Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylis jau namuose

Aryvle, suskaiciuok iki penkiolikos!ar tikrai nori karo?!mane labiausiai ir stabdo suvokimas,kad sitam kare laimetoju ner, lieka tik labai daug iskaudintu verysad.gif as tik viena iseiti matau = atitolti,atsiriboti,neleisti kistis!..nu bet aisku dar pries tai reikia su vyru susitarti,kad palaikytu 100proc. sia pozicija g.gif

Aciuu mergytes uz palaikyma 4u.gif
Atsakyti
sveikos visos:)
Dziaugsmux uzjauciu del patarejos:) patikek su vyru gyvenam pas jo tevus, tai atrodo lyg savo anytai vaika pagimdzius buciau... kartais net nervai nelaiko kai ji is manes vaika atimineja... o buna taip: ji sako - Uoj tavo saltos rankos duok as mazyle paimsiu, tu cia netaip aprengei, nepatogu jai , man atrodo pas tave mazai pienuko, man atrodo reikia duotiarbatytes, man atrodo ir t.t.
siaubas... kiekviena diena taspats.... tik vaikas ima verkti ateina ir sako : tai gal greitaja iskviesti.... doh.gif esu gan kantri,bet jauciu viena diena neistversiu....
Papildyta:
beje:) mano mazutei jau 6savaites:) kai buvo menesiukas buvom pas daktare tai priaugom 600g ir 3cm:) bet pastebiu kad si menesi zymiai daugiau priaugom ir vis sunkejam sunkejam:) jau po truputi pradeda mazyle sypsotis:)
Atsakyti
QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 10 01, 09:32)
Aryvle, suskaiciuok iki penkiolikos!ar tikrai nori karo?!mane labiausiai ir stabdo suvokimas,kad sitam kare laimetoju ner, lieka tik labai daug iskaudintu verysad.gif as tik viena iseiti matau = atitolti,atsiriboti,neleisti kistis!..nu bet aisku dar pries tai reikia su vyru susitarti,kad palaikytu 100proc. sia pozicija g.gif

Aciuu mergytes uz palaikyma 4u.gif

tai kad neiseina atsiriboti nesusipykus, kaip cia pasakius, jie ukininkauja kartu ir yra vienas nuo kito priklausomi...
Atsakyti
kur bounty prapuolus musu? kaip motinyste dziaugtis sekasi idomu g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 09 28, 19:12)
Aciu aciu smile.gif

Mes irgi biski klijukais maitinau, nuo pusantro menesiuko ir labai gerai viduriukai susitvarke ir viduriuku putimai baigesi.... o ir dabar jei karves pienuko duodu tai labai godziai geria, skaniau nei misinuka, tik vien pienuku bijau maitinti, nes vitaminu kokiu gali trukti...
o siaip ragaujam jau viska ir obuoliukas jau pradejo patikti ir ivairios sultytes ir kosytes..... tik dar darzoves lauk spjaunam...... smile.gif

o kaip cia tuo karves pienu istikruju yra?girdejau kad tik nuo metuku laiko galima karves piena duot g.gif
Atsakyti
QUOTE(gabyyshius @ 2008 10 01, 13:59)
Uoj tavo saltos rankos duok as mazyle paimsiu, tu cia netaip aprengei, nepatogu jai , man atrodo pas tave mazai pienuko, man atrodo reikia duotiarbatytes, man atrodo ir t.t. siaubas... kiekviena diena taspats.... tik vaikas ima verkti ateina ir sako : tai gal greitaja iskviesti.... doh.gif  esu gan kantri,bet jauciu viena diena neistversiu....
Papildyta:
beje:) mano mazutei jau 6savaites:) kai buvo menesiukas buvom pas daktare tai priaugom 600g ir 3cm:) bet pastebiu kad si menesi zymiai daugiau priaugom ir vis sunkejam sunkejam:) jau po truputi pradeda mazyle sypsotis:)

Nu zinok skaitau ir atrodo,kad mano anyta gyvena pas tave doh.gif ... lotuliukas.gif
...Smagu,kad augat,didejat!Tikek savimi ir pieniuko uzteks sociai!Vaikui tikrai jo uztenka!Stenkis nelyginti su kitais kudikiais,nes tavo vaikas unikalus ir auga savaip...o jei dar ir sypsosi thumbup.gif Tik neissigask del svorio po 3men-jo augimas sumazeja!Svarbiausia,kad kudikis linksmas,zaidzia,domisi aplinka...
pas tave dar tik pradzia,todel patarciau uzsirakinti duris,kad nelakstytu su patarimais kaip igelta!O vel isgirdus koki komentara aiskiai,bet ramiai pasakyti jai: mano vaikas-auginsiu kaip man atrodys tinkama ir reikalauju gerbti mane!Ir atsargiai pagrasinti,jei to nedarys,kad si seima gali isirti! Nemanau,kad ji nores savo sunui blogo arba bijodama,kad isvesi anuke ir bent jau kartais prilaikys liezuvi(kartais tai taip padeda)...
...as irgi bandysiu taip padaryti,nors atrodo kad sitai ligonei sunku ka nors isaiskinti...
Papildyta:
QUOTE(Aryvle @ 2008 10 01, 17:38)
tai kad neiseina atsiriboti nesusipykus, kaip cia pasakius, jie ukininkauja kartu ir yra vienas nuo kito priklausomi...

...Na tokiu atveju sunkiau,bet tikiuosi iseis jums ramiai viska issiaiskinti! Stiprybes ir salto proto tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2008 10 02, 10:11)
o kaip cia tuo karves pienu istikruju yra?girdejau kad tik nuo metuku laiko galima karves piena duot g.gif

Na bent jau mano manymu tai visiska nesamone lotuliukas.gif O ant kokio pieno mes ir musu tevai uzaugom..... smile.gif Niu negi jus manot, kad tie misineliai yra naturalus produktas??? O karves pienukas bent jau naturalus dalykas...... Man asmeniskai gaila ziureti i tuos vaikucius(tuo paciu ir i savo) kai misinelius valgo.... Skaiciau viena straipsni apie misineliu gamyba ir kad ten puse medziagu yra genetiskai modifikuotu, nors europos sajunga tipo neleidzia to, bet rusu mokslininkai dare tyrimus ir nustate..... Tai va kaip su tais misineliais buna.... Nebereikalo ir kinijos ar kur cia tokios nesamones vyko.....
Mes tai pamazu stengiames visai prie pienuko pereiti.... manau, kad jau po menesiuko misinuko mums nebereikes.... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 02 spalio 2008 - 10:53
http://www.ve.lt/?da...p;id=1102438350

Va radau ta straipsneli paskaitykite... nemanau, kad per kelis metus kazkas pasikeite.....
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 10 02, 12:07)

Va radau ta straipsneli paskaitykite... nemanau, kad per kelis metus kazkas pasikeite.....

siaubas mega_shok.gif
Atsakyti
ačiū už patarimus Dziaugsmux smile.gif jai taip ir toliau tikrai reiks jai trumpai ir aiškiai taip pasakyt cool.gif tikėkimės kad supras smile.gif sekmes tau taipat smile.gif

o tas straipsnelis tikrai baisokas... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(saidutea @ 2008 10 02, 10:11)

as manau, kad tas mitas,nuo kada karves piena yra misineliu kompaniju sugalvotas, realiai, tai pasibandai, jei vaikuciui tinka ir duodi. mano lelius tai misinelio jau atsisako, tik klijukus valgo su pieneliu, mano mama piena kaimiska gauna veterinaro karves, tai ta ir duodu, kolkas viskas thumbup.gif
o del misineliu tikrai baisu, kad gali savo vaika nuodyti net pats nezinodamas, del to as tik dziaugiuosi, kad radau alternayva, tu klijuku gamyba uztrunka 0,5-1 val ir visai sekanciai dienai uztenka, tai manau, kad tikrai verta juos daryti g.gif
o del uosvieniu ir uosviu, tai as dziaugiuosi, kad man nereikia kartu gyvent kolkas, bet gali prireikt netolimoj ateity, tai jau dabar nupurto pagalvojus doh.gif as isviso toks zmogus, kad nelabai megstu taikytis, nutylet, tai manau nekas butu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 10 02, 09:07)

nu jo,,,baisu tikrai blink.gif
Atsakyti