Įkraunama...
Įkraunama...

Rituals kosmetika

esu viena karteli turejusi kuno zele- putas su ryziais ir vysniomis, buvau uzsisakiusi per tarpininkes smile.gif .Tai nieko man ypatingo, o ir kaina nemenka gavosi , kazkas virs 30lt doh.gif vienas buteliukas. Bet naudojausi 3-4 men as ja. ax.gif dabar pribaigiau. Naujos nepirksiu blush2.gif
Atsakyti
o man tos putos, tai super, tiksliau zele-putos, jos tokios svelnios, taip maloniai kvepia, taip gerai isigeria i kuna, kad net losijono po to nereikia, toks jausmasa, kaip kremu ka tik pasitepus buciau, naudoju ir kai tik akcija buna dar i prieki nusiperku (nes siaip 30 lt gal kiek daugoka, bet kaip pienia sako, geri daiktai mazai nekainuoja smile.gif ) . man labiausiai baltas ir zalias buteliukas patinka smile.gif
Atsakyti
As labai laukiu parduotuves Kaune atsidarant, jei tai bus. Manau ir daugiau kaunieciu laukia, nes pas mus ji buvo labai populiari.
Atsakyti
as tai nesupratau, kaip ten tos nuolaidos, ana savaite nuejau, norejau nusipirkt pedoms krema, tai pardaveja pasake, kad ne tai prekei nuolaida, o prausikliui ar tai sveitikliui, zodziu nesupratau, kodel. Man pasirode, kad pacios pardavejos nezino, kada kokia akcija taikoma...anksciau sutapdavo lietuvos akcijos su pvz uk akcijomis, bet dabar kazkaip nebesutampa, nieko nebesuprantu.
Atsakyti
Kaip jau isitikinau ,kai tik atsiranda nauja parduotuve, preke ar kt. tai is pradziu, kad itikti pirkejui visi neriasi is kailio, daro akcijas, o kai jau pripratina prie prekiu, tai jau tada ir pradeda ragus rodyti huh.gif
Atsakyti
As tai vis dar manau, kad Ritualsai kol kas laiko savo lygi ir neprarado to gerojo prekes zenklo savybiu, na bent jau kolei kas smile.gif Tikiuosi, kad ir nepraras smile.gif
Atsakyti
Kokybes atzvilgiu jam lygiu nera-mano nuomone. Taciau akciju ir informacijos, tai jau ir mazeja. Galetu padaryti kokias pirkejo korteles, kaupiancias nuolaidas, ar dar kaip vilioti pirkejus, kaip pvz: sarma, douglas, body sopas biggrin.gif
Atsakyti
Esu gavusi dovanų rinkinuką ajurvedinį - dušo želė, detoksikuojantį molį ir kūno pienelį. Kvapai tikrai nuostabūs wub.gif Bet nuvylė tai, kad apeliuoja į natūralumą, ajurvedą, o sudėtys sintetinės kaip ir daugelio produktų... ax.gif Bet kam tai nerūpi, tai priemonės patrauklios, sakyčiau smile.gif
Atsakyti
Ei, Ritualsu megejos, atradau Rituals'us facebook'e lietuviskus biggrin.gif pagaliau susikure ir jie savo profili... vadinasi Myrituals. kazkaip visiskai atsitiktinai aptikau, anksciau tikrai nebuvo, nes kazkada ieskojau ir neradau. Ir kokias nuotraukas kokybiskas sukele produktu...
Atsakyti
QUOTE(ramuniuxas @ 2010 04 09, 13:45)
Ei, Ritualsu megejos, atradau Rituals'us facebook'e lietuviskus biggrin.gif pagaliau susikure ir jie savo profili... vadinasi Myrituals. kazkaip visiskai atsitiktinai aptikau, anksciau tikrai nebuvo, nes kazkada ieskojau ir neradau. Ir kokias nuotraukas kokybiskas sukele produktu...

O jeigu dar kainas kokybiskai nuleistu ir akcijas dazniau darytu bigsmile.gif

Pradesiu kitos kosmetikos ieskoti,nes kazkokie uzsistoveje, nebeidomus pasidare. schmoll.gif
Atsakyti
yra nauju akcijiniu prekiu, nusipirkau sampuno ir kondicionieriaus daug pigiau. Yra ir kitokiu, kam reikia, atrodo visai Ajurvedos linijai 25 proc nuolaida. gal reiks mamytei ka nors nupirkti is ten...
Atsakyti
Maciau nauju akciju yra si menesi neblogu ir gana nemazai.
Atsakyti