Įkraunama...
Įkraunama...

Giliųjų venų trombozė

Turbūt švenčia... biggrin.gif
[/quote]

aš tai sėdžiu kojas pakėlusi ir tulpes priiminėju biggrin.gif

man tai pries diagnozuojant ligą pildavo karštis, tai sakė, kad čia vienas iš trombozės požymių... dabar praėjo.oi kaip nelaukiu klimakso-jausmas buvo doh.gif
ryt eisiu echoskopo, nors praėjo tik du mėn, nebeiškenčiu-noriu gerų žinių thumbup.gif
Atsakyti
o geras,nezinojau, apie tas karscio bangas.. Jurci, laukiam puikiu rezultatu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
na mano rezultatai neblogi, blauzdoj issivaiksciojo, o slaunyje jau yra kanaliukai pragriauzti thumbup.gif
na tikiuos taip ir toliau.
turiu klausimeli- ar jums nieko neminejo apie vonia, galima gulet ar ne? nes man taip neuztikrintai buvo pasake kad gal geriau nereikia,pakenteti. bet jau trys men, be vonios, nebegaliu kaip noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurci @ 2012 03 17, 17:36)
Sveikos,
na mano rezultatai neblogi, blauzdoj issivaiksciojo, o slaunyje jau yra kanaliukai pragriauzti  thumbup.gif
na tikiuos taip ir toliau.
turiu klausimeli- ar jums nieko neminejo apie vonia, galima gulet ar ne? nes man taip neuztikrintai buvo pasake kad gal geriau nereikia,pakenteti. bet jau trys men, be vonios, nebegaliu kaip noriu  doh.gif

Puikus rezultatai, Jurci smile.gif)
O as va siandien suzinojau, kad Lenkijoje dezute farxiparino vos 50 ar 60 zlotu - aiskinuosi viska iki galo ir mastom savaitgali su MB palekt g.gif
Atsakyti
Uzsisakiau 11 dezuciu fraksiparino - super smile.gif)) gausis 550 lt ir dar nuolaida pritaikyt zadejo smile.gif)) ramu dbr bus 4 men smile.gif
Atsakyti
sveikos,keliu temele i virsu 4u.gif Turiu klausimeli..Man tromboflebitas beveik pries 2 metus buvo,issivaiksciojo trombai,nesioju kojine,venose tiesa nebera kazkokiu voztuveliu,tai kazkiek kraujas atsipilineja(taip sake gyd.) Kartais buna atsikeliu,viskas gerai,koja grazi,pailsejusi is po nakties ir ne is sio nei is to bac ir patinsta.. g.gif kaip jums mielosios,ar buna kad tinsta tiesiog is nieko?
Atsakyti

! 
Žinutė redaguota moderatoriaus: vaistų pardavimas, mainai, etc. forume draudžiami.
Atsakyti
Hello mergynos smile.gif kaip sekas?
Siektiek paskaiciau ,ka paraset smile.gif
man nuo 2008 tromboze buvo... Kojine iki siol nesioju smile.gif irgi is sigvario. Pradzioje buvo iki kirksnies..poto perejau iki kelenio.. smile.gif
vaistus gerdavau orfarina..detralexa israse buvo.. Poto jau asperina cardio..eeemmm..
Butu kaip ir gerai...
Bet ivyko tromboze vel... Kitos kojos.. sad.gif
po operacijos apendecito...
Nepasiseke.. Zibor leidziuos i pilva..
Kazkada buvau pagalvojus.. Nesioju viena kojine.. Kazkaip netinka.. Tupai atrodo biggrin.gif reikia antros.. Prisisaukiau..antros kojines...
Bet nieko atlaikysim smile.gif
o Jums kaip sekasi? Kaip kojos?
Laiko kaip ir daug praejo smile.gif pasipasakokit smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 05, 22:27)
man nuo 2008 tromboze buvo... Kojine iki siol nesioju smile.gif irgi is sigvario. Pradzioje buvo iki kirksnies..poto perejau iki kelenio.. smile.gif
vaistus gerdavau orfarina..detralexa israse buvo.. Poto jau asperina cardio..eeemmm..
Butu kaip ir gerai...
Kazkada buvau pagalvojus.. Nesioju viena kojine.. Kazkaip netinka.. Tupai atrodo biggrin.gif reikia antros.. Prisisaukiau..antros kojines...

Sveikute.. smile.gif Kazkaip apmire tema,tikriausiai viskas gerai visoms,na ir duok Dieve kaip sakant ax.gif As po to nelemto tomboflebito jau treti metai nesioju kojine..Taip pat Sigvaris,ilga mano..Na ka galiu pasakyti,koja liko storesne nuo blauzdos,yra issokusi viena vena,labai gadina vaizda,jau nelabai galiu eiti be kojines ir su sijonu,nes koja dar siek tiek ir keicia spalva..Tinsta tik tuo atveju,kai ilgai tenka stoveti,siaip jau tinimas atslugo..(nes ansksciau tindavo daznai ir nuo eilinio pasivaiksciojimo),vaistu nebegeriu jokiu,nes trombai issivaiksciojo,tik kraujotaka aisku jau ne ta..Tiek naujienu smile.gif Jus laikykites,kaip nesekmingai taip susikloste .. unsure.gif Zinot,man ta tromboze ivyko po pirmos sirdies operacijos,nes laidus kiso per koja ir taip gavosi,o po antros operacijos,as pareikaavau kad butu staigiai pradetas leisti heparinas i pilva,kad isvengti tos pacios bedos,tai vat ir isvengiau..Gi jei jau buvo ta tromboze,ji linkusi kartotis .. verysad.gif O ka jums sako gydytojai,kurioje vietoje jums tie trombai susiformavo ir kaip kita koja,ar liko ten jie ar issivaiksciojo? Na prirasiau.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 05, 23:27)
Butu kaip ir gerai...

Jetau, užjaučiu.....o tai ką aiškina gydytojai, kad po apendicito įvyko trombozė?
Atsakyti
vaje, kaip cia jums nesmagiai. unsure.gif o tai neskystino jums kraujuko po operacijos?
jei jau taip buvo nutike, tai kartotis linke. kaip man gyd. sake reikia visur ir visada sakyt, kad turi okia problema. tai man dabar biski paranoja. biski kas kur man jau baisiausios pasekmes vaidenasi.
ziema buvau nukritus, raisciai patempti. tai sake, kad ir trombai gali formuotis doh.gif o dar kaip tik sveikoji koja pradejo paskaudeti, patinti, nu jau galvojau tiksliai bus. bes aciu dievui ne, buvau nuejus echoskopo.
zodziu gyvenu baimej ir tik apie savo kojas tegalvoju smile.gif

seip jau praejo kokie 9men, kaip "pasveikau" nieko negeriu.na detralex kartais. ir dabar gyd pasiule
nataspin. jis paskystina krauja ir yra pries trombu susidaryma, nereikia tikrintis tirstumo. gal kas esat gere, kokie atsiliepimai. as kaip visada bijau kazka ir vartot.
o seip kojine nesioju kasdien, pilna. siule isbandyt iki keliu, bet kazkaip dvejoju dar. be kojines be sansu, vien namie pavaikscioju gera pusvalandi nemalonus jausmas. svajoju kada nors be jos pagyventi dar. apie koju grozi net nekalbu. ai bili turiu kojos ir vaiksto, o jei dar ir neskaudetu...ko daugiau man reikia biggrin.gif

laikykites visos. dziugu, kad tokia optimiste Dark elf 4u.gif SAUNUOLE

tiesa ar buvot kas pas hematologa issitirti del ko ta tromboze, man sake, kad galima. kazin ka ten pasako, gal mato ar didele tikimybe kartotis. hmmm kaip ten ka...
Atsakyti
QUOTE(Loacker @ 2012 03 09, 00:03)
o geras,nezinojau, apie tas karscio bangas.. Jurci, laukiam puikiu rezultatu 4u.gif

Man ir tas pats kaip ir jurci, buvo karšių pylimai prieš diagnozuojant ligą.... o kad būčiau žinojus....
Atsakyti