QUOTE(liurka @ 2013 04 19, 20:14)
beja, tuo metu kai leido antibijotikus pienuka nusitraukinejau, o uzbaigus ju vartojima puikiausiai savo dukryte ismaitinau 13 menesiu

kiek kalbejau su gydytoja, tai orfarinas i mamos pienuka nepatenka.
kaip fainai, kad po to maitinot. o man iskart pasake-nutraukiat maitinima, be minciu.(kiek prasikankinau kol viskas dingo ir susitvarke, siaubas kazkoks) ot kad nors kazka paciam zinot... po visko jau kai "atsigavau" pradejau pati dometis, skaityti, nors ...
kaip fainai, kad leido leliu atsivezt ir dar patys pasiule??
man tai pirmas klausimas buvo : na i ligonine tai nesigulsit, ar ne?
o kai pasakiau, kad gulsiuos, tai akis ispute kur vaika paliksiu. o kad men skausmai didziausi, karstis kibirais ir seip looj guliu, vos iki wc su dejonem nusliauziu...
ai piktai cia pavariau, isvis kai pagalvoju jei ne tie daktarai, tai tureciau sveikas kojas ir nei nezinociau, kad tokiu baisybiu buna.
toks pyktis snd sukiles...
kazkaip man ramu, kai as nebesidomiu, nebeskaitineju, apsimetu neva viskas ok. bet tik pradedu, dar paskaitau liudna patirti kieno nors-vel viskas susimaiso galvelej.
tiesa, vakar nusipirkau kojine iki keliu,gyd.siule isbandyt,gal jau uzteks tokios. deja pirmas bandymas nekoks. gaila bus jei 80lt nuguls i stalciu
ramios nakties. atsiprasau, kad issiliejau(nepasakyciau, kad lengviau paliko

)