Įkraunama...
Įkraunama...

Rituals kosmetika

Vilnietes, kurios lankotes sioje parduotuveje, informuokite mus is Lietuvos apie nuolaidas.Mes labai dekingos smile.gif . Aciu
Atsakyti
Gavau si ryta is info@rituals.lt naujas vasario men nuolaideles, vel daug daug nuolaideliu merginos. Reiktu paskubet,nes ana karta greitai nebeliko akcijiniu prekiu.
Jei kam idomu, tai parasykite meila, permesiu arba pacios parasykite i info@rituals.lt ir atsius.
ten kremams ivairiems, prausikliams,visai beveik Hammam rituals linijai nuolaidos ir pan.
Atsakyti
QUOTE(ramuniuxas @ 2010 02 01, 11:12)
Gavau si ryta is info@rituals.lt naujas vasario men nuolaideles, vel daug daug nuolaideliu merginos. Reiktu paskubet,nes ana karta greitai nebeliko akcijiniu prekiu.
Jei kam idomu, tai parasykite meila, permesiu arba pacios parasykite i info@rituals.lt ir atsius.
ten kremams ivairiems, prausikliams,visai beveik Hammam rituals linijai nuolaidos ir pan.

Buk gera, kai gausi i e-meila informcija, parasyk , kad zinociau ar jie tikrai ir man pasius. Kortele uzpildziau, bet netikiu, kai viena karta neatsiunte mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2010 02 12, 00:16)
Buk gera, kai gausi i e-meila informcija, parasyk , kad zinociau ar jie tikrai ir man pasius. Kortele uzpildziau, bet netikiu, kai viena karta neatsiunte mirksiukas.gif  4u.gif

as tai paskambinau, pasakiau savo meila tokiai moteriskei (o gal merginai) smile.gif maloniu balsu wink.gif ir dabar atsiuncia vis (bent jau manau,kad viska gaunu)...
Atsakyti
QUOTE(rozerozyte @ 2010 02 17, 09:56)
as tai paskambinau, pasakiau savo meila tokiai moteriskei  (o gal merginai) smile.gif maloniu balsu wink.gif ir dabar atsiuncia vis (bent jau manau,kad viska gaunu)...

O geras, o man nepasake jokio telefono numerio g.gif biggrin.gif. Tai gal gali parasyti kur paskambinti reikia? Po uzpildymo korteles nieko dar neatsiunte schmoll.gif
Atsakyti
nezinau ar galima viesinti tel. numeri, bet ziuriu ir ju puslapyje atsirado www.rituals.lt, tai paziurek,siaip dabar nieko man irgi nesiunte, paskutinis buvo vasario men nuolaidos....
Atsakyti
QUOTE(rozerozyte @ 2010 02 18, 13:00)
nezinau ar galima viesinti tel. numeri, bet ziuriu ir ju puslapyje atsirado www.rituals.lt, tai paziurek,siaip dabar nieko man irgi nesiunte, paskutinis buvo vasario men nuolaidos....

Dekui. 4u.gif O uzsienietiskas puslapis informatyvesnis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2010 02 19, 20:29)
Dekui. 4u.gif  O uzsienietiskas puslapis informatyvesnis mirksiukas.gif

jo, ten galima apie kiekviena preke paskaityt, nuotraukas paziuret normaliai.
Atsakyti
kas gero kovo menesio akcijose? gal jau kas zinote, nes as kol kas nieko negavau.
Atsakyti
as gavau si ryta nuolaidas smile.gif reiks ir vel i Panorama nulekt... o ir renginiu paskutiniu metu tiek daug panoramoj
Atsakyti
As irgi gavau thumbup.gif . Bet ko man reikia - nelabai yra,nes daug ka turiu.
Atsakyti
Man irgi nelabai ko reikejo, bet rankoms krema nusipirkau, nerealus (kazkaip Ginko sekret vadinas ar pan.), ji vakare geriausia patept, tai paskaiciau, kad tada 8 kartus geriau i oda isigeria ir tikrai super saugo ir maitina ranku oda, dar visa kita diena nereikia ranku tepti kremu. Ir dar sampuna naudoju Carpe Diem, tai nusipirkt reiks ta savaite, kai akcija bus smile.gif
Atsakyti