, makiazo valikliams ir losijonams dar taiko nuolaida.
Zodziu tikrai daug nuolaidu si karta, todel laukiu nesulaukiu atlyginimo ir lekiu normaliai apsipirkt