Įkraunama...
Įkraunama...

Anglų kalbos mokytojų būrelis

QUOTE(Morepink @ 2008 06 08, 21:23)
Aš išvis pirmą kartą pildysiu, neįsivaizduoju nei ką nei kaip, tai labai reiktų kelrodės žvaigždutės doh.gif  blush2.gif

mum seminarą pravedė kur ką ir kaip pati dar nežiūrėjau, bet nemanau kad lb sudėtingai
Atsakyti
blink.gif as siandiena bandysiu pildyt savianalizes anketa..bet dar nelabai isivaizduoju kaip biggrin.gif bet snd butinai reikia padaryt, nes visas ataskaitas reikejo atnesti jau siandienai ax.gif issiprasiau kad dar dienele leistu... bent jau bureliu ataskaitas pridaviau rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos! Kokias jūs čia savianalizės anketas pildote? Ar jos dėl atestacijos, ar dar kokia naujiena? Negirdėjau nieko apie jas?
Atsakyti
ax.gif na cia kaip as suprantu vietoj senesniu darbo ataskaitu, jas pakeite va sitos savianalizes,kurios bus ir atestacijai iskart ir kaip tos senosios darbo ataskaitos... na bent as taip supratau blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiksius @ 2008 06 09, 13:52)
blink.gif  as siandiena bandysiu pildyt savianalizes anketa..bet dar nelabai isivaizduoju kaip  biggrin.gif  bet snd butinai reikia padaryt, nes visas ataskaitas reikejo atnesti jau siandienai  ax.gif  issiprasiau kad dar dienele leistu... bent jau bureliu ataskaitas pridaviau rolleyes.gif

Tiksiau, ar galetume pavyzdeli savo duoti 4u.gif 4u.gif Man tiesa sakant,cia visai neaisku,o pildyt irgi jau reikia,laiko iki ketvirtadienio teturiu...Buciau labai labai dekinga!Gal ka ir as kada galesiu duoti blush2.gif
jei negaila,kai padarysi,atsiusk i keveliute@yahoo.com
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
as irgi galeciau kuo nors atsidekoti, jeigu butu galima savianalaizes pavyzdi gauti, nes irgi reikia, o niekas nieko neaiskino kaip pildyti..labai prasau
almakster@gmail.com
Atsakyti
Mes taip prasome smile.gif 4u.gif 4u.gif

Is tikro, pildyt dave, o niekas nieko neiaskino,tas pikciausia,o dar kiek daug g.gif
Atsakyti
biggrin.gif jei tik padarysiu - tai tikrai persiusiu
jau pora sakiniu parasiau lotuliukas.gif tik nzn ar ten gerai lotuliukas.gif
bet ir as sioki toki pavyzdi turiu blush2.gif tik tiek kad neaisku ar ir ten gerai biggrin.gif
Papildyta:
ax.gif tik pamirsau paminet kad pas mane ne vien anglu kalbos bus...nes dirbu mazoj mokyklelej tai siemet dar ir informatikos kelios pamokos ir kuno kulturos..bet siaip cia toj anketoj kiekvienas pagal savo dalyka pasidarys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tiksius @ 2008 06 09, 19:21)
biggrin.gif  jei tik padarysiu - tai tikrai persiusiu
jau pora sakiniu parasiau  lotuliukas.gif  tik nzn ar ten gerai lotuliukas.gif
bet ir as sioki toki pavyzdi turiu  blush2.gif  tik tiek kad neaisku ar ir ten gerai  biggrin.gif
Papildyta:
ax.gif  tik pamirsau paminet kad pas mane ne vien anglu kalbos bus...nes dirbu mazoj mokyklelej tai siemet dar ir informatikos kelios pamokos ir kuno kulturos..bet siaip cia toj anketoj kiekvienas pagal savo dalyka pasidarys  smile.gif

Oj,kaip laukiu biggrin.gif Aciu tau is anksto 4u.gif
Atsakyti
Kaip keista unsure.gif niekada nerašiau jokios darbo ataskaitos mokslo metų gale, nors mokykloje dirbu virš 10 metų g.gif . Ir dar ne šiaip mokykloje, o gimnazijoje g.gif
Atsakyti
QUOTE(astorija @ 2008 06 09, 21:01)
Kaip keista unsure.gif  niekada nerašiau jokios darbo ataskaitos mokslo metų gale, nors mokykloje dirbu virš 10 metų g.gif . Ir dar ne šiaip mokykloje, o gimnazijoje g.gif

Aš irgi ne. schmoll.gif
Atsakyti
smile.gif tai jums pasiseke... man jau ketveri meteliai eina ir dar taip nebuvo kad nereiktu kokiu popieriu pildyt gale mokslo metu rolleyes.gif budavo darbo ataskaitos, bureliu, moduliu ataskaitos...brrrrrr
cia turbut tam kad nenuobodziautume lotuliukas.gif
o is tikruju manau kad cia del to kad maza rajono mokykla ir kazkas uz tai didele nauda gauna...na jau mes tokie - vieni is pirmuju aktyviai naudojantys IKT pamokose, paskui dar visokie elektroniniai dienynai doh.gif
Atsakyti