Įkraunama...
Įkraunama...

PEG PEREGO vežimėliai

QUOTE(Forgete @ 2009 09 18, 12:21)
Ar matet www.jusuvaikui.lt duoda labai geras nuolaidas perego lopsiams.

As jau nukoviau lopsiuka savo pliko p3 vezimui, kainavo virs 300 dabar 99 sumokejau. Naujas supakuotas  thumbup.gif

http://www.jusuvaiku...h...rt&Itemid=1

o kodel neemei navettos? g.gif man jie kazkaip atrodo siltesni rolleyes.gif

tu su p3 ziema vazinet planuoji? as noriu jamt visa komplekta bet daug kas atkalbineja del ratu, kad nepatogu ziema bus per pliurzes vazinet g.gif papasakok is savo patirties kaip ten buna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 09 22, 08:05)
o kodel neemei navettos?  g.gif  man jie kazkaip atrodo siltesni  rolleyes.gif

tu su p3 ziema vazinet planuoji? as noriu jamt visa komplekta bet daug kas atkalbineja del ratu, kad nepatogu ziema bus per pliurzes vazinet  g.gif papasakok is savo patirties kaip ten buna  mirksiukas.gif

As gi Domanta su p3+naveta auginau. Man nepatiko, nes visgi vezimas dardalas, dar kai uzdedi ta naveta tai vaikas kazkaip zemyn galva gaudavosi. Jis tam vezime visai nemiegojo. Fantazavau kad is penkto auksto nesiuosi naveta su vaiku, bet lopsys gan nemazas, visas laiptines sienas nubrozdinau ir labai sunku budavo. Kazkaip ta naveta man labai nepatogiai pasiimdavo.
Dabar i lauka nusipirkau perego klasikini vezima su lopsiu. stoves masinoj.
O p3+tas maziukas lopsiukas bus migdymui balkone. Tiesa tas maziukas atrodo labai smagus, siltumo tai tiek pat kiek pas naveta, labai patogiai rankenos padarytos, tai gal dar apsigalvosiu ir p3 lauke bus biggrin.gif
Atsakyti
galvos skausmas su tais vezimais.... doh.gif tavo mazelis tiesiai ant ziemos gims, tai lopsinis gal patogiausia bus, o maniskis vasario gale, tai metausi tarp patogumo ir kompaktiskumo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 09 22, 11:53)
galvos skausmas su tais vezimais.... doh.gif  tavo mazelis tiesiai ant ziemos gims, tai lopsinis gal patogiausia bus, o maniskis vasario gale, tai metausi tarp patogumo ir kompaktiskumo  doh.gif

Maniskis ir turetu vasario gale ateiti. Man labiausiai patinka UNO. Ratai didesni ir rankena persimeta. Kadangi jau bus pavasaris, planuoju lopsio nepirkti, nes yra pilnai gulima padetis. Ka manote?
Atsakyti
QUOTE(Fishi @ 2009 09 23, 20:04)
Maniskis ir turetu vasario gale ateiti. Man labiausiai patinka UNO. Ratai didesni ir rankena persimeta.  Kadangi jau bus pavasaris, planuoju lopsio nepirkti, nes yra pilnai gulima padetis. Ka manote?

as tai lopsi tikrai pirksiu. Dukryte mano gimus balandi, vezima turejom su lopsiu tai visa vasara jame praveziojau. Priedo peg peregu lopsiuose (nzn ar visuose) pasikelia galvugalis, tai jei ir nores zvalgytis lelius tas lopsys bus thumbup.gif vasara kai karsta leliuka laikydavau su bodziuku, lopsys sandarus niekur niekas neuzpucia, o jei idesi i sportinuka tai nors ir gules vaikas visvien jau turesi apkloti ar kazka pritaikyti kad nepustu g.gif

zodziu as taip manau, kitiem gal kitaip atrodo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2009 09 25, 14:45)
as tai lopsi tikrai pirksiu. Dukryte mano gimus balandi, vezima turejom su lopsiu tai visa  vasara jame praveziojau. Priedo peg peregu lopsiuose (nzn ar visuose) pasikelia galvugalis, tai jei ir nores zvalgytis lelius tas lopsys bus  thumbup.gif vasara kai karsta leliuka laikydavau su bodziuku, lopsys sandarus niekur niekas neuzpucia, o jei idesi i sportinuka tai nors ir gules vaikas visvien jau turesi apkloti ar kazka pritaikyti kad nepustu  g.gif 

zodziu as taip manau, kitiem gal kitaip atrodo  4u.gif

na kad tas galvugalis pasikelia, tai nereiskia kad vaikas kazka daugiau mato biggrin.gif
o del perpuciamumo tai bent jau p3 labai labai uzdaras, ten su koju uzdangalu nelabai koks vejukas uzpucia.
Mergai ar UNO yra mamas papas OZONE ? gal zinot kur paciupint kaune butu galima? Kotryna neturi.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 09 25, 15:50)
Mergai ar UNO yra mamas papas OZONE ? gal zinot kur paciupint kaune butu galima? Kotryna neturi.

ne cia du skirtingi modeliai schmoll.gif Peg perego centro completo yra tas pats kas mamas papas ozone mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2009 09 25, 15:07)
ne cia du skirtingi modeliai  schmoll.gif Peg perego centro completo yra tas pats kas mamas papas ozone  mirksiukas.gif

aaa, o kas yra pramette ?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2009 09 25, 16:18)
aaa, o kas yra pramette ?

pagal mane tai tokia vezimelio versija, nes yra Pliko p3 ir Pliko pramette smile.gif
Atsakyti
As toki turiu :
Peg Perego vežimėlis Pliko Switch completo moka 2008
naudojam nuo 5 men, tikrai patenkinta, daug privalumu, kokybiskas.
Didziausias pliusas kad sedima dalis keiciasi thumbup.gif
vaikas mano toks nekudutis, vezimas ne is placiu, bet puikia telpa ir siaip visur patogiai pravaziuojam smile.gif

user posted image
Atsakyti
Pramette-persitransformuoja kad galima vezt matant vaikeli,o pliko jau kai vezi tai nematai. Toks tik skirtumas ir tai tik iki kokiu 6men,bet siaip jie super vezimeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(meja1 @ 2009 09 29, 23:13)
Pramette-persitransformuoja kad galima vezt matant vaikeli,o pliko jau kai vezi tai nematai. Toks tik skirtumas ir tai tik iki kokiu 6men,bet siaip jie super vezimeliai  wub.gif

Pliko Switch transformuojasi, gali vaika matyti.
Atsakyti