Katpėdėlė - tragiškas maistas, klaikus aptarnavimas. Numeris vienas nemėgstamiausių sąrašiuke.
Cancan - nepatinka ir tiek.
Mamapica - kiek kartų buvau, tiek kažkas ne taip.
Forto dvaras - PC Europa maistas tragiškas, neatitinka kainos. O prie Hyper Rimi Žirmūnuose, kažkada buvo liuks, o dabar žiauriai suprastėjo maisto kokybė. Todėl lenkiu iš tolo.
Bravarija - loterija. Ypač su alum. Maistas tragiškas, nors gali kaip loterijoje pasisekti. Alus tragiškas, anksčiau buvo superinis. Pasikeitė technologas ir ate geram alučiui.
Delano - yra skanių dalykų, bet juos reikia atrasti po nevykusių bandymų. Valgau (dažniausiai) amerikietišką vištą ir ją mano skrandis toleruoja. Dar mėgstu sriubas, troškintas daržoves. Viskam kitam - laimės dalykas. Bet nesakau, kad viskas ten š
Netoleruoju pakelių kavinių maisto. Galiu išgerti tik sultis iš pakelių. Net kavos ten negeriu, nes tragiška. Vienintelis priimtinas pakeliui restoranas - Bajorkiemis. Kitais keliais nevažinėju, gerų įstaigų nežinau.
Už Trakų esantis žuvies restoranas, kur pats gali pasigauti žuvį. Atrakcija gera - žuvis neskani. Privaryta tiek prieskonių, kad sugadina žuvį, nebelieka natūralaus skonio. Ir dumblais smirda. Vaikai mėgsta gaudyt, toks ir malonumas.
Nidoje kone visos maitinimo įstaigos. Yra tik keli restoranai ir kavinės verti dėmesio: "Nerija", "Kuršis", "Nidus", dar kiti giria "Senas žvejys" (man jis nepatinka).