Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

Sitos savianalizes anketos-naujiena...Nuo siu metu privaloma visiems mirksiukas.gif PPRC puslapyje yra duotos jos.Mums tai naujiena, uztat nezinau,kaip ka pildyti...
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 06 09, 21:21)
Aš irgi ne. schmoll.gif

savianalizes anketos yra nauja popierizmo forma isigaliojanti tik siais metais
Atsakyti
QUOTE(angliste @ 2008 06 09, 22:17)
savianalizes anketos yra nauja popierizmo forma isigaliojanti tik siais metais

Šitą aš žinau ir jau beveik užpildžiau, kalbu apie ankstesnius metus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 06 09, 22:19)
Šitą aš žinau ir jau beveik užpildžiau, kalbu apie ankstesnius metus. ax.gif

jerguteliau, ir kada gi tu spejai? as tik 19.30 parvariau is pprc, tai jau nieko pildyt nebenoriu. jei galesi imesk pavyzdeli i gerdalmis@zebra.lt is anksto aciu 4u.gif
Atsakyti
Panašu, kad greit teks su tom anketom susipažinti. Kažkaip neturiu jokio noro verysad.gif
Atsakyti
atsisiunciau as tas anketas , rytoj pradesiu darbuotis, o pavyzdelis tikrai praverstu..vel pasikartosiu ar niekas dar neturite kompiuterinio VBE egzamino vertinimo instrukcijos..labai norisi..MBE egzamino vertinimo instrukcija jau turiu, bet ne kompiuteryje sad.gif
Atsakyti
[quote=Evute,2008 06 09, 18:42]
Mes taip prasome smile.gif 4u.gif 4u.gif

smile.gif issiunciau, tikiuosi adresatus pasieks... tik bukit atsargios... ax.gif as ir pati nezinojau kaip ten tiksliai pildyti blush2.gif taip kad nelaikykit visko uz gryna piniga ax.gif
Atsakyti
[quote=tiksius,2008 06 10, 00:20]
[quote=Evute,2008 06 09, 18:42]
Mes taip prasome smile.gif 4u.gif 4u.gif
smile.gif issiunciau, tikiuosi adresatus pasieks... tik bukit atsargios... ax.gif as ir pati nezinojau kaip ten tiksliai pildyti blush2.gif taip kad nelaikykit visko uz gryna piniga ax.gif
[/quote]
didelis aciu 4u.gif
Atsakyti

Jei kam reikia, turiu rekomendacijas-mūsų administracija paruošė. Gan aiškiai viskas išdėstyta. mailus geriau į až. Grįžus išsiųsiu.
Atsakyti
Tiksiau, labai tau aciu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Taip palengvinai darba! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
blush2.gif nera uz ka...svarbu kad tik padetu
Atsakyti
neatejau cia pasilazdavoti ar panasiai, teko metukus padirbti jusu darbiuka, tai keliu kepure. Sianakt sapnavau, kad grizau i mokykla, tai gavos kaip kosmaras sapne, ir mokiniai tie patys, ir butinai sunkiausi. doh.gif doh.gif O siaip rimtai, as kai dirbau, tai mane prieme su ta salyga, kad veliau pasibaigsiu pedagogini, nes turiu filologini, ar dabar pasikeite tvarka, ar jau tikrai nebepriima mokytoju be pedagoginio? g.gif
Atsakyti