Įkraunama...
Įkraunama...

Nemėgstamiausia maitinimo įstaiga

QUOTE(Lera @ 2008 05 22, 22:22)
niekada nevalgau DELANO ir CANCAN nes daug pažystamu ten nusinuodijo

Ten nereik net valgyt. Užtenka pasižiūrėt cool.gif
O šiaip dar nemėgstu visokių Katpėdėlių ir pan., ir tų didžiųjų picerijų- nu ant tešlos gabalo pasimozot majonezo perpus su ketčupu galiu ir pati cool.gif
Atsakyti
Katpėdėlė.
Atsakyti
Negrų restorano-McD su savo maisto surogatais schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sommer @ 2008 05 23, 18:09)
Negrų restorano-McD su savo maisto surogatais schmoll.gif

aš tik būdama užsienyje ten pasimaitinu, LT niekada biggrin.gif
Atsakyti
Skaniausias,sveikiausias,šviežiausias maistelis man tik tas,kur aš pati pasigaminau:žinau ką dėjau,kaip dariau bigsmile.gif o jei jau tenka valgyt maitinimo įstaigose,tai jokių maltinukų,ar troškinių nevalgau,nes ten visas atliekas sudeda schmoll.gif renkuosi natūralios mėsytės kepsniuką,arbatėlės ir gana bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2008 05 23, 21:29)
Skaniausias,sveikiausias,šviežiausias maistelis man tik tas,kur aš pati pasigaminau:žinau ką dėjau,kaip dariau bigsmile.gif o jei jau tenka valgyt maitinimo įstaigose,tai jokių maltinukų,ar troškinių nevalgau,nes ten visas atliekas sudeda schmoll.gif renkuosi natūralios mėsytės kepsniuką,arbatėlės ir gana bigsmile.gif

drinks_cheers.gif Lygiai taip pat ir aš.Tik kepsnys 4u.gif
Atsakyti
aš McD niekada nebūnu todėl net nežinau kas ten ir kaip , kažkada buvau užeisiu man labai nepatiko daugiau neeinu , užteko ten dirbančio vaikino pasakojimu doh.gif: ir šiaip labai nemėgstu savitarnos fui. bet va mums visai nieko Čili pica man dar niekada nebuvo kad kas ten nepatiktu, nu gal nepataikėm dar ant ko negero.
Atsakyti
Nepernesu Katpedeles, Forto dvaro (ar kaip jis ten vasinasi), Hasburger doh.gif
o jigu ten ir tenka nueiti tai tik gerimo uzsisakau
Atsakyti
o gali pasakyt kodėl nepatinka? šiaip įdomu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 05 24, 12:07)
aš McD niekada nebūnu todėl net nežinau kas ten ir kaip , kažkada buvau užeisiu man labai nepatiko daugiau neeinu , užteko ten dirbančio vaikino pasakojimu doh.gif: ir šiaip labai nemėgstu savitarnos fui. bet va mums visai nieko Čili pica man dar niekada nebuvo kad kas ten nepatiktu, nu gal nepataikėm dar ant ko negero.

Na gal papasakok apie Mcdonaldą, gal praeis noras ten lankytis, begalo mėgstu visokius burgerius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzgike @ 2008 05 24, 13:02)
Na gal papasakok apie Mcdonaldą, gal praeis noras ten lankytis, begalo mėgstu visokius burgerius ax.gif

as irgi niekada neinu i Mcdonalda, nebent tik i ju WC smile.gif
siaip vilniuje yra toks Vyno ruselis. kiek ten buvau, tiek kas nors blogai. sriuba dar nieko, bet antras patiekalas siaubingas, mesos skonis nenusakomas, o dar ir atnesa nebaigsu sriubos valgyt. nevaikstau ten daugiau.
Atsakyti
Labai nepatinka Mc Donald's niekada ten neinu, taip pat Maximoj nepatinka.
o mano vyrui tai Delano nepatinka.
Atsakyti