Įkraunama...
Įkraunama...

PEG PEREGO vežimėliai

Mamos, girdejau viena nemaza nusiskundima del Peg Perego Skate. Sako, kad lopsio gulima padetis nera jau tokia horizontali, atseit, galva siek tiek auksciau ir vaikelis slysta "zemyn", gal kuri turinti pasakytu savo nuomone? 4u.gif

Nes nuo siandien sitiems vezimams akcija www.jusuvaikui.lt, tai as gundausi.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fishi @ 2009 09 23, 21:04)
Maniskis ir turetu vasario gale ateiti. Man labiausiai patinka UNO. Ratai didesni ir rankena persimeta.  Kadangi jau bus pavasaris, planuoju lopsio nepirkti, nes yra pilnai gulima padetis. Ka manote?

As turiu Peg Perego UNO vezimuka ir dabar vasari laukiames antro, tai mastau, kad kietas lopsys butu tikrai patogiau vaikui, bet, kad siam vezimui lyg netinka kietas lopsys, o galima uzdeti tik automobiline kedute unsure.gif. Ar as klystu g.gif . Beje, gal kas turit pigiau perleisti autokėdute Primo viaggio ir laipteli prie vezimuko vyresniam vaikui? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglaite2: 06 spalio 2009 - 09:05
QUOTE(eglaite2 @ 2009 10 06, 10:04)
As turiu Peg Perego UNO vezimuka ir dabar vasari laukiames antro, tai mastau, kad kietas lopsys butu tikrai patogiau vaikui, bet, kad siam vezimui lyg netinka kietas lopsys, o galima uzdeti tik automobiline kedute unsure.gif. Ar as klystu g.gif . Beje, gal kas turit pigiau perleisti autokėdute Primo viaggio ir laipteli prie vezimuko vyresniam vaikui? ax.gif

Reikia uzklausti del to lopsio. Kai suzinosiu, parasysiu. O tu siaip jau naudojaisi juo su pirmu vaiku? Butu malonu isgirsti atsiliepimu apie si modeliuka, nes kazkodel labai mazai kalba apie ji 4u.gif
Atsakyti
Gavau atsakyma: Lopsiukas Forte enfant GM ir Navetta nesitvirtina Uno vezimelyje.
Uno vezimui tinka tik porte enfant soft lopsiukai ir autokedutes Peg Perego.
Atsakyti
Sveikos mamos, mes jau daugiau nei metai važinėjame Peg perego skate. Iš esmės vežimas - jėga. Mes daug keliaujam, tai jis visaip susilanksto ir telpa visur. Mano bahūrėlis jame puikiausiai ir dabar miega lauke. Iš pradžiu man taip pat atrodė kad padėtis nėra horizontali ir vaikas slysta, galima nusleisti galvūgalyje per kelias knopkes (net neįsivaizduoju kaip paaiškinti) ir ideti pagalve ir tada bus kaip tik ir niekur neslys. Taip pat jėga kad visaip supasi.VISAIP.
Atsakyti
QUOTE(eglyc @ 2009 10 05, 15:55)
Mamos, girdejau viena nemaza nusiskundima del Peg Perego Skate. Sako, kad lopsio gulima padetis nera jau tokia horizontali, atseit, galva siek tiek auksciau ir vaikelis slysta "zemyn", gal kuri turinti pasakytu savo nuomone?  4u.gif

Nes nuo siandien sitiems vezimams akcija www.jusuvaikui.lt, tai as gundausi..  bigsmile.gif

Tai gal neatlenkia iki horizontalios padeties? Nes man ta horizontali net per horizontali, man net noredavosi pakelti galvyte, kai su kokiu konbinesoniuku guldziau. Siaip jau, padetis reguliuojasi dvejopai- su atlenkimu ir su tokiais dirzeliais su "skylem" tokiom, su kniedem.

Man tai tikrai horizontali ta padetis,. Gal tikrai ne iki galo atlenkdavo- nuleisdavo?
Atsakyti
QUOTE(ddia @ 2009 10 12, 11:52)
Sveikos mamos, mes jau daugiau nei metai važinėjame Peg perego skate. Iš esmės vežimas  - jėga. Mes daug keliaujam, tai jis visaip susilanksto ir telpa visur. Mano bahūrėlis jame puikiausiai ir dabar miega lauke. Iš pradžiu man taip pat atrodė kad padėtis nėra horizontali ir vaikas slysta, galima nusleisti galvūgalyje per kelias knopkes (net neįsivaizduoju kaip paaiškinti) ir ideti pagalve ir tada bus kaip tik ir niekur neslys. Taip pat jėga kad visaip supasi.VISAIP.

Va del to supimosi dar idomiai man pasirode- ten ant pacio remo supasi siek tiek lopsys, tai ar patogu, kad jis visa laika "judesy", kai stumi vezima? Kazkaip noretusi, kad uzsifiksuotu. Labai jau mane traukia tas vezimas...

QUOTE(alfa159 @ 2009 10 12, 13:22)
Tai gal neatlenkia iki horizontalios padeties? Nes man ta horizontali net per horizontali, man net noredavosi pakelti galvyte, kai su kokiu konbinesoniuku guldziau. Siaip jau, padetis reguliuojasi dvejopai- su atlenkimu ir su tokiais dirzeliais su "skylem" tokiom, su kniedem.

Man tai tikrai horizontali ta padetis,. Gal tikrai ne iki galo atlenkdavo- nuleisdavo?

Aciu uz atsakymus 4u.gif Siaip buvau nepaziurejus jo gyvai,tai kilo daug klausimu. Taigi jau apsilankiau parduotuvej ir pati viska isciupinejau. Man irgi pasirode, kad normaliai su ta gulima padetimi, tik uzkliuvo kitas dalykas - siauras labai lopsys, o tie paminkstinimai neissiima, tai iki kiek ten telpa vaikiukas? Man kazkaip atrodo puses metu su kokiu siltesniu rubeliu jau nelabai tilptu? g.gif
Atsakyti
Na maniškis ir dabar miega ir telpa ir su žieminiu kombinezonu ir dar su vilnoniu (bet plonu) po apacia ir ant virsaus pleduku. Bahūras ne mažas 12 kg. Aišku vietos tai ne lovytėj, bet jam patogu.
O dar atradau kad supasi ir tik pats lopšys padėtas ant ko nors smile.gif
Be to mes dar šį skate naudojam kaip kedutę valgymui kai nėra jos smile.gif
Atsakyti
Na, as jau rasiau apie tuos paminkstinimus Skate, apie lopsiuka. Tai tik trumpai. Vat tuo Skate ir gerai, kad yra tie paminkstinimai. Jie jaukiai apgaubia vaikuti, o nespaudzia. O ne koks brezentinis sonas, kui reikia visaip minkstinti, siltinti. Man tai didziausias nesusipratimas didesni brezentiniai lopsiai- gi juos apsiltini, apminkstini- tai kiek realiai tos vietos vaikui lieka?

Maniske gime 4 kilu 56 cm. Augo irgi visus lenkdama. Musu bendraamziu temoje visi apie 6 men. ispardavinejo savo lopsinius vezimus, keite i lengvesnius, i sportinius. O maniske gulimoj padety vazinejo virs 9 men., o dabar jai 1 m. ir 4 men.- vis dar ta pati Skate naudojam, kuris vaziuoja puikiai, jokiu nusiskundimu. Dabar, aisku, jau sportine padetis, tai tais paminkstinimais labai irgi dziaugiuosi- tikrai vaikui patogu.
Atsakyti
aha aš irgi girdejau, kad daugkas baidosi to mazo lopsiuko, bet realiai jis nera toks jau mazas, tai jaukiai apglebia kudiki.. na as neturiu, bet manao drauge turi.. ji juo taip buvo suzaveta, kad uzsisake internetu net neapziurejus ir nepaciupinejus.. smile.gif
Atsakyti
As irgi uzsisakiau neciupinejus ir gyvai net nemacius doh.gif Siandien gavau, isnagrinejau, isciupinejau thumbup.gif Pirkinys pranoko lukescius wub.gif Nezinau, kaip bus, kai pradesim naudot, bet siaip tai vezimas thumbup.gif Toks, kokio ir norejau. O dar pigiau isejo nusipirkt, pasinaudojus akcija. Emem bubbles green spalvyte, tai dar ryskesnis nei foto thumbup.gif
Atsakyti
Planuoju pirkti Uno, sakykit o normaliai vaziuoju, kai mazi ratukai buna gale, nes kazkaip idomiai atrodo. Vaikiukas bus pavasari tai manau lopsio kai ir nereiktu, nebent jei saltoka tai turiu kailini, mnau uzteks.
Atsakyti