Laba diena visoms
QUOTE(Jase @ 2007 12 12, 17:34)
Buvau šiandien nuvažiavusi į darželį - ir mane maloniai nustebino direktorė. Atėjau nesusitarusi, labai maloniai priėmė, papasakojo dienotvarkę, kiek vaikučių grupėje, aptarėme nuo kada palankiau leisti vaiką (šiaip priima nuo 2 metukų tik, o maniškiui tik 1,5 dabar), aprodė ir mokyklą, ir darželio mažųjų grupę, papasakojo apie būrelius.
Matosi, kad darželiui labai reikėtų naujų langų ir šiaip daug kas sena, bet aplinka labai jauki, kabo darbeliai, turi mokykla kompiuterinę klasę, vyresniems yra šokių ir karatė būreliai, dailė, anglų, muzika ir pan.
Didelis kiemas.
Dirba nuo 6.30 iki 18.30 val.
Tai, manau, kad bandysime nuo pavasario pratintis. Tik reikės pradžiai mažiaus grafiką pakeisti, nes jis miegaliukas pas mane. O darželyje 8.30 val. pusryčiai, tada aktyvi veikla, laukas ir pan., 11.30 val. pietūs ir po to ruošimasis miegui, pasaka ir liūliuko nuo 12.30 iki 15.30val.
Turi darželis-mokykla savo internetinę svetainę su foto-galerija, galite pasidairyti.
http://www.vilkpedes...t/galerija.html
Papildyta:
Jei lankančių vaikučių mamytės galėtumėte pakomentuoti apie auklėtojas, kurios dabar mažiausiuosius turi ir kurios turi grupę, kitais metais išeisenčių į paruošiamąją grupę.
mes mąstome apie šį darželį, gyvenam netoliese
beje, o prieš kiek laiko paprastai į jį užsirašydavote, turiu omeny, metus, mėnesius
Papildyta:
QUOTE(Armana @ 2008 01 21, 16:03)
Mano sūnelis eina į šį darželį. Mes tai labai patenkinti šiuo darželiu, ir auklėtojos SUPERINĖS

, grupės neperpildytos. Man patinka tai, kad per dieną su vaikais būna dvi auklėtojos ir šeimininkutė. O kai ėjome į Viltenės darželį, tai ten buvo tikra nesąmonė. Vaikai būdavo su viena apykurčia auklėtoja per visą dieną

. Maniškis ten labai dažnai sirgdavo. Na o Vilkpėdės darželyje vaikai yra gerai prižiūrimi ir bent jau mano vaikas lankydamas šį darželį serga daug rečiau

.
o įdomu, vaikučius į lauką kaip dažnai veda?
Papildyta:
QUOTE(Nataliuke @ 2007 04 21, 23:28)
Gal kas zino kaip dabar si vietom darzelyje? Lopseline grupe domina...
beje, o nuo kokio amžiaus priima?