QUOTE(akedite @ 2008 06 03, 23:17)
atsiprašau, mergytės, bet perskaičius pašiurpau..........
nesiskaudinkit, tik pas žmones keistas būna sarkazmas, sakyčiau....
čia iš religijos skyrelio, apie šeimos planavimą tokie tekstai:
jo, zmogus tikriausiai net nesuvokia ka parase. turbut, jei isnesiotu ta vaikeli, pagimdytu, ir tada netektu, tikriausiai kitaip kalbetu. nemanau, kad taip abejingai rasytu ir dziaugtusi, kad vaikelis "pas dievuli" nukeliavo.
pas man sian galiausiai saulute islindo, po lietaus. jus cia visos rasot, kad pas jus silta, pavydu, nes pas man lyja ir lyja. jau ryt vel pranesa lietu. tai reik siandie pasidziaugt
vakar buvau pas gydytoja. nunesiau savo pilvelio gyventoja patikrint. nu pasiutes, nieko nepasakysi, sedi kojas zemyn nuleides ir ka tu jam

.ir net ne visai uzpakaliu zemyn, bet istrizai kazkaip. siaip viskas atrodo normaliai. kitas patikrinimas pirmadieni. as dabar tik tuo ir gyvenu, nuo vieno apsilankymo pas gydytoja iki kito. nedaug liko, bet dar negaliu galvot, kas bus toliau.
uzejau i parduotuve vakar, vaikiski rubeliai tokie grazus, bet nekyla ranka nieko pirkti. siam leliukui nesu nieko nieko nupirkus, bet tikrai zinau, kad kai jau ji turesiu, tai pirksiu viska, negailedama, bet kolkas negaliu, bijau is anksto dziaugtis.
Papildyta:
QUOTE(zyzi @ 2008 06 04, 12:46)
Kad mazai valgo tai ir as galvoju jei jai maistelio truktu tai gi verktu. Darau ir as masaziukus ir manksteles, bet taip atsargiai o siandien tai jau paskraidem uz ranku tai patiko o jau juokesi
taip smagu skaityti zyzi ir ajukos parasymus, kaip leliukus augina. matau mamytes siek tiek nerimauja, kad nepakankamai valgo, kad mazai priauga, bet vistiek, kai pagalvoji, tai turbut tu vargu nekeistu i nieka nieka

. viskas bus tvarkoj, uzaugs jusu pupos, nereik, kad storules butu, tegu geriau lieknesnes leles auga

.