Priima tikrai. As pati augusi VU anglu filologija, dirbu mokykloje. Net nemanau VPU eiti pabaigt. VU filologai gali dirbti ir vertejais, ir mokytojais

QUOTE(angliste @ 2008 06 09, 22:36)
jerguteliau, ir kada gi tu spejai? as tik 19.30 parvariau is pprc, tai jau nieko pildyt nebenoriu. jei galesi imesk pavyzdeli i gerdalmis@zebra.lt is anksto aciu 

Na mes su kolegėmis praeitą savaitę prisėdome ir pasirašėme, reikia tik į kompą suvesti.
O kodėl taip vėlai? Aš 17.30 jau namie sėdžiu.

QUOTE(Pasaulė @ 2008 06 10, 18:45)
Na mes su kolegėmis praeitą savaitę prisėdome ir pasirašėme, reikia tik į kompą suvesti.
Turbūt labai toli gyveni...

ne taip jau ir toli, 30 km uz vilniaus, bet kazkaip nuo to sedejimo visa diena akys isvarva, jau i popierius ziureti nesinori, o dar siandien apturejau didziule beda - dukra pagulde i ligonone, tai is vis nebezinau uz ko griebtis. iki 17 val. taisymas, po to varau i santariskes i ligonone, ten nakvosiu, o ryt vel i darbus. taip kad savianalizes anketoms teks paluketi...

Papildyta:
taigi, kolegos, gelbekit, kas galit imeskit pavyzdeli i gerdalmis@zebra.lt is anksto aciu

Aš ir norėčiau turėti savianalizės pavyzdėlį. Atsiųskite, kas galite. neringad.one@one.lt
Ir as labai labai noriu pavyzdelio, uz tai galeciau irgi atsiuntusiai ka nors naudingo netgi atsiusti. (pvz ekskursijos programa) - dovesa1@yahoo.co.uk
Beje, gal kas valstybiniu egzaminu jau vertinimo instrukcijas gal galite atsiusti, irgi dekinga nelikciau
Beje, gal kas valstybiniu egzaminu jau vertinimo instrukcijas gal galite atsiusti, irgi dekinga nelikciau

Atsiusiu prasancioms, padariau jau savo ir pridaviau
Gal kas turite isplestini pamokos aprasa? Su tikslais, uzdaviniais, metodais ir t.t....Reikia aprasyti viena pamoka

Gal kas turite isplestini pamokos aprasa? Su tikslais, uzdaviniais, metodais ir t.t....Reikia aprasyti viena pamoka

QUOTE(Evute @ 2008 06 11, 15:44)

tokio dalykelio tai ir as noreciau

isplestinio pamokos plano, VBE vertinimo instrukcijos ir as labai noreciau...Evute, gal gali savo savianalize atsiusti ir man
almakster@gmail.com
almakster@gmail.com
QUOTE(angliste @ 2008 06 10, 23:12)
ne taip jau ir toli, 30 km uz vilniaus, bet kazkaip nuo to sedejimo visa diena akys isvarva, jau i popierius ziureti nesinori, o dar siandien apturejau didziule beda - dukra pagulde i ligonone, tai is vis nebezinau uz ko griebtis. iki 17 val. taisymas, po to varau i santariskes i ligonone, ten nakvosiu, o ryt vel i darbus. taip kad savianalizes anketoms teks paluketi...

Vaje, tikiuosi, viskas bus gerai.

QUOTE(Evute @ 2008 06 11, 15:44)
būt gerai pamatyt tą savianalizę

Sveikutes, please atsiuskit kas nors to savianalizes pavyzdeli. Dekoju is ankst
o kriste@dtiltas.lt
Papildyta:

Papildyta:
QUOTE(vaidile @ 2008 06 11, 17:41)
isplestinio pamokos plano, VBE vertinimo instrukcijos ir as labai noreciau...Evute, gal gali savo savianalize atsiusti ir man
almakster@gmail.com
almakster@gmail.com
Negi niekas neturi pamokos plano?????
As pati turiu kazkur ne viena, bet reiktu dar viena priduoti,tad maniau,kad gal turesite kuri
As pati turiu kazkur ne viena, bet reiktu dar viena priduoti,tad maniau,kad gal turesite kuri