Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

Zinau kad labai reikia anglu kalbos mokytojos Ukmerges rajone...Gal yra kas gyvenat netoli? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evute @ 2008 08 19, 21:39)
Zinau kad labai reikia anglu kalbos mokytojos Ukmerges rajone...Gal yra kas gyvenat netoli? smile.gif

Gaila, kad aš Kaune, o ne Ukmergėj...
Atsakyti
Nors dar atostogos, bet jau po truputį ruošiuosiu naujiems darbams, kad paskui nereiktų plėšytis. Tai va, šiais m. metais dirbsiu iš naujų vadovėlių "New Snapshot Intermediate" ir "New Opportunities Intermediate". Gal galėtumėte pasidalyti savo planiukais pagal šiuos vadovėlius ? (neringad.one@one.lt)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gule: 19 rugpjūčio 2008 - 20:50
QUOTE(Herrera @ 2008 08 19, 20:37)
Aš irgi jau pradėsiu skambinėt po mokyklas, nes niekaip nesiseka susirast darbo pagal skelbimus. Į vieną gimnaziją norėjau, bet jiems reikia bent jau vyr. mokytojos, o aš dar tik metus dirbau..., į kitą - pavėlavau paskambint, -jau buvo susiradę, pravalas...

Dinariuke, o tas direktorius bjaurastis tikra, bet tavo ir nuojauta gera, dar iš ryto prieš važiuodama apie tai pati parašei, o jis tau būtent taip ir pasakė...žiauru. Nieko, vadinasi, taip turėjo būt, bus kažkas geriau. 4u.gif

Dar naujienu apie tai suzinojau, vienas vaikinas kuris baige šiemet Rokiskio kolegija pasirodo taip pat buvo tarp kanditatų, jam sake kad siandien kai su manim pasnekes(ko nebuvo) ir jei as netiksiu jam paskambins, o be to jo draugo mama ten dirba sake ten jaunimas ziaurus( kokie mokiniai toks ir direktorius) lotuliukas.gif Žodžiu jam vienas nesamones skiede, man visiskai kitas ir jam nepaskambino tai jis man parase sveikinu darba gavus doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 19, 23:05)
Dar naujienu apie tai suzinojau, vienas vaikinas kuris baige šiemet Rokiskio kolegija pasirodo taip pat buvo tarp kanditatų, jam sake kad siandien kai su manim pasnekes(ko nebuvo) ir jei as netiksiu jam paskambins, o be to jo draugo mama ten dirba sake ten jaunimas ziaurus( kokie mokiniai toks ir direktorius)  lotuliukas.gif Žodžiu jam vienas nesamones skiede, man visiskai kitas ir jam nepaskambino tai jis man parase sveikinu darba gavus  doh.gif  lotuliukas.gif

Tai manau, ir gerai, kad ten nieko neišėjo, gal būtum ten nusivylus viskuo.
Atsakyti
QUOTE(Herrera @ 2008 08 19, 22:10)
Tai manau, ir gerai, kad ten nieko neišėjo, gal būtum ten nusivylus viskuo.

Tai jau tikriausiai dievulis mane apsaugojo mirksiukas.gif
Atsakyti
Žiūriu jūs visos jau krūvį žinot, o mes tik kokią 28 sužinosim doh.gif Kiekvienais metais tas pats eini ir nežinai kiek turėsi?
Atsakyti
QUOTE(evid @ 2008 08 20, 09:36)
Žiūriu jūs visos jau krūvį žinot, o mes tik kokią 28 sužinosim  doh.gif  Kiekvienais metais tas pats eini ir nežinai kiek turėsi?

O kaip taip gali buti, cia kai skambini del darbo pasako koks kruvis bus t.y kiek pamoku turesi ir net apie derinima kalba.
Atsakyti
Aš dirbu 7 metai ir savo darbo krūvį sužinau kaip jau sakiau rugpjūčio 28 max 26 kokią. Tipo nėr kaip valdžiai suskaičiuot, o kai prasideda dalybos kai susėda visis anglista tai patikėkit merginos kas ten darosi, vidurius suka nuo pirmos dienos įžengus į mokyklą doh.gif
Atsakyti

Labas rytas,

pas mus praeina viskas ramiai, krūvius žinom jau išeidami atostogų
Atsakyti
mano senajame darbe tai neaisku budavo tik ten kur kelios mokytojos budavo tos pacios specialybes... pavyzdziui, pas mus maza mokykla buvo, anglu mokytoja viena tai viskas aisku, o vat kuno kulturoj mes buvom dviese, tai suzinodavom tik pries rugsejo pirma, kiek turesim valandu, o bureliu valandas isvis veliau suzinodavom...
siais metais naujoj mokykloj turesiu tik anglu ir busiu viena mokytoja, tai irgi aisku koks kruvis bus... smile.gif
Atsakyti
Pas mus 6 anglistai
Atsakyti