detalieji planai daromi. Juos atlieka firmos. Pasidarai toki detaluji ir laikai kol bus parengtas didelis, visos teritorijos(rajono) detalusis planas. Arba, susisieki su asmenimis, kurie tuo uzsiima, pabashliuoji ir tau padaro. Yra dar ir toks variantas,kad pati vaikstai ir "bashliuoji"

Beveik gavau palikimą žemės ūkio paskirties sklypą. Niu reik ten dar kelis popieriukus dėl palikimo susitvarkyt. Dabar man iškilo klausimux - auginti ten kokių bulvių tikrai nežadu, labiau norėčiau sklype savo šeemai namuką suręst. Tai va, gal kas susidūrėt, kaip iš žemės ūkio paskirties sklypą pakeist į tinkamą namo statybai? Liabaij būsiu dėkinga už info

ir lauki 2metus, kol bus patvirtintas rajono bendrasis planas

QUOTE(cherry coke @ 2005 05 18, 20:39)
detalieji planai daromi. Juos atlieka firmos. Pasidarai toki detaluji ir laikai kol bus parengtas didelis, visos teritorijos(rajono) detalusis planas. Arba, susisieki su asmenimis, kurie tuo uzsiima, pabashliuoji ir tau padaro. Yra dar ir toks variantas,kad pati vaikstai ir "bashliuoji" 

Nesamonė. Tai apie ką tu kalbi- paprastas piešinys be leidimo.
Nuo praeitų metų gegužės mėnesio yra sustabdytas žemės paskirties keitimas namų valdai, kol nėra patvirtintas rajono planas.
Yra išeitis: galima žemę forminti kaip ūkininko ūkį ir tada galėsi legaliai statyt vieną namą ant jos. Taip, šiuo metu, yra greičiau ir pigiau

QUOTE(lialyte @ 2005 05 19, 08:24)
Beveik gavau palikimą žemės ūkio paskirties sklypą. Niu reik ten dar kelis popieriukus dėl palikimo susitvarkyt. Dabar man iškilo klausimux - auginti ten kokių bulvių tikrai nežadu, labiau norėčiau sklype savo šeemai namuką suręst. Tai va, gal kas susidūrėt, kaip iš žemės ūkio paskirties sklypą pakeist į tinkamą namo statybai? Liabaij būsiu dėkinga už info 

Matau gyveni pajūry. O kur žemė? Jei žemė yra rajone, kreipkis į rajono žemėtvarką ir prašyk steigt ūkininko ūkį ( atseit, nori ant savo žemės statyt vieną namą). Šiuo metu, kadangi yra sustabdytas detaliųjų planų patvirtinimas, tai yra vienintelė išeitis. Jei esi klaipėdietė, paskaityk vakarykštę " Klaipėdą".
Bet jei nėra arti sklypo elektros, normalaus privažiavimo ir sklypas yra kur nors vidury laukų, tai sužinojus elektrikų sąlygas ir kainas visų šių patogumų, gali būt, kad tau praeis noras ką nors statyt šitam sklype

Nu kiek pamenu, arti sklypo nėra elektros... Taj ką daryt? Negi atsisakyt žemės sklypo? Juk žemė tokia vertinga...
Būtų gaila prarast....

Tarp Palangos ir Kretingos
QUOTE(lialyte @ 2005 05 19, 12:10)
Tarp Palangos ir Kretingos
Aš manau , kad tikrai reikia pirkti, nes mano manymu žemė ji visada bus vertinga . Juk tai ne butas kuris gali pasenti, gali susidėvėti jo vamzdynai. Žemė tikrai niekada nesusidėvės

Nu aš irgi taip jau pamąsčiau, kad jei toj žemėj pati nieko sau nepasidarysiu, tai bent parduosiu, Visgi pinigėlis

QUOTE(lialyte @ 2005 05 19, 12:49)
Nu aš irgi taip jau pamąsčiau, kad jei toj žemėj pati nieko sau nepasidarysiu, tai bent parduosiu, Visgi pinigėlis 

Ir tikrai nepralošit, netgi išlošit