QUOTE(Alchemie @ 2008 06 04, 08:50)
Skruzdeda, taigi jus labai daug pasieke. ir su eilerasciais dar ateis laikas. Yra mzoni, kurie nu tiesiog negali ismokti eilerasciu, bet jeulinksnius derina, gimines (sito as tau pavydziu, nes mes to pasiekeme tik is dalies per 3 metus darbo). Eilerascius bandyk trumpucius mookytis sokinejant ar musinejant kamuoli, su aiskiu ritmu, taip lengviau ismoksta..buna, akd staiga vaikui issoka eilerastis ir jis ji pasako, nebutinai tada kai reikia ji sakyti, ar prasai.
Manisksi pvz. dainuoja japonoskai ar svediskai is filmuko ismokes daineles
rusiskai irgi is Vrungelio varo
o lietuvisku eielarsciu vos du mokejo ir tuos pamirso..dabar ir nemokau..nes svarbu skaitymas ir rasymas...jegu neturiu dar eilerasciui.
O logopedas manau jums tiesiog pastumetu ir nurodytu gaires kurlink dirbti ir kur sunkumai.
Sveikinu, viskas bus gerai
Manisksi pvz. dainuoja japonoskai ar svediskai is filmuko ismokes daineles

O logopedas manau jums tiesiog pastumetu ir nurodytu gaires kurlink dirbti ir kur sunkumai.
Sveikinu, viskas bus gerai
Aš irgi manau, kad nemažai pasiekė, nes prieš 7 mėnesius galėjo pakartoti tik skiemenis, o praeitą rugsėjį galėjo pasakyti nebent au ir miau... Tik matau, kad kai su juo intensyviai nebedirbame, tai ir tobulėjimas netoks spartus kaip buvo.
O įdomiausia, kad logopedė mums sakė, kad neįmanoma, jog su jo liežuvėliu jis kada nors galės pasakyti R, tipo reikės kirpti. O vat ima ir sako!!! Bet man dar ne raidės rūpi, o apskritai jo kalbos raiška. Greičiausiai nepakenks palankyti vėl logopedo užsiėmimus. O vat dainuoti jis kažkodėl nedrįsta. Bet aš ir savo vyro nesu gyvenime girdėjusi dainuojant.