Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(bigfuciuke @ 2008 08 25, 11:27)
Nuejau ir as siandien i savo naujaji darbeli....kazkoks kosmaras, nezinau nei kur eit, nei ka daryt, o niekas nieko nepaaiskina

Man pernai panaši savijauta buvo, kaip ir tau, bet viskas praeis ir susidėlios į savo vietas. Man padėdavo mano porininkė, t.y. ta mokytoja, su kuria daliniesi klasę per pusę, tai pagrindinis mano "darbas" buvo klausinėt, klausinėt ir dar kartą klausinėt, kol viską išsiaiškinau.

O man tą pačią dieną paskambino dar iš vienos mokyklos, kuri yra visai prie pat mano namų, tai ėjau šiandien kalbėtis. Pamokų tai nedaug, tik 16, nepilnas etatas gaunasi, bet gundo tai, kad prie namų - nereikėtų važinėt į darbą ir mokosi iš tų pačių vadovėlių, su kuriais aš pernai kitoj mokykloj dirbau ("Enterprise"). Dar gal privačiai pasiimčiau mokinių g.gif Sakė, buvo ir daugiau norinčių, bet priims mane. Tai tikriausiai reikės atsisakyt to kito pasiūlymo (nors ten ir 20 pamokų). Nu man visada taip, kai nėra, tai nėra, kai atsiranda, tai keli pasiūlymai iš karto, paskui nežinia ką rinktis.

Dinariuke, kaip ten tavo reikalai?
Atsakyti
[quote=bigfuciuke,2008 08 25, 11:27]
Nuejau ir as siandien i savo naujaji darbeli....kazkoks kosmaras, nezinau nei kur eit, nei ka daryt, o niekas nieko nepaaiskina verysad.gif Suzinojau tik tiek, kad su Upstream'ais dirbsiu (bent jau juos man parode skaitykloj). Gal galetumet man kasnors teminio plano pavyzdeli Upstreasm'u intermediate ir upper intermediate atsiust? 4u.gif virginija.vinik@gmail.com Aciukas 4u.gif

as irgi dirbsiu su upstream pre-intermediate, intermediate ir upper-interm.
blush2.gif jeigu ir man kas galetu teminiu planeliu pavyzdeli... butu labai saunu...

k_kerdok@yahoo.com

blush2.gif aciu

Papildyta:
QUOTE(Pasaulė @ 2008 08 25, 11:29)
Viskas bus gerai. Susirask ten kokią kitą anglistę, kuri tave pašefuotų. mirksiukas.gif

verysad.gif o kad as tureciau mokykloj su kuo pasikonsultuoti verysad.gif tokia jau tu mazose mokyklose dirbanciu mokytoja dalia verysad.gif
Atsakyti
Bigfuciuke, drąsiau, viskas bus gerai. Juk normalu, kad naujoje vietoje, daug kas atrodo svetima, gal nejauku kiek, tai tik laiko klausimas.

Dinariuke, kokie tavo įspūdžiai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gule: 25 rugpjūčio 2008 - 16:38
Sveikos 4u.gif Ka tik grizau ir iškart pas Jus wub.gif
Nuvažiavau į Biržų Saulės gimnazija ir direktorius pareiškė, kad rado žmogų su patirtim ir mano kad gimnazijoje man bus per sunku doh.gif Po to jau nuvažiavus į Profkę sužinojau, kad jie priėmė tą žnogų kuri buvo priėmę ir profkei, žodžiu makalynė kaip reta. doh.gif
Tai nuvažiavau i profkę, buvau maloniai nustebinta, ten labai gražu, direktorius buvo nustebes ko taip anksti atvaziavau, padariau dokumentus atsisviete aprodė viską, mokytojų kambarį, ten viską surodė, klasę parodę, ją tai reikės tvarkyt tai ketvirtadieni arba penktadieni reikes padirbet. Knygų visai nemažai ir gerų ten yra tiek pačioje klaseje tiek ir bibliotekoje. Daug kompiuterių ir naujų yra lotuliukas.gif Dar kambary parodė, toks jaukus, kaip barakui didelis žodžiu esu laiminga ir patenkinta. Pasiemiau knygų dabar galvoju taip susideliot pagalvadovelius.
Su 10okais dirbsim is Enterprise3, o apie 11 ir 12 dar galvoju.
Gal 11okais imsim Enterprise4 o su 12okais Goldus imsim g.gif Ką manot? Gal ką galit patarti?
Radau ten daug knygų atskirai Readingui, writingui, Listeningui ir Speakingui.
Žodžiu kol kas esu patenkinta viskuo o kaip toliau matysim, tikiuosi padesit ir palaikysit mane, tikiuosi galesiu čia ir džiaugsmais pasidalinti ir paverkti kai bus sunku, nes ten busiu vienintelė anglistė tad del to bus sunku. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 25, 17:44)
Sveikos  4u.gif Ka tik grizau ir iškart pas Jus  wub.gif
Gal 11okais imsim Enterprise4 o su 12okais Goldus imsim  g.gif Ką manot? Gal ką galit patarti?

Na bet tau ir sekasi. lotuliukas.gif
Dėl vadovėlių, nežinau, kiek savaitinių pamokų turės tos klasės, bet turėk omenyje, kad vieno vadovėlio per metus nespėsite išmokti.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 08 25, 16:52)
Dėl vadovėlių, nežinau, kiek savaitinių pamokų turės tos klasės, bet turėk omenyje, kad vieno vadovėlio per metus nespėsite išmokti.

Matyt lemta buvo čia apsistoti tai del to ir galvoju ka su jais daryt, plius dar nezinau ka pernai jie dirbo penktadieni susitiksiu su ta mokytoja kuri pernai juos mokė tada placiau pasisnekesim ir gal bus kazkas aiskiau. unsure.gif
Atsakyti
Žodžiu kol kas esu patenkinta viskuo o kaip toliau matysim, tikiuosi padesit ir palaikysit mane, tikiuosi galesiu čia ir džiaugsmais pasidalinti ir paverkti kai bus sunku, nes ten busiu vienintelė anglistė tad del to bus sunku.  unsure.gif

Puiku, kad grįžai gerai nusiteikusi. O dėl pagalbos - tai juk visos čia tik ir dalinamės savo gerąja patirtimi.

Dėl Enterprise galiu patarti tik tiek, kad tai vadovėlis, skirtas mokytis 2 metus.
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2008 08 25, 17:52)

Pasaule, tu daug ismanai sakyk...as gavau is buvusios mokytojos rasteli (mokytoja kuria as keiciu), kuriai klasei koks vadovelis turi buti, ir ten taip eina suprasti kad vieniems metams tie vadoveliai, o vadoveliai tai BLOCKBUSTER ir UPSTREAM
as niekad nesu dirbus su siais vadoveliais, realu iseiti per metus visa vadoveli?
man isvis tamsus miskas kada koks vadovelis skirtas metams, pusantru metu ar dviem metams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gule @ 2008 08 25, 16:58)
Puiku, kad grįžai gerai nusiteikusi. O dėl pagalbos - tai juk visos čia tik ir dalinamės savo gerąja patirtimi.

Dėl Enterprise galiu patarti tik tiek, kad tai vadovėlis, skirtas mokytis 2 metus.

Tai aš žinau ir galvoju ką čia daryt, maž imt pagrindiniu Enterprise4 vadoveli o Golda kaip paivairinimui, o dar reikes 14 topic, jezau isprotesiu blink.gif
Atsakyti

Tai nuvažiavau i profkę, buvau maloniai nustebinta, ten labai gražu, direktorius buvo nustebes ko taip anksti atvaziavau, padariau dokumentus atsisviete aprodė viską, mokytojų kambarį, ten viską surodė, klasę parodę, ją tai reikės tvarkyt tai ketvirtadieni arba penktadieni reikes padirbet. Knygų visai nemažai ir gerų ten yra tiek pačioje klaseje tiek ir bibliotekoje. Daug kompiuterių ir naujų yra  lotuliukas.gif Dar kambary parodė, toks jaukus, kaip barakui didelis žodžiu esu laiminga ir patenkinta. Pasiemiau knygų dabar galvoju taip susideliot pagalvadovelius.
Gal 11okais imsim Enterprise4 o su 12okais Goldus imsim  g.gif Ką manot? Gal ką galit patarti?

Dziaugiuos del taves, smagu kad maloniai prieme ir viska aprode. thumbup.gif O man atvirksciai, nuejau ir niekas nieko nepaaiskino, nei kur mokytoju kambarys, nei kur klases, o knygas irgi tik pavartyt gavau, net nezinau kada gausiu jas namo parsinest verysad.gif Direktore sako, o ko jus norejot? Nu sakau knygas gaut bent pavartyt. Kazkaip atrodo kad as ten visai nereikalinga...vat taip yra tose didelese mokyklose.Speju kad daznai ateisu pas jus cia pasiguost ir paverkt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bigfuciuke @ 2008 08 25, 17:03)
Dziaugiuos del taves, smagu kad maloniai prieme ir viska aprode. thumbup.gif O man atvirksciai, nuejau ir niekas nieko nepaaiskino, nei kur mokytoju kambarys, nei kur klases, o knygas irgi tik pavartyt gavau, net nezinau kada gausiu jas namo parsinest verysad.gif Direktore sako, o ko jus norejot? Nu sakau knygas gaut bent pavartyt. Kazkaip atrodo kad as ten visai nereikalinga...vat taip yra tose didelese mokyklose.Speju kad daznai ateisu pas jus cia pasiguost ir paverkt ax.gif

Tai pagal juos gal pirmą karta knygas pamačiusios mes pamokas vesim blink.gif As tai rimtai soke nezinau ka daryt su 12okais reikes dar iskaitom ir egzam ruost kaip as to bijau unsure.gif
Atsakyti
sakykit, kaip su tais lygiais, visai susimaisiau ax.gif 12-okai jau turetu mokytis is upper-intermediate, o 11-okai-intermediate? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Dinariuke @ 2008 08 25, 18:05)
Tai pagal juos gal pirmą karta knygas pamačiusios mes pamokas vesim  blink.gif As tai rimtai soke nezinau ka daryt su 12okais reikes dar iskaitom ir egzam ruost kaip as to bijau  unsure.gif

As irgi baisiausiai bijau, bet reikia kazkaip nusiramint ir suimt save i rankas. ax.gif
Atsakyti