Įkraunama...
Įkraunama...

Rituals kosmetika

Sveikutes,mergytes, jungiuosi ir as prie ritualsu gerbeju, siandien netycia uzsukau visai, ir pastebejau,kad labai dideles nuolaidos kosmetikai,pvz as nusipirkau akims piestuka uz 15 litu atrodo, dar tusa prigriebiau apie 28 lt kazkas, pameciau ceki kazkur, tai tiksliai negaliu parasyt.
pardaveja sake,kad 50 proc. nuolaida taikoma daugeliui (ne visoms aisku, nes jau butu per gerai mums biggrin.gif)dekoratyvines kosmetikos priemoniu, ispardavimas, todel tokios nuolaidos bus, kol isparduos visas tos rusies prekes.

beje, ir man sake, kad turetu po savaitgalio prekiu atvezti daugiau ir tada bus daugiau akciju vel visokiu,tai liepe kita savaite uzsukt.

beje, ir man sake, kad turetu po savaitgalio prekiu atvezti daugiau ir tada bus daugiau akciju vel visokiu,tai liepe kita savaite uzsukt.
Atsakyti
QUOTE(ramuniuxas @ 2010 01 08, 10:46)
sake siomis dienomis turetu pasitaisyti biggrin.gif nes gaus nauja siunta tipo ir bus kazkokiu prekiu akcijiniu, tik nezinojo kokiu. Planuoju i Panorama svtg varyt, tai paziuresiu, paklausinesiu, pasnipstinesiu ir informuosiu, jei ka pavyks suzinoti biggrin.gif

Oi, kaip aciu 4u.gif Lauksime informacijos kai tik turesite. Idomu ar bus nuolaidos kunui ir veidui?
Papildyta:
QUOTE(rozerozyte @ 2010 01 08, 13:39)
Sveikutes,mergytes, jungiuosi ir as prie ritualsu gerbeju, siandien netycia uzsukau visai, ir pastebejau,kad labai dideles nuolaidos kosmetikai,pvz as nusipirkau akims piestuka uz 15 litu atrodo, dar tusa prigriebiau apie 28 lt kazkas, pameciau ceki kazkur, tai tiksliai negaliu parasyt.
pardaveja sake,kad 50 proc. nuolaida taikoma daugeliui (ne visoms aisku, nes jau butu per gerai mums biggrin.gif)dekoratyvines kosmetikos priemoniu, ispardavimas, todel tokios nuolaidos bus, kol isparduos visas tos rusies prekes.

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rozerozyte @ 2010 01 08, 13:39)

Sveika atvykus!

O as merginos, zinokit, padariau dideli darba, vakar vakare buvau panoramoj, tai ritualsu pardavejas iskamantinejau apie akcijas,pasirodziau zinoma, kaip didziausia akciju maniake smile.gif bet stai ka pavyko suzinoti, informacija gal ne visai tiksli, bet patingejau paskui jau berasyt, nes nuolaidu zinokit nemazai, kosmetikos nebepirkau, nes ana savaite buvau, bet pardavejos sake, kad kosmetikos su 50 proc. nuolaida nebedaug yra, tai jei kas norit, paskubekit.
be to, paprasiau e-mailu, jei yra galimybe persiust nuolaideles, tai zadejo pasidomet ir jei gales, tai atsius.
taigi, man kol kas pavyko uzciokinti tokias nuolaidas:dantu pasta ~12 Lt, arbata ~13 LT, lupu balzamas ~18 Lt (va sitas tai geras, bet man nuo kaledu net du liko, nes nepadovanojau kam turejau padovanot sad.gif, o mokejau po 25 Lt), kitas kazkoks balzamas lupoms 16 Lt, skrub'ai apie 24 Lt rodos, makiazo valikliams ir losijonams dar taiko nuolaida.
Zodziu tikrai daug nuolaidu si karta, todel laukiu nesulaukiu atlyginimo ir lekiu normaliai apsipirkt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rozerozyte @ 2010 01 12, 10:56)
Reikia lekt ir man, nes speju kai nuolaidu daug, tai daug perkanciuju bus smile.gif

O man, klaipėdietei, belieka seilę varvinti.. Dievinu Rituals kvapus skirtus namams: oro gaiviklis, zvakes.. Cia tikriausiai tik vyras dziaugias, kad pinigeliai neisleidziami rolleyes.gif
Atsakyti
Mano nuomone, geriau maziau, bet geriau, kokybiskiau. Seniau iki ritualo pirkdavau body shopa, bet kai pabandziau sita, ivairiu rusiu nuo kremo iki virtuves ir arbatu produktu, tai body shopas liko toli toli biggrin.gif. Cia mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2010 01 12, 19:18)
Mano nuomone, geriau maziau, bet geriau, kokybiskiau. Seniau iki ritualo pirkdavau body shopa, bet kai pabandziau sita, ivairiu rusiu nuo kremo iki virtuves ir arbatu produktu, tai body shopas liko toli toli biggrin.gif. Cia mano nuomone.

siaip reikia atsirinkti,kiekvienam skirtingi produktai tinka ir patinka.As kartais perku bodyshope, bet tik todel,kad dovanu cekiu pridovanoje,o siaip labiau patinka rituals, o kainos sakyciau ritualsu netgi mazesnes nei bodyshopo, bet jau kai kuriu produktu.
Atsakyti
QUOTE(Pupiuke @ 2009 07 13, 09:52)
Šios parduotuvės užsidaro. Jau Kaune sakė kad nebėra. Gal dar savaitę dirbs Klaipėdoje, o kaip Vilniuje nežinau..  verysad.gif kad nebeliks šios pardės Klaipėdoje.. Vakar išleidau labai daug šioje pardėj ir dar vis atrodo kad mažai nusipirkau. Pasirinkimas labai mažas belikes, taip kad, jei kam konors reikia, dar turit šiektiek laiko kad kažką nusipirkt.. Gal rasit ką..

Viskas del to, kad pasikeite savininkas. Vyras padejo jam inventorizuoti tai, kas liko po ano savininko. Tai net mano vyrui tos prekytes patiko. O savininkas 40 proc. nuolaida pazadejo thumbup.gif
Gal zinot, ar ten yra birios mineralines pudros veidui?
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 01 17, 20:32)
Viskas del to, kad pasikeite savininkas. Vyras padejo jam inventorizuoti tai, kas liko po ano savininko. Tai net mano vyrui tos prekytes patiko. O savininkas 40 proc. nuolaida pazadejo  thumbup.gif
Gal zinot, ar ten yra birios mineralines pudros veidui?

As motriska vasara pirkau. Daba nzn, nes ne Vilniuj gyvenu. O gal tavo vyras gali suzinoti ar Kaune parduotuve bus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2010 01 17, 19:54)
As motriska vasara pirkau. Daba nzn, nes ne Vilniuj gyvenu. O gal tavo vyras gali suzinoti ar Kaune parduotuve bus? smile.gif

nu va jie kaip tycia siandien skype kalbejo. Paprasysiu, kad paklaustu, maciau rase, kad ryt susitinka, tai jei bus proga, paklaus.

Dar norejau paklaust- o kokie yra namu kvapai? Kedru tai nenoreciau(as net eglems alergiska doh.gif ), o kvapas namie neprosal butu, nes suo namie.
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2010 01 17, 23:50)
nu va jie kaip tycia siandien skype kalbejo. Paprasysiu, kad paklaustu, maciau rase, kad ryt susitinka, tai jei bus proga, paklaus.

Dar norejau paklaust- o kokie yra namu kvapai? Kedru tai nenoreciau(as net eglems alergiska doh.gif ), o kvapas namie neprosal butu, nes suo namie.

ten keliu rusiu yra, as pirkau uder a fig tree,man labiausiai patiko, dar yra jazminu, zalios arbatos, apelsinais ir gvazdikais kazkoks.
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2010 01 17, 19:54)

vis nepaklausiu vyro, ar ka suzinojo blush2.gif
tik kai paprasiau, kad paklaustu, tai sake jam minejo, kad Akropoly per didele patalpu nuoma, tai panasu, kad ten nebus ax.gif
Atsakyti
Labai geras ir man patiko sampunas Carpe Diem (toks zalias) ir prie jo tinkantis kondicionierius It's a wrap (tokia ruda pakuote).Ten parasyta, kad skirtas garbanotiems nepaklusniems plaukams, bet man tai tinka labai, nors plaukai tik siek tiek garbanojasi. Is pradziu kai tik sampuna pabandziau naudoti, tai jokio pastebimo efekto, bet kai ir kondicionieriu, tai dabar plaukuciai kaip silkas, minksti, mieli, o juk ziema dazniausiai sunku tokius islaikyti, ypac kai tokie salciai lauke
Atsakyti