Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(Evute @ 2008 06 11, 20:00)
Negi niekas neturi pamokos plano?????
As pati turiu kazkur ne viena, bet reiktu dar viena priduoti,tad maniau,kad gal turesite kuri ax.gif

Mums dar kol kas nereikejo rasyti....... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Evute @ 2008 06 11, 20:00)
Negi niekas neturi pamokos plano?????
As pati turiu kazkur ne viena, bet reiktu dar viena priduoti,tad maniau,kad gal turesite kuri ax.gif

Labai ačiū už savianalizės pvz 4u.gif 4u.gif 4u.gif

O pamokos plano neturiu, nereikėjo kažkaip dar ax.gif
Atsakyti
Labai aciu Evute, uz savianalizes anketa aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Nera uz ka 4u.gif Mane Tiksius gelbejo, as kai savo jau turiu,jums duodu.Kad tik 'macytu' biggrin.gif
O musm reikia planu pamoku.Jau kiek pridavus doh.gif Dabar dar vieno reikia, taip tingiu rasyt blush2.gif
Atsakyti
as turiu isplestini pamokos plana kam reikia parasykit emaila atsiusiu 4u.gif gal yra anglisciu is klp? gal zinote kokioje m-kloje truksta anglu k mokytojos?
Atsakyti
QUOTE(gussste23 @ 2008 06 13, 15:45)
as turiu isplestini pamokos plana kam reikia parasykit emaila atsiusiu 4u.gif  gal yra anglisciu is klp? gal zinote kokioje m-kloje truksta anglu k mokytojos?

labai labai noreciau pavyzduko blush2.gif ateiciai tikrai pravers ax.gif
k_kerdok@yahoo.com

aciu ax.gif
Atsakyti
ok siunciu 4u.gif
Atsakyti
aciuks.gif aciu sirdingai
Atsakyti
as irgi jei galima noreciau isplestinio pamokos plano
almakster@gmail.com
Atsakyti
Ir aš labai prašau išplėstinio plano - gal prireiks.....
ačiukas
rasdij@yahoo.com
Atsakyti
O man kaip reikia plano!!!!Pirmadieni turiu pristatyti jau g.gif Buciau labai dekinga, gussste 4u.gif 4u.gif 4u.gif
keveliute@yahoo.com

As galiu irgi atsiusti kam reikia integruotos pamokos plana (darbas kompu klaseje) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Evute @ 2008 06 13, 19:39)

As galiu irgi atsiusti kam reikia integruotos pamokos plana (darbas kompu klaseje) 4u.gif

blush2.gif Evute atsiusk integruotos pamokos plana 4u.gif
k_kerdok@yahoo.com aciu ax.gif
Atsakyti