QUOTE(ddia @ 2009 10 12, 11:52)
Sveikos mamos, mes jau daugiau nei metai važinėjame Peg perego skate. Iš esmės vežimas - jėga. Mes daug keliaujam, tai jis visaip susilanksto ir telpa visur. Mano bahūrėlis jame puikiausiai ir dabar miega lauke. Iš pradžiu man taip pat atrodė kad padėtis nėra horizontali ir vaikas slysta, galima nusleisti galvūgalyje per kelias knopkes (net neįsivaizduoju kaip paaiškinti) ir ideti pagalve ir tada bus kaip tik ir niekur neslys. Taip pat jėga kad visaip supasi.VISAIP.
Va del to supimosi dar idomiai man pasirode- ten ant pacio remo supasi siek tiek lopsys, tai ar patogu, kad jis visa laika "judesy", kai stumi vezima? Kazkaip noretusi, kad uzsifiksuotu. Labai jau mane traukia tas vezimas...
QUOTE(alfa159 @ 2009 10 12, 13:22)
Tai gal neatlenkia iki horizontalios padeties? Nes man ta horizontali net per horizontali, man net noredavosi pakelti galvyte, kai su kokiu konbinesoniuku guldziau. Siaip jau, padetis reguliuojasi dvejopai- su atlenkimu ir su tokiais dirzeliais su "skylem" tokiom, su kniedem.
Man tai tikrai horizontali ta padetis,. Gal tikrai ne iki galo atlenkdavo- nuleisdavo?
Aciu uz atsakymus

Siaip buvau nepaziurejus jo gyvai,tai kilo daug klausimu. Taigi jau apsilankiau parduotuvej ir pati viska isciupinejau. Man irgi pasirode, kad normaliai su ta gulima padetimi, tik uzkliuvo kitas dalykas - siauras labai lopsys, o tie paminkstinimai neissiima, tai iki kiek ten telpa vaikiukas? Man kazkaip atrodo puses metu su kokiu siltesniu rubeliu jau nelabai tilptu?