Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių pašnekesiai

laba diena 4u.gif

mes irgi šiandien buvom pas gydytoją. tai vaikas priaugo 500 g ir 2 cm thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzi @ 2008 05 30, 11:24)
1.74 sveriu65kg

nu gi pats tas thumbup.gif
aš tai esu 165 cm 62 kg (po nėštumo dar 2 "lišni" kg liko. na kaip prilipo jie doh.gif )

QUOTE(bim @ 2008 05 30, 21:25)
isejau i kiema ir gaudau vejuka, galvodama kad mane apkabina mazulka, taip nuoreciau nuors akimirkai jia priglaust... nebegaliu... apsizliumbiau...

ir aš....
ir aš apsižliumbiau..... cry.gif

QUOTE(žvelsa @ 2008 05 30, 21:46)
praėjus gal mėnesiui norėjau eiti į kapus ir išsikasti savo aukselį, atidarius karstelį pažiūrėti ar tikrai ji negyva...

blink.gif
galvojau, aš viena tokia nesveika. nes ir man to paties norėjosi. ir iki šiol norisi....
vis dar negaliu patikėti, kad jo nebėra... angel_sadangel.gif

QUOTE(žvelsa @ 2008 05 31, 01:50)
rytoj, o gal jau šiandien, bus lygiai 10 metų nuo tos baisios dienos, kuri padalijo mano gyvenimą į dvi dalis iki ir po nelaimės.

kai laidojau savo sūnelį, nuo gretimo kapo atėjo moteriškė paguosti manęs. ji tuo metu tvarkė savo sūnaus kapelį. sakė suprantantį mano skausmą, nes prieš 16 metų palaidojusi ir savo vaiką. tada pagalvojau, kad aš tiek ilgai negyvensiu ir nesikankinsiu, o pasidarysiu ką nors, kad tik greičiau susitikčiau su savo sūnumi.....

..........labai ilgai vaikščiojau ties riba..... po metų nuėjau pas psihiatrą. gavau antidepresantų. gėriau. paskui įsimylėjau...... o dar po 5 metų į mano gyvenimą atėjo dar vienas vaikelis wub.gif

QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 03, 07:50)
ilgai laukus isejo internetinis zurnalas su mb "brangiaja" auto
http://www.drifting....ag/002/002.html

wow bigsmile.gif
ale kiek toks "tiuningas" kainavo? g.gif

QUOTE(ajuka @ 2008 06 03, 17:22)

ajuka, ar mes tikrai kovinukuose bendravom? g.gif
nu nors užmušk, neprisimenu tavęs, nors tarp mūsų vaikų vos 6 dienos skirtumas thumbup.gif
Atsakyti
sveikos! o musu sode kaip azalijos suzydo! ivairiu spalvu ir tokios visos grazios nezinau net kuri spalva grazesne tongue.gif
Kad mazai valgo tai ir as galvoju jei jai maistelio truktu tai gi verktu. Darau ir as masaziukus ir manksteles, bet taip atsargiai o siandien tai jau paskraidem uz ranku tai patiko o jau juokesi wub.gif

Kai vis paskaitydavau kad STT mokinasi galvojau aciu dievui as jau vargus baigiau praita pavasri laikiau ir valstybinius ir diploma giniausi, man egzaminai tai viduriu leidimas lotuliukas.gif as visad taip bijojau, o kiti ziuriu dar ir nusirasyt sugeba biggrin.gif Bet galvoju kad jau vel pasilgau mokslu reiks gal dar kur stot bet siemet tai jau tikriausia ne be reik vaika paaugint

Bim, o kaip ar tau kapus jau sutvarke?
Atsakyti
QUOTE(akedite @ 2008 06 03, 23:17)
atsiprašau, mergytės, bet perskaičius pašiurpau..........
nesiskaudinkit, tik pas žmones keistas būna sarkazmas, sakyčiau....
čia iš religijos skyrelio, apie šeimos planavimą tokie tekstai:

jo, zmogus tikriausiai net nesuvokia ka parase. turbut, jei isnesiotu ta vaikeli, pagimdytu, ir tada netektu, tikriausiai kitaip kalbetu. nemanau, kad taip abejingai rasytu ir dziaugtusi, kad vaikelis "pas dievuli" nukeliavo.

pas man sian galiausiai saulute islindo, po lietaus. jus cia visos rasot, kad pas jus silta, pavydu, nes pas man lyja ir lyja. jau ryt vel pranesa lietu. tai reik siandie pasidziaugt smile.gif
vakar buvau pas gydytoja. nunesiau savo pilvelio gyventoja patikrint. nu pasiutes, nieko nepasakysi, sedi kojas zemyn nuleides ir ka tu jam cool.gif .ir net ne visai uzpakaliu zemyn, bet istrizai kazkaip. siaip viskas atrodo normaliai. kitas patikrinimas pirmadieni. as dabar tik tuo ir gyvenu, nuo vieno apsilankymo pas gydytoja iki kito. nedaug liko, bet dar negaliu galvot, kas bus toliau.
uzejau i parduotuve vakar, vaikiski rubeliai tokie grazus, bet nekyla ranka nieko pirkti. siam leliukui nesu nieko nieko nupirkus, bet tikrai zinau, kad kai jau ji turesiu, tai pirksiu viska, negailedama, bet kolkas negaliu, bijau is anksto dziaugtis.
Papildyta:
QUOTE(zyzi @ 2008 06 04, 12:46)
Kad mazai valgo tai ir as galvoju jei jai maistelio truktu tai gi verktu. Darau ir as masaziukus ir manksteles, bet taip atsargiai o siandien tai jau paskraidem uz ranku tai patiko o jau juokesi wub.gif

taip smagu skaityti zyzi ir ajukos parasymus, kaip leliukus augina. matau mamytes siek tiek nerimauja, kad nepakankamai valgo, kad mazai priauga, bet vistiek, kai pagalvoji, tai turbut tu vargu nekeistu i nieka nieka smile.gif . viskas bus tvarkoj, uzaugs jusu pupos, nereik, kad storules butu, tegu geriau lieknesnes leles auga smile.gif .
Atsakyti
Sveikutes,

labai smagu skaityti tikrai apie jusu lelius, as irgi manau, kad geriau lieknesnes, nors as pati kai pasiziuriu mazytes nuotraukas, tai buvau pampuska, o dabar nu nesu tokia, sveriu 57, o ugis 1,64, bet reik dar numesti 4 kg. po gimdymo, tada jau busiu patenkinta smile.gif

Zydra ir tu tuoj dziaugsmeli turesi wub.gif

Nu kas per zmones taip raso, as nesuprantu? blink.gif
Atsakyti
del zmoniu visu kalbu-ka jie sneka ir nusneka as jau nebekreipiu demesio, tiesiog proto trukumas ir tiek

QUOTE(Katusik @ 2008 06 04, 11:38)
wow  bigsmile.gif
ale kiek toks "tiuningas" kainavo?  g.gif

daug kainavo ir pinigu ir darbo, nes pats viska sumeistravo
man si masina nera labai miela, nes kai laukiaus dukrytes vyras uzsake sia masina(ji buvo jo svajone) , lauke kol parsius is Japonijos, velavo keleta savaiciu, tai juokavom kad as pirma pagimdysiu nei sulauks tos masinos... kai gime dukryte, sake nebereik man masinos, nieko, tik kad mazute gyventu... dukriuke mire ir po savaites gavom masina, galbut ji jam padejo istvert ta skausma ir pakest mano amzina zliumbima...
Atsakyti
QUOTE(zyzi @ 2008 06 04, 13:46)

Bim, o kaip ar tau kapus jau sutvarke?

ne dar, nes su angeliuku neitinka, tai dar laukiu, noriu kad butu idealu, o ne kaip nors, tai ir vaikau, turbut as jiem jau nusibodau! blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 04, 18:11)
del zmoniu visu kalbu-ka jie sneka ir nusneka as jau nebekreipiu demesio, tiesiog proto trukumas ir tiek
daug kainavo ir pinigu ir darbo, nes pats viska sumeistravo
man si masina nera labai miela, nes kai laukiaus dukrytes vyras uzsake sia masina(ji buvo jo svajone) , lauke kol parsius is Japonijos, velavo keleta savaiciu, tai juokavom kad as pirma pagimdysiu nei sulauks tos masinos... kai gime dukryte, sake nebereik man masinos, nieko, tik kad mazute gyventu... dukriuke mire ir po savaites gavom masina, galbut ji jam padejo istvert ta skausma ir pakest mano amzina zliumbima...

tikrai grazi masinka, man patinka visokie navarotai. gal ir gerai kad ta masina atsirado, nors vienam biski lengviau buvo!
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2008 06 04, 16:11)
po savaites gavom masina, galbut ji jam padejo istvert ta skausma

ko gero.... unsure.gif
Atsakyti
sveikos visos.nieko siandie cia nera. gal, kad buvo forumas uzdarytas, nes ryte pabandziau, tai neprijunge.
ka veikiat? man gi namie liudnoka. vakar buvau isvaziavus i centra, bet manau, kad tai darysiu vel negreit. kazkaip sunku, eiti greit nebesigauna. o be to man gi visko baisu, nenoriu but per toli nuo namu, ar nuo savo ligonines.
lelius mano sian kazkaip labai ramus. gerai, kad turiu dopleri, jau kelis kartus sian klausiau sirdutes. nes kai nesujuda ilgesni laika, mintys visokios lenda.
na merginos, ateikit gi kuri smile.gif

rugseje, ir as galiausiai paziurejau jusu masinyte. nugi labai jau klasiska.
zinai, po musu pirmagimio mirties, mes su vyru irgi nusipirkom masina, po kokiu 3 savaiciu. bet ir as labai norejau pokyciu, manau ta masina mums abiems daug pasitarnavo. pamenu, budavom abu namie, taip negera, nera kas veikt, tiksliau nieko nesinori veikt, vaziuodavom po londona pasivazinet, tiesiog mintis prablaskyt, laika uzmust.
tik aisku musu masinos su jusu nepalyginsi, labai jau jusu istaiginga thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zydra30: 05 birželio 2008 - 14:18
QUOTE(zydra30 @ 2008 06 05, 15:10)
na merginos, ateikit gi kuri  smile.gif

juk nestuke.gif prašo, negalima nekreipti dėmesio... biggrin.gif
sveika, žydra, džiugu, kad jau labai labai greit susitiksit su lėliuku 4u.gif
o kad jis sėdi, tai turėtų daryt Cezarį, jeigu neapsivers, tik nepamenu ar pirmąkart pati gimdei?
saugok save ir galvok tik gerai, taip ir bus 4u.gif
Atsakyti
[quote=zydra30,2008 06 05, 15:10]
sveikos visos.nieko siandie cia nera. gal, kad buvo forumas uzdarytas, nes ryte pabandziau, tai neprijunge.
ka veikiat? man gi namie liudnoka. vakar buvau isvaziavus i centra, bet manau, kad tai darysiu vel negreit. kazkaip sunku, eiti greit nebesigauna. o be to man gi visko baisu, nenoriu but per toli nuo namu, ar nuo savo ligonines.
lelius mano sian kazkaip labai ramus. gerai, kad turiu dopleri, jau kelis kartus sian klausiau sirdutes. nes kai nesujuda ilgesni laika, mintys visokios lenda.
na merginos, ateikit gi kuri smile.gif

Sveikute 4u.gif ,
as jau gryzau is darbo, jau taip gerai, mokiniu nera, tik dokumentu tvarkymas, tai jau lengviau mirksiukas.gif

Skaiciuok judesiukus zydra ir jeigu kas bus neaisku kreipkis i gydytoja, bet turi ir privalo buti viskas gerai ax.gif

akedite kazkaip retai cia pas mus jau beuzsuki, kiek pas tave jau laiko nestumas?
Ar as kazka painioju?
Atsakyti
QUOTE(akedite @ 2008 06 05, 15:20)
juk  nestuke.gif  prašo, negalima nekreipti dėmesio... biggrin.gif
sveika, žydra, džiugu, kad jau labai labai greit susitiksit su lėliuku 4u.gif
o kad jis sėdi, tai turėtų daryt Cezarį, jeigu neapsivers, tik nepamenu ar pirmąkart pati gimdei?
saugok save ir galvok tik gerai, taip ir bus 4u.gif

nu va, saunuole akedite, paklause manes smile.gif kaip tu laikais? nedaznai uzeni.
sedi, tai jau zinau kas laukia. o pirmakart pati, nors labai norejau tada cezario ir prasiau, kad iskart darytu, kai tik suzinojau, bet buvo pasakyta, kad ateiciai paciai geriau.
vis dar tikiuos, gal apsivers, bet jauciu kur galvyte, ir visai nesiruosia zemyn, as ir paglostau ir pakalbinu, bet neklauso verysad.gif
Atsakyti