[quote=uogute,2008 05 22, 21:14]
Sveikos visos,
Turiu problematiska veido odike, tepdavau kiek visko nei pinigeliu negailejau.... tokie mazyciai spuogiukai budavo matyt ant smakro, paraudimas ir t.t.
Pasitaike teip, kad teko susipazinti su facial proceduras atliekancia mergicka, kuri mokesi ir stazavosi Sveicarijoj butent ant ''facial''. buvo labai ydomu ka man pasiulys

ogi liepe mano visas priemones ismesti, ir liepe nusipirkti stai ka:
LA ROCHE-POSAY thermal spring water purskiamas,
LA ROCHIE-POSAY physiological cleansing gel -valyti makiazui (tepliojuos kasdien);
LA ROCHIE-POSAY creme hydratante jautriai odai;
dar liepe nusipirkti krema RICHtos pacios firmos nakciai butent;
bei makiazini kremuka TOLERIANE LA ROCHIE-POSAY firmos, ji reikia sumaisyti su anuo kremuku ir tada tepti kaip pagrinda.
Viska turiu, gal ir yra ''kudikio odele'', dar tik neseniai vartoti pradejau, nenoriu per anksti dziaugtis
Gal yra kokiu nusimananciu kas ce per ''receptas''.
sveikos,
nlb zn kiek mineta kosmetika veiksminga, bet "declare" šveicariška kosmetika man tikrai pateisino lukescius ir piniginės labai nenuskriaudė. Ji beveik natūrali, nėra perdaug prikrauta visokių koncervantu, dažiklių ir kvapiklių - todėl oda ją gerai toleruoja. Aišku, ji nebūtinai tiks visiems, bet parduotuvej duoda meginukų, kas man labai patinka, ir todėl nereikia pirkt katės maiše.
Papildyta:
QUOTE(nikata @ 2008 07 06, 14:07)
mano oda irgi hiperalergiska. Taciau jai net ir Avene netiko (net ir cream for intollerant skin). aciu dievui, kad bent Clinique DDML pusetinai tiko. apie dekoratyvine is viso bijau ir pagalvoti, todel jos naudoju kiek imanoma maziau ( dazausi tik labai retai, ypatingomis progomis). todel vis gi noreciau rasti , kas man tinka
Mano atradimas sveicariska declare kosmetika. Kremas is allergy balance linijos man tikrai padėjo.