Įkraunama...
Įkraunama...

Giliųjų venų trombozė

as labai pozityviai ir nusiteikus smile.gif kitaip butu labai sunku gyventi smile.gif aciu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liurka: 19 balandžio 2013 - 14:20
beja, tuo metu kai leido antibijotikus pienuka nusitraukinejau, o uzbaigus ju vartojima puikiausiai savo dukryte ismaitinau 13 menesiu smile.gif kiek kalbejau su gydytoja, tai orfarinas i mamos pienuka nepatenka.
Atsakyti
QUOTE(liurka @ 2013 04 19, 20:14)
beja, tuo metu kai leido antibijotikus pienuka nusitraukinejau, o uzbaigus ju vartojima puikiausiai savo dukryte ismaitinau 13 menesiu smile.gif kiek kalbejau su gydytoja, tai orfarinas i mamos pienuka nepatenka.

kaip fainai, kad po to maitinot. o man iskart pasake-nutraukiat maitinima, be minciu.(kiek prasikankinau kol viskas dingo ir susitvarke, siaubas kazkoks) ot kad nors kazka paciam zinot... po visko jau kai "atsigavau" pradejau pati dometis, skaityti, nors ...
kaip fainai, kad leido leliu atsivezt ir dar patys pasiule??
man tai pirmas klausimas buvo : na i ligonine tai nesigulsit, ar ne?
o kai pasakiau, kad gulsiuos, tai akis ispute kur vaika paliksiu. o kad men skausmai didziausi, karstis kibirais ir seip looj guliu, vos iki wc su dejonem nusliauziu...

ai piktai cia pavariau, isvis kai pagalvoju jei ne tie daktarai, tai tureciau sveikas kojas ir nei nezinociau, kad tokiu baisybiu buna.
toks pyktis snd sukiles...

kazkaip man ramu, kai as nebesidomiu, nebeskaitineju, apsimetu neva viskas ok. bet tik pradedu, dar paskaitau liudna patirti kieno nors-vel viskas susimaiso galvelej.

tiesa, vakar nusipirkau kojine iki keliu,gyd.siule isbandyt,gal jau uzteks tokios. deja pirmas bandymas nekoks. gaila bus jei 80lt nuguls i stalciu biggrin.gif

ramios nakties. atsiprasau, kad issiliejau(nepasakyciau, kad lengviau paliko biggrin.gif )
Atsakyti
na as labai daug stengiausi, kad pienukas nedingtu, jau buvau beprarandanti vilti, bet istempiau ir turejau malonumo maitinti savo mazyle smile.gif
kiekviena mes cia su sava blogaja patirtim, bet praeina, apsiprantam, uzsimirstam.tiesiog reikia zinoti, kad reikia prisiziureti. O gydytojai tai daugeliu atveju yra kalti ar neprofesionalus, labai liudina toks aplaidumas.
Mano kojine jau 2 metus guli stolciuje, metus laiko as su ja atsikankinau, labai nepatiko ji man, bet viskas del sveikatos wink.gif
Atsakyti
Liurka.. Bet jei as idemiai skaiciau.. Tai Tavo koja dar patinsta?... O jei ji didesne uz kita.. Tai kas Tau leido kojine nusiimti? smile.gif
ka trombai dingo? Jei ji didesne uz kita koja,reiskias jie dar yra. Nes pagal viska jai trombu nera..ji igauna savo anktesne isvaizda.. (didumo atzvilgiu)
As jau 5 metus nesioju. smile.gif jau susitvarkius buvo ta koja. Bet va gaila kita uztrombavo.
ir nesiosiu kojines. smile.gif

Jurci... Aj tie daktarai.. Prisiziuri vaizdu..ir juos sunku nustebinti.. Beveik visi griezti. Kaleimo priziuretojai. Pasako,atsako.. Tas ju grubumas kai kuriu.obidno,kai su Tavim taip.
Atsakyti
taip, keli trombai pas mane like, kadangi buvo visa koja uztrombuota.taciau as profilaktiskai vaikstau pas gydytojus, echoskopa darausi, kad neatsinaujintu, krauja prisiziuriu, nors gydytoja ir sake, kad nebereikia.kai pries 1,5 metu susireguliavau kraujo tirstuma, taip ir laikosi normoje. koja siek tiek didesne uz sveikaja.palyginus kokia buvo kai tik susirgau, tai dabar kaip ir nieko smile.gif zinoma, kojine tureciau nesioti pastoviai, bet uzsidedu jeigu ruosiuosi toli eiti arba ilgai stoveti, kitu atveju man su ja tikra kankyte, diskomfortas ir gyvenimo stabdis.niekaip su ja neapsiprantau ir viskas.tad tenka uzsideti tik kritiniais atvejais.
Atsakyti
QUOTE(*Dark Elf* @ 2013 04 19, 23:20)
Liurka.. Bet jei as idemiai skaiciau.. Tai Tavo koja dar patinsta?... O jei ji didesne uz kita.. Tai kas Tau leido kojine nusiimti? smile.gif
ka trombai dingo? Jei ji didesne uz kita koja,reiskias jie dar yra. Nes pagal viska jai trombu nera..ji igauna savo anktesne isvaizda.. (didumo atzvilgiu)
As jau 5 metus nesioju. smile.gif jau susitvarkius buvo ta koja. Bet va gaila kita uztrombavo.
ir nesiosiu kojines. smile.gif

Jurci... Aj tie daktarai.. Prisiziuri vaizdu..ir juos sunku nustebinti.. Beveik visi griezti. Kaleimo priziuretojai. Pasako,atsako.. Tas ju grubumas kai kuriu.obidno,kai su Tavim taip.

Koja kartais lieka storesne net jei ir nera trombu..Pas mane visa koja buvo trombuota ir viskas istirpo,bet kojos apimtis liko didesne apie 2cm ir ji linkusi tinti jei reikia ilgai stoveti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LABBRA: 20 balandžio 2013 - 10:50
man tai trombai ir istirpo arbe prisitvirtino ir priaugo. kaip pasake-trombozes nebera.
bet koja truputi visvien storesne, melynuoja be kojines ir kartais jauciasi kazkokie pujuciai viduj. nors ir nuo dienos priklauso, kartais atsikeli liux kaip niekur nieko. o kartais nuo pacio ryto nezinai kur kojas kist, net su kojinem nepraeina.
as tai svajoju kojines atsikratyt, nes man ir baisingai ji maiso. na dar pas mane nelabai ir lankstosi ta koja, neatsitupsi. bet visi daktarai sako, kad cia ne no to ir viskas ok, o kojos "neveikia".

o kokios jusu zinios del kelioniu, skrydziu pvz, su sia liga. mane tai prigasdino, tai as lb bijau,o taip noretusi kur nos pasizmonet.
Atsakyti
QUOTE(jurci @ 2013 04 20, 11:00)
man tai trombai ir istirpo arbe prisitvirtino ir priaugo. kaip pasake-trombozes nebera.
bet koja truputi visvien storesne, melynuoja be kojines ir kartais jauciasi kazkokie pujuciai viduj. nors ir nuo dienos priklauso, kartais atsikeli liux kaip niekur nieko. o kartais nuo pacio ryto nezinai kur kojas kist, net su kojinem nepraeina.
as tai svajoju kojines atsikratyt, nes man ir baisingai ji maiso. na dar pas mane nelabai ir lankstosi ta koja, neatsitupsi. bet visi daktarai sako, kad cia ne no to ir viskas ok, o kojos "neveikia".

o kokios jusu zinios del kelioniu, skrydziu pvz, su sia liga. mane tai prigasdino, tai as lb bijau,o taip noretusi kur nos pasizmonet.

Koja keicia spalva ir man,be kojines ji tuoj darosi tamsesne,o jei kokioj juroj pabunu ir vanduo saltesnis,tai net ir melyna doh.gif Buna tai pat tokiu dienu,nezinau kas nepatiko,o koja sunki,dabar nesenai tiesiog pora savaiciu buvo linkusi tinti greit.. Nebera voztuvu karaujagyslese,ir tas kraujas nebevaikasto kaip sveikoje kojoje,atsipilineja kraujas...Del skrydziu,tai pries skrydi i pilva heparinas ,o po visko tai koja tokia medine atrodo yra,nelabai patinka skrydziai,bet imanoma tikrai smile.gif Cia bent man taip.. Kojine butinybe,ji gi kraujotakai yra..jei pas jus voztuvai like,tai gal ir pavyks atsikratyti,o man nera sansu,kojine visam gyvenimui,taip pasake gydytojai..
Atsakyti
na man yra voztuvu nepakankamumas, kuris kaip suprantu niekur nebedings. 4 gyd. sake, kad kojine visam gyvenimui, o vienas, kad ne smile.gif tai ir laukiu to vieno stebuklo lotuliukas.gif

kazkaip mane lb baugina tas leidimasis vaistu, ir tai bala zino, kaip bus.apsiribosiu pakolkas tik automobiliniu pasivazinejimu man rods. ot galetu pas sia liga nelbut tokiu liekamuju reiskiniu. gyventum sau laisvai, tiesiog atsargiau ir neribotum saves. pasvojoti galima ax.gif
na bet dziaugiuosi, kad isvis kojos liko pas mane ir dar vaikstau. nes tai jau nerealus geris thumbup.gif
Atsakyti
as pati gyvenu uk, i lietuva skraidau kas kelis menesius, jokiu pasaliniu efektu. na man matyt praejo ta tromboze, gali buti kd lengvai issisukau, nes jaunas organizmas ir greitai viskas susitvarke. Na bent jau taip tikiuosi. retkarciais profilaktiskai isgeriu orfarino, kad paciai lengviau butu. man gydytoja neliepe visa gyvenima nesioti kojines. nors koja ir liko storesne, ir tinsta nebent labai ilgai pastovejus arba daug einant. buvo kad i darba pesti eidavau 1,5h, 10h darbe ir 1,5h namo, siek tiek patindavo, jausdavosi skausmas,bet nebaisus. kuo daugiau judu tuo geriau jauciuosi. galiu ir atsitupt ir atsiklaupti normaliai. tik tiek kad vizualiai matosi jog koja didesne, tai jau apie sijonus net negalvoju. ir keista, bet pas mane ji nebemelynuoja, nuo tada kai susirgau,tik pacioje pradzioje buvo spalvos pakitimas.
Laikykites merginos smile.gif
Atsakyti
as nusipirkau sigvaris kojines iki kirksnies..abi kojos dabar su jom.. Siandien buvau baliuky.. Tai visai man patiko jos... Sakyciau jos siektiek kitokios,nei buvo tada pirma karta iki kirksnies.. Jautesi skausmas.. Bet faina,kai kojos vienodos. Pas man dabartinei trombozei,koja didesne 1cm tik.

Apie keliones nezinau..tik skaiciau..kad skraidant reiketu pavaiksciot..ilgai nesedet..nes formuojas trombai tada.
Ir atrodo,kad po skrydzio kasdien visam pasauly 3 zmones islipe is lektuvo griuna ir nebeatsikelia. Tromboze.

manau nusistatymas daug ka reiskia.. Nes kuo labiau skaiciau tuo baisiau daros.
Man nusispjaut ant kitu nuomones. Nesioju kojines. Jau pripratau.gyvent netrukdo.

Del voztuvu...jo man sake.. Priminet,kad rimtai jei jie neatsistate,tai lieka patinus koja..
Exxx...sveikatos Jums merginos linkiu!
Yra tyrimas ...mano poliklinikoj 40lt... Dimerai atrodo vadinas.. Kraujo tyrimas. Parodo ar aktyvus trombai kraujyje ir kiek ju virsija norma. Pas man virsija 2k.
Praeita karta buvvo ..jei nesumeluosiu.. 10k.
Atsakyti