QUOTE(gabyyshius @ 2008 10 01, 13:59)
Uoj tavo saltos rankos duok as mazyle paimsiu, tu cia netaip aprengei, nepatogu jai , man atrodo pas tave mazai pienuko, man atrodo reikia duotiarbatytes, man atrodo ir t.t. siaubas... kiekviena diena taspats.... tik vaikas ima verkti ateina ir sako : tai gal greitaja iskviesti....

esu gan kantri,bet jauciu viena diena neistversiu....
Papildyta:
beje:) mano mazutei jau 6savaites:) kai buvo menesiukas buvom pas daktare tai priaugom 600g ir 3cm:) bet pastebiu kad si menesi zymiai daugiau priaugom ir vis sunkejam sunkejam:) jau po truputi pradeda mazyle sypsotis:)
Nu zinok skaitau ir atrodo,kad mano anyta gyvena pas tave

...
...Smagu,kad augat,didejat!Tikek savimi ir pieniuko uzteks sociai!Vaikui tikrai jo uztenka!Stenkis nelyginti su kitais kudikiais,nes tavo vaikas unikalus ir auga savaip...o jei dar ir sypsosi

Tik neissigask del svorio po 3men-jo augimas sumazeja!Svarbiausia,kad kudikis linksmas,zaidzia,domisi aplinka...
pas tave dar tik pradzia,todel patarciau uzsirakinti duris,kad nelakstytu su patarimais kaip igelta!O vel isgirdus koki komentara aiskiai,bet ramiai pasakyti jai: mano vaikas-auginsiu kaip man atrodys tinkama ir reikalauju gerbti mane!Ir atsargiai pagrasinti,jei to nedarys,kad si seima gali isirti! Nemanau,kad ji nores savo sunui blogo arba bijodama,kad isvesi anuke ir bent jau kartais prilaikys liezuvi(kartais tai taip padeda)...
...as irgi bandysiu taip padaryti,nors atrodo kad sitai ligonei sunku ka nors isaiskinti...
Papildyta:
QUOTE(Aryvle @ 2008 10 01, 17:38)
tai kad neiseina atsiriboti nesusipykus, kaip cia pasakius, jie ukininkauja kartu ir yra vienas nuo kito priklausomi...
...Na tokiu atveju sunkiau,bet tikiuosi iseis jums ramiai viska issiaiskinti! Stiprybes ir salto proto tau