QUOTE(gritte @ 2008 08 28, 17:47)
Šiandien užėjau į vaistinę, sakau norėčiau vitamino B6...žiūrėjo į mane taip įtartinai...suburbuliavo kažką, tik išgirdau eikit kitur
Naitai, tu bijai alergijos, kad nevalgai?
Aš maitinu dukrą ir valgau arbūzus
Tu valgai arbūzus? Ir vaikui nieko??? maniškis tai raitosi visą vakarą, jeigu suvalgau persiką, ar arbūzo skiltelę. Prispraginau kukurūzų, kad prikirtau.. labai norėjau "ko nors nepaprasto". Tai vaikas rėkė šaukė ir orinosi visą vakarą.
Aha, kai paprašai B6, tai žiūri kaip į ufonautę
QUOTE(Pou @ 2008 08 28, 17:50)
Sveikutės
Geras, geras B6 - jis dalyvauja baltymų ir
aminorūgščių apykaitoje, hormonų, raudonųjų kraujo kūnelių gamyboje, reguliuoja ląstelių dauginimąsi bei diferenciaciją, stiprina imuninę sistemą ir t.t.
Naitai, lengvai gausi šio vitamino gamybinėse vaistinėse - padarys miltukus
O į kurį daržiuką eisit?
Maniškis tik šonine, lašinukais, vytinta dešra, juoda duona, sausainiais ir agurkais gyvas. Toks dabar pas jį racionas. Na ir saldumynus galėtų kapsėti kasdien.
Aha, B6 nerealiai geras. Aš labai bijojau duoti vaikui B grupės vitaminus, nes man viena gydytoja paporino, kad B grupė - mielės, skatina labai auglių augimą. Aišku, jeigu tokie yra. Tai kai padariau magnet rezonanso tyrimus, tai nusiraminau. Jokių auglių, užspaudimų vaiko galvoje nerasta. Na žiūrėsim, koks rezultatas bus. Apie šv.Kalėdas galėsiu pasipasakot. Priminkit
Dar B6 rekomendavo ir mano kūdikėliui. Jam jau 2 mėnesiai, o vis dar dreba smakriukas ir kojytės. Tai rodo sudirgusią centrinę nervų sistemą.
o aš pati sukirtau 20 tabl neuromultivit ir magnesium diasporal, po maišelį vakarais susimaišau su vandenuku. Kaip maitinančiai ir su pergyvenimais moteriškei - tai labai gerai padėjo nusiraminti.
Pou, deja, Kaune išmaliau visas gamybos vaistines. NĖRA B6. Miltukus, ironija gryna, farmacininkės darydavo iš tablečių. Sumala ir supila į maišelius. O tablečių nebėra.
Tik va mūsų poliklinikos neurologai tai nežino dar šito. Išrašo receptus. O vaistinėse sako - griįžkit pas neurologą, lai paskiria ką nors vietoj to...
Einam mes į logopedinį darželį Kaune, Šnekutis.
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...