imsim si vezimuka, juodos spalvos,rudieniuj bus kaip tik su jo vazinetis ,na o kai sniego bus teks su bugaboo vargti
. maciau si jusuvaikuj.lt , gal kartais kas zino kur dar pigiau galima nusipirkti?

QUOTE(heryte @ 2009 09 09, 22:39)
žinokit ir su X-Landeriu nepravažiavau per aptęžusį sniegą, kankynė tikra...
xlanderis isviso kankyne

Dideli ratai yra dideli ratai, ir jokie vezimai mazais plastikiniais ratukais jiems neprilygs. Dideli pripuciami ratai vaziuoja minkstai, nedarda, nekrato. Jie atlaiko vezimo svori- gera tvirta, kinksta gulima ar sedima dali su visais pribumbasais. Sunkiuose vezimuose ir papildoma amortizacija irengta - gi ne siaip svareliu prikabineta, kad 15 kilu susidarytu, o visokiu patogiu vaikui ir tevams dalyku padaryta. O lengvuju sportinuku paskirtis kita- greit nudardeti nedidelius atstumus. Ir kad ta vezima butu patogu transportuoti, kad vietos mazai uzimtu, kad lengvas butu, kai ji pernesineti reikia.
Dideliais sunkiais vezimais patogu vazinetis vaikui ir juos stumdyti tevams. O mazuosius dardaliukus patogu tampytis prie bagazo, transportuoti. Kelioneje jis bedos tinka vaikui pailsinti kojytes, bet pamiegoti ner labai jau patogu, tik is bedos tinka. Komfortas vaikui nepalyginamai mazesnis.
Man tai keistai skamba pareiskimai- vaikui 6 men., laikas persesti i sportinuka.
I sportinuka persesti reikia kelioneje, arba kai vaikas vaiksto- ir nebenori sedeti vezime- trumpiems perbegimams toki galima isimesti.
Dideliais sunkiais vezimais patogu vazinetis vaikui ir juos stumdyti tevams. O mazuosius dardaliukus patogu tampytis prie bagazo, transportuoti. Kelioneje jis bedos tinka vaikui pailsinti kojytes, bet pamiegoti ner labai jau patogu, tik is bedos tinka. Komfortas vaikui nepalyginamai mazesnis.
Man tai keistai skamba pareiskimai- vaikui 6 men., laikas persesti i sportinuka.

na kaip cia pasakius
, pas mus bugaboo lopsiukas neguminis
, po 6men tai vaikas jau netilps i ji tai tikrai, be to tai mano sunus miega lauke max puse antros valandos, kaip kada, buna dar mazau, o guleti lopsiuke jis jau nebenori nori viska matyti
,tai kaip ir po 6men tikraj jau bus laikas i sportinuka persesti. tegul neisizeidzia kitos mamytes, bet cia tik mano nuomone, bet man asmeniskai tai labai gaila mamyciu kurie vazioja kaip as sakau su tankais, suprantu kad patogu ir jie turbut tinka dazniems pasivaiksciojimams,as tai galvoju kaip jos pakelia si vezimuka pav.i penkta auksta?man tai sunkus vezimas tai visai nepriimtinas, nes as neisivaizduoju kaip man reiketu dideli ir sunku vezimeli nest i 5 auksta, o kaip tycia mano visi draugai ir gimines gyvena ne pirmam aukste
, mano dabar vezimelis sveria 9kg ir man tai vargas
, nes per diena reikia ne i viena auksta ilipt, visus reikia aplankyt

na jei jusu vaikas ramiakas ir gulet megejas tai galit pirkti lopsini dideli linguojanti vezima dideliais ratais ir vazinet ilgai ir nuobodziai. Pvz mano dukryte nuo 4men sportinuke vezinama buvo, nes lopsy nieko jai nesimate, rekdavo visa laika. O sportinuke yra pusiau gulima padetis tai taip ir veziojau, jei uzmigdavo paguldydavau. O 6men daugelis vaiku jau sedi, zinau tokiu kurie ir stovi, tai abejoju ar jiem patiktu gulet pora ar daugiau valandu ir ziuret i dangu kol mama kieme vaiksto.
Del komforto tai galit migdyt vaikus lovose namuose, bus tylu ramu ir niekas nekratys
per sniega tikrai nei dideli nei mazi ratai nepravaziuos lengvai, tam reikalui yra roges
Del komforto tai galit migdyt vaikus lovose namuose, bus tylu ramu ir niekas nekratys

per sniega tikrai nei dideli nei mazi ratai nepravaziuos lengvai, tam reikalui yra roges

QUOTE(murmur @ 2009 09 10, 12:47)

tikra tiesa

per sniega tik su rogem

QUOTE(Forgete @ 2009 09 10, 08:41)
na čia ne ta tema, bet aš buvau labai X-Landeriu patenkinta, tikras džipas. SI įsigijom tik dėl svorio ir išvaizdos.
O į sportinuką 4,5 mėn persėdom ir jokios bėdos. Miega bet kokiam vežime. Iš lopšio ir iškristi jau gali 6 mėn. Juk atsisėda įsikibęs, persisveria... diržų tai ne visuose yra...
mergaites ar kuri bandet Si modeliukui pritaikyti buoma? nu kad ir kur yra zaislas- buomas ELC ar kt firmos? mes Si ruosiames pirkti 
Papildyta:
nu 9 kg tai dar sakykim nesunkus
bet nesioti ji kartu su vaiku tikrai nelengva

Papildyta:
QUOTE(Kisinka @ 2009 09 10, 11:37)
mano dabar vezimelis sveria 9kg ir man tai vargas
, nes per diena reikia ne i viena auksta ilipt, visus reikia aplankyt 

nu 9 kg tai dar sakykim nesunkus

parduodu Peg Perego Pliko P3. Mazai naudotas, pirktas naujas, vazinejo vienas vaikas. Ziema nevazinetas. Noreciau 400 lt
Rasykit i AZ

Rasykit i AZ

nu pagaliau isirasom i peg perego si myletoju gretas
pirkom siandien juoda , bet gaila nebuvo tik sportinio varianto o su koju uzklotu tai toks jis man mazas pasirode
ar tilps mano vaikis idomu
galvoju gal parduoti ta uzklota

QUOTE(Liusii @ 2009 09 15, 19:30)
pirkom siandien juoda , bet gaila nebuvo tik sportinio varianto o su koju uzklotu tai toks jis man mazas pasirode

tai paziurekit jei netilps bandykit parduot, neparduokit nepabande

QUOTE(Liusii @ 2009 09 15, 19:30)

mano gigantas telpa