QUOTE(opa-opa @ 2009 09 16, 14:15)
na ir kaip rieda? pačiupinėjau ir aš šiandien pardoj - patiko. Kažkaip buvai į Chicco nusižiūrėjus, bet dabar jau pradedu abejoti. PegPerego sportinės dalies pakojis reguliuojasi ir ji gaunasi ilga ilga, kai gulimą padarai. Ir šiaip man šituose tiek daug malonių smulkmenų pasirodė - ir laikikliai, ir krepšeliai, ie lietaus apsauga (beje, o nuo uodų prie jo kas nors yra?).
Tik va nepabandžiau lopšio uždėt parduotuvėje, tai norėčiau kiek paklausinėti - ar lengvai tvirtinasi ir nereikia jokių papildomų pribumbasų (ar kokių papildomų laikiklių); ar uždėtas tvirtai laikosi ir nedarda (nejuda) važiuojant; ar važiuoja tiesiai ir "netraukia" į jokį šoną; ar yra saugos diržai tvirtinimui automobilyje.
Ir dar vienas apie ratus - kaip su tais pripučiamais? Jau buvau padarius klaidą su Hauck'o pripučiamais, tai oras vis išeidavo ir išeidavo. O kaip čia? Nesusidūrėt su tokia problema?
O kaip svoris? Vis sakau, kad man jis neaktualus, jei reiks kur užlipt - patampysiu, na bet čia pažiūrėjau net 13kg siekia. Ir šiaip sulankstytas jis didokas, ane?
lopsys labai lengvai uzsideda, tik itaikai i griovelius.nuo uodu nebuvo aspsaugos, tik nuo lietaus.ir dirzu lopsiui tvirtint masinoje nera, tikriausiai atskirai reik isigyt. vaziuoja super, lengvai
sulankstytas i mazyte honda jaz bagazine telpa

tik sunkokas jis... ratus laikau masinoj, nesioju tik lopsi...kazin ar i 4auksta visa vezima uznesciau...
dar tik 3 savaites kaip naudojam tai su ratais nebuvo problemu, rieda lengvai
lopsi greit isaugs,nes gime 56 cm
siaip kolkas esu labai patenkinta ir ne kiek nesigailiu sumoketu pinigu