Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylis jau namuose

ir mes tik MP valgom, ale zandai kaip barsuko blush2.gif, pieno tiek kad galiu sriuba balint drinks_cheers.gif, rubeliai geriausi 86 cm...... tik ish manes nieko neliko g.gif
bet uzhtat bagyrai gera martele auga ... friends.gif flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2008 09 27, 17:27)
Tu Dziaugsmiuk vienintele tarp musu mama didvyre maitini MP balioniuka tau 4u.gif  o mano vyrutis is musu vaikiuku didziausias jau ji bus swunku pasivyt man atrodo su kiekviena diena zandai dideja biski panesiojus rankas p[akerta jau turbut apie 11 kg turim blush2.gif

Aciu uz balioneli! nei as didvyre nei ka...tik labai labai norejau nors pieniuko duoti,kad pagimdyti pati negalejau...o po to dar ir principai suzaide - norejau tai savo anytai irodyti,kad vaikas gali ir be kosiu bei lasiniu puikiai uzaugti...nors giliai sirdyje abejojau,kad sugebesiu unsure.gif
Nors apie zandus kalbant-ir maniskis jais nesiskundzia thumbup.gif
Atsakyti
klijukus duodu tam, kad po tu skandalu su misinukais issigandau, kad nuodyt vaika jais galiu, pasiskambinau gydytojai, sako pratink prie karves pieno,bet is pradziu per puse su klijukais skiest reikia, tai ir darau, kas antra maitinima duodu
cia ir del to, kad neaugtu vien ant milteliu, juk avizu klijukai ir pienas vis naturalus dalykai...
su kitu maistu tai beda bisky, jei bandau duot banana arba obuoliuka, viska atpila, net hipp arbatele verysad.gif

o dzigite mergytei tikrai geras kavalierius bus first.gif

Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2008 09 28, 14:09)
Akasha su 5 menesiukais jus  4u.gif
Baggyra o kodel tu duodi klijuka ar misinukai netinka smile.gif

Aciu aciu smile.gif

Mes irgi biski klijukais maitinau, nuo pusantro menesiuko ir labai gerai viduriukai susitvarke ir viduriuku putimai baigesi.... o ir dabar jei karves pienuko duodu tai labai godziai geria, skaniau nei misinuka, tik vien pienuku bijau maitinti, nes vitaminu kokiu gali trukti...
o siaip ragaujam jau viska ir obuoliukas jau pradejo patikti ir ivairios sultytes ir kosytes..... tik dar darzoves lauk spjaunam...... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 09 28, 23:12)
Aciu aciu smile.gif

Mes irgi biski klijukais maitinau, nuo pusantro menesiuko ir labai gerai viduriukai susitvarke ir viduriuku putimai baigesi.... o ir dabar jei karves pienuko duodu tai labai godziai geria, skaniau nei misinuka, tik vien pienuku bijau maitinti, nes vitaminu kokiu gali trukti...
o siaip ragaujam jau viska ir obuoliukas jau pradejo patikti ir ivairios sultytes ir kosytes..... tik dar darzoves lauk spjaunam...... smile.gif

O kaip jums sekasi su sauksteliu valgyt mes jau po biski susigyvenam.Bandziau ir as kliju virt bet man ne kas gavos nors dicke ant kliju uzaugus
Papildyta:
QUOTE(baggyra @ 2008 09 28, 23:06)
klijukus duodu tam, kad po tu skandalu su misinukais issigandau, kad nuodyt vaika jais galiu, pasiskambinau gydytojai, sako pratink prie karves pieno,bet is pradziu per puse su klijukais skiest reikia, tai ir darau, kas antra maitinima duodu
cia ir del to, kad neaugtu vien ant milteliu, juk avizu klijukai ir pienas vis naturalus dalykai...
su kitu maistu tai beda bisky, jei bandau duot banana arba obuoliuka, viska atpila, net hipp arbatele  verysad.gif

o dzigite mergytei tikrai geras kavalierius bus first.gif

O kaip verdat kliju o kazin jai koses jau valgo gal galima piena skiest su virintu vandenuku
Atsakyti
QUOTE(ausrine261 @ 2008 09 29, 12:14)
O kaip jums sekasi su sauksteliu valgyt mes jau po biski susigyvenam.Bandziau ir as kliju virt bet man ne kas gavos nors dicke ant kliju uzaugus
Papildyta:

O kaip verdat kliju o kazin jai koses jau valgo gal galima piena skiest su virintu vandenuku

as dar neviriau, mama verda mano, as nemoku blush2.gif bet jau siandien sake pamokins ax.gif

o piena gali bandyt, tik butinai su kuo nors skiesk, gal jei valgo koses, tai ipilk ten pieno ir skysta kosyte sugirdyk, pvz manu kose. tik tiek, kad ta piena pora kartu reikia pavirint, kad tikrai visos bakterijos zutu
Atsakyti
Su saukstuku mes puikiai valgom ir is karto nebuvo jokiu problemyciu..... Siaip del pienuko, tai as tik karta uzvirinu, nes is parduotuves jis jau pasterizuotas....
Jei kosyte jau su pienuku darai, tai jau savaime atskiedimas gaunasi... Ir jei viskas gerai ir neberia, tai bandyk po truputi gryno duoti...
Apie klijuku virima yra temele.... pabandyk per paieska surasti 4u.gif jei ka rytoj gal as paieskosiu imesiu.... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 09 28, 15:57)
o po to dar ir principai suzaide - norejau tai savo anytai irodyti,kad vaikas gali ir be kosiu bei lasiniu puikiai uzaugti...nors giliai sirdyje abejojau,kad sugebesiu unsure.gif

blink.gif o ka tavo anyta? primygtinai moke kaip vaikus augint? doh.gif
visos jos panashios mirksiukas.gif paklausyk reikia, o daryt savaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigite @ 2008 09 30, 07:56)
blink.gif o ka tavo anyta? primygtinai moke kaip vaikus augint? doh.gif
visos jos panashios  mirksiukas.gif paklausyk reikia, o daryt savaip  4u.gif

visko ji cia bande - ir savo isminti,ir raganavima,ir zaide vyro jausmais, nes ji isivaizduoja,kad sis vaikas pagimdytas jai specialiai pazaisti, o as buvau deze jo isnesiojimui, o dabar tik pieno fabrikelis. Si nepagarba kainavo man nemazai nervu,bet jau baigiu uzsiauginti stora oda ir dazniausiai nebekreipiu i ja demesio. Tik gaila,kad vyras nera toks atsparus jai doh.gif ...Labiausiai bijau laiko,kai jis pauges ir ji prades taikyti savo auklejimo ir lepinimo metodus blink.gif Ir deja to neisvengsiu,nes gyvenam vienam name verysad.gif
nu bet cia tema ne apie uosvienes...tikiu,kad viska laikas sustatys i vietas!o jei ne,tai ateis diena,kai teks viska jai issakyti ir liepti mane ir mano seima gerbti.
Atsakyti
angel_sadangel.gif uzuojauta, stiprybes tau, mes visos palaikysim, kad tik raganavimas atsigreztu dovanu aggressive.gif tam, kas ji bando tau siust ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dziaugsmux @ 2008 09 30, 09:22)
visko ji cia bande - ir savo isminti,ir raganavima,ir zaide vyro jausmais, nes ji isivaizduoja,kad sis vaikas pagimdytas jai specialiai pazaisti, o as buvau deze jo isnesiojimui, o dabar tik pieno fabrikelis. Si nepagarba kainavo man nemazai nervu,bet jau baigiu uzsiauginti stora oda ir dazniausiai nebekreipiu i ja demesio. Tik gaila,kad vyras nera toks atsparus jai doh.gif ...Labiausiai bijau laiko,kai jis pauges ir ji prades taikyti savo auklejimo ir lepinimo metodus blink.gif Ir deja to neisvengsiu,nes gyvenam vienam name verysad.gif
nu bet cia tema ne apie uosvienes...tikiu,kad viska laikas sustatys i vietas!o jei ne,tai ateis diena,kai teks viska jai issakyti ir liepti mane ir mano seima gerbti.

o as su uosviu despotu kariauju. tiksliau siandien oficialiai paskelbiau kara... unsure.gif
Atsakyti
g.gif g.gif joooo, negana dar rupesciu del mazyliu, kai dar taikytis reikia su 'patarejais' fart.gif fart.gif fart.gif
Atsakyti