QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 05, 22:27)
Hello mergynos

kaip sekas?
Siektiek paskaiciau ,ka paraset
man nuo 2008 tromboze buvo... Kojine iki siol nesioju

irgi is sigvario. Pradzioje buvo iki kirksnies..poto perejau iki kelenio..
vaistus gerdavau orfarina..detralexa israse buvo.. Poto jau asperina cardio..eeemmm..
Butu kaip ir gerai...
Bet ivyko tromboze vel... Kitos kojos..
po operacijos apendecito...
Nepasiseke.. Zibor leidziuos i pilva..
Kazkada buvau pagalvojus.. Nesioju viena kojine.. Kazkaip netinka.. Tupai atrodo

reikia antros.. Prisisaukiau..antros kojines...
Bet nieko atlaikysim
o Jums kaip sekasi? Kaip kojos?
Laiko kaip ir daug praejo

pasipasakokit
Sveikute..

Kazkaip apmire tema,tikriausiai viskas gerai visoms,na ir duok Dieve kaip sakant

As po to nelemto tomboflebito jau treti metai nesioju kojine..Taip pat Sigvaris,ilga mano..Na ka galiu pasakyti,koja liko storesne nuo blauzdos,yra issokusi viena vena,labai gadina vaizda,jau nelabai galiu eiti be kojines ir su sijonu,nes koja dar siek tiek ir keicia spalva..Tinsta tik tuo atveju,kai ilgai tenka stoveti,siaip jau tinimas atslugo..(nes ansksciau tindavo daznai ir nuo eilinio pasivaiksciojimo),vaistu nebegeriu jokiu,nes trombai issivaiksciojo,tik kraujotaka aisku jau ne ta..Tiek naujienu

Jus laikykites,kaip nesekmingai taip susikloste ..

Zinot,man ta tromboze ivyko po pirmos sirdies operacijos,nes laidus kiso per koja ir taip gavosi,o po antros operacijos,as pareikaavau kad butu staigiai pradetas leisti heparinas i pilva,kad isvengti tos pacios bedos,tai vat ir isvengiau..Gi jei jau buvo ta tromboze,ji linkusi kartotis ..

O ka jums sako gydytojai,kurioje vietoje jums tie trombai susiformavo ir kaip kita koja,ar liko ten jie ar issivaiksciojo? Na prirasiau..
STEBUKLAS VISADA YRA KAŽKUR ARTI NEVILTIES..