Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

Sveikos kolegės. Jungiuos ir aš į jūsų būrelį, nes nuo rugsėjo irgi pradedu dirbti mokytoja. Baisoka truputį, mokslus baigiau jau prieš metus ir nenaudojau beveik anglų kalbos per metus, tikiuos nebus labai pasimiršę. verysad.gif Nežinau dar nieko apie būsimą darbą, tik tai kad mokysiu 11-okus ir 12-okus... Nežinau nei kokie vadovėliai, nieko. Kitą savaitę eisiu jau į ta mokyklą ir tikiuosi pasidarys daug aiškiau.
Gal galėtumėt ir man kuri atsiųsti teminį planą, kad vyresnėm klasėm būtų...nes net neįsivaizduoju kaip jis atrodo. Siųsti į virginija.vinik@gmail.com Iš karto labai dėkoju 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(evid @ 2008 08 20, 11:14)
Pas mus 6 anglistai

o pavyzdziui nebuna taip, kad jeigu pradedi mokyti vienoj 5oj klasej, tai paskui iki kokios 10 klases visada ta klase turi? g.gif
as kiekvienais naujais metais is naujo permaiso tas klases

Papildyta:
QUOTE(bigfuciuke @ 2008 08 20, 11:15)
Sveikos kolegės. Jungiuos ir aš į jūsų būrelį, nes nuo rugsėjo irgi pradedu dirbti mokytoja. Baisoka truputį, mokslus baigiau jau prieš metus ir nenaudojau beveik anglų kalbos per metus, tikiuos nebus labai pasimiršę. verysad.gif Nežinau dar nieko apie būsimą darbą, tik tai kad mokysiu 11-okus ir 12-okus... Nežinau nei kokie vadovėliai, nieko. Kitą savaitę eisiu jau į ta mokyklą ir tikiuosi pasidarys daug aiškiau.
Gal galėtumėt ir man kuri atsiųsti teminį planą, kad vyresnėm klasėm būtų...nes net neįsivaizduoju kaip jis atrodo. Siųsti į virginija.vinik@gmail.com Iš karto labai dėkoju  4u.gif  aciuks.gif

labas 4u.gif , busim drauges, pirma karta ir as turesiu 11 ir 12 klases, neisivaizduoju kaip ten ir kas destoma, planu irgi jokiu neturiu, bus pas ka konsultuotis biggrin.gif
ax.gif o jeigu kas nors turit kokiu planu pasidalinimui tai ir as labai noreciau
as dirbsiu su UPSTREAM vadoveliais, taciau man tiktu bet koks planas kad tik struktura suprasciau

k_kerdok@yahoo.com 4u.gif aciu
Atsakyti
Aš dirbu 7 metai ir savo darbo krūvį sužinau kaip jau sakiau rugpjūčio 28 max 26 kokią. Tipo nėr kaip valdžiai suskaičiuot, o kai prasideda dalybos kai susėda visis anglista tai patikėkit merginos kas ten darosi, vidurius suka nuo pirmos dienos įžengus į mokyklą 

Pas mus identiška situacija doh.gif kaip nervus ištampo kiekvieną rugpjūtį, kitąkart net rugsėjo pirmom dienom paaiškėja krūviai. Anglisčių esam penkios, atrodo galėtų laikytis tęstinumo principo ir tiek, bet visada būna primaišo. Sako atseit klasių komplektų mažėja, grupių kai kur nelieka, tėvai savo pageidavimus pareiškia ir žiūrėk jau gauni pusę ne savo klasių verysad.gif Aš pvz visada dirbu tik su vyresnėm klasėm, bet tėvų pageidavimu įkišo šįmet penktokus, kur jau kokį penkmetį su tokiais mažiais nedirbau doh.gif nei planų, nei noro su mažuliukais, kai visuomet su dešimtom-dvyliktom dirbdavau. Aišku liko šįmet ir vyresnieji, bet jau ta penkta klasė man nei į tvorą, nei į mietą schmoll.gif
Ai, žodžiu laukia vėl draskymasis dėl krūvių ir didesnės algos blink.gif jokio noro nelieka nei dirbt schmoll.gif o dar tvarkaraščio pusę rugsėjo nebūna, tai visai totalus bardakas, o skaitomės gimnazija lotuliukas.gif
man mokykla miela pasidaro kažkur nuo spalio mėnesio ax.gif
tik vaikų labai savų pasiilgau blush2.gif dvyliktokus savus išleidau, tai dbr nostalgija wub.gif
Atsakyti

Papildyta:
labas 4u.gif , busim drauges, pirma karta ir as turesiu 11 ir 12 klases, neisivaizduoju kaip ten ir kas destoma, planu irgi jokiu neturiu, bus pas ka konsultuotis biggrin.gif
ax.gif o jeigu kas nors turit kokiu planu pasidalinimui tai ir as labai noreciau
as dirbsiu su UPSTREAM vadoveliais, taciau man tiktu bet koks planas kad tik struktura suprasciau

k_kerdok@yahoo.com 4u.gif aciu
[/quote]

Smagu, kad bus su kuom pasikonsultuot 4u.gif Bet tau turbūt bus lengviau, nes mokykloj speju ne pirmu smetus dirbi rolleyes.gif

Atsakyti
Gyvenimo ironija, pries pusvalandi paskambino tos mokyklos kur vakar buvau nuvaziavus direktorius. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Rezultatas šiandien atvaziuoja i Rokiski su manim susitikt ir jei patiksiu darbas mano lotuliukas.gif
Dar siulesi vakaryksčius nuostolius apmoket lotuliukas.gif
Skambinau i svietimo skyriu laisvu vietu nera ir pasake anglistu trukumo mes nejaučiam blink.gif
Atsakyti

Smagu, kad bus su kuom pasikonsultuot 4u.gif Bet tau turbūt bus lengviau, nes mokykloj speju ne pirmu smetus dirbi rolleyes.gif
[/quote]

smile.gif dirbsiu dar tik antrus metus, ir as matai dar mokausi anglu... pernai turejau 5, 6,7 ir 10 klases....
o siemet prisides ir maziukai ir patys didziausi... bus ka veikt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 20, 11:50)
Gyvenimo ironija, pries pusvalandi paskambino tos mokyklos kur vakar buvau nuvaziavus direktorius.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Rezultatas šiandien atvaziuoja i Rokiski su manim susitikt ir jei patiksiu darbas mano  lotuliukas.gif
Dar siulesi vakaryksčius nuostolius apmoket  lotuliukas.gif
Skambinau i svietimo skyriu laisvu vietu nera ir pasake anglistu trukumo mes nejaučiam  blink.gif

Na matai Dinariuke, gal to trukumo nejaucia kad mazesnis rajonas vis tiek, o ten visokiuose vilniuose, kaunuose ir ju apylinkese tai truksta
Atsakyti
Tiksiau, kokioje mokymosi įstaigoje persikvalifikuoji ?
Atsakyti
[quote=tiksius,2008 08 20, 10:56]
[/quote]

smile.gif dirbsiu dar tik antrus metus, ir as matai dar mokausi anglu... pernai turejau 5, 6,7 ir 10 klases....
o siemet prisides ir maziukai ir patys didziausi... bus ka veikt smile.gif
Papildyta:
Na matai Dinariuke, gal to trukumo nejaucia kad mazesnis rajonas vis tiek, o ten visokiuose vilniuose, kaunuose ir ju apylinkese tai truksta
[/quote]
Nežinau kodel bet ten labai noriu dirbti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2008 08 20, 11:58)
Tiksiau, kokioje mokymosi įstaigoje persikvalifikuoji ?

as VPU persikvalifikuoju, bet kauno skyriuj doh.gif
Atsakyti
Pas mus kai gauni 5 tai stengiasi iki 10 nepaimt, bet va isleidau kelias 10 tai nezinau ar tiek pat ir gausiu. Pas mus kas garsiau ir arsiau rekia to ir virsus. Nesinori visa laika kariaut, ir kazka irodinet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tiksius @ 2008 08 20, 11:06)
as VPU persikvalifikuoju, bet kauno skyriuj  doh.gif

Net nezinojau kad toks skyrius yra unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 20, 12:20)
Net nezinojau kad toks skyrius yra  unsure.gif

biggrin.gif toks ten ir skyrius - issinuomave patalpas ir keli destytojai dirba ir tiek
Atsakyti