QUOTE(Liusii @ 2009 09 03, 15:07)
merginos kurios turit Si ar netruksta jums buomo? vezimas labai grazus, gundausi bet va buomo ner
kai ruosemes pirkt SI, man lygiai tas pats klausimas kilo. nes kitame vezime buomelis yra ir maniske irgi megsta i ji isikibti. na, bet SI jo nera, ir nieko nepadarysi. aisku, butu gerai tas buomas, kazkur skaiciau, kad kazkokiu universaliu buna, kur atseit visiem vezimam galima pritaikyt, bet man nepavyko tokio rast. zodziu, vazinejam be buomo ir nieko baisaus. atperka kompaktiskumas ir lengvumas. ir isvaizda normali, ne kaip kokiu chicco ar pan sketuku.
Papildyta:
QUOTE(heryte @ 2009 08 11, 15:42)
Tai va dedu foto, kaip sulopiau savo Peg Perego
SI pirkinių krepšį. Kilpelių perkelti man nepavyko, nes ta plastmasė kraštuose baisiai kieta, nei siuvimo mašina ima, nei adata pradursi... Šiaip ar taip jau turėjome nemažą skylę savo senąjam krepšy, tad susiuvus jį per vidurį ir pakėliau ir sulopyjau
ir as pagaliau prisiruosiau savaji krepseli sutvarkyt, tiksliau, nunest i siuvykla

tai va, kaip ir planavom, kilputes perkele siek tiek zemiau (mazdaug pora cm), tokiu budu krepsys pasikele auksciau. dar nupirkom tvirtesnes juodos medziagos, kuria prisiuvo is apacios, tai dabar toks standesnis tas krepsys. jau isbandem - viskas super, manau daugiau neturesim problemu. o tos plastmases isties labai kietos, tai vienur neprieme, nes sake nenori masinu gadint, bet kai nunesem ten, kur galanterija tvarko, tai su ta masina, kur oda siuva, puikiausiai viska sutvarke