Sveikos
QUOTE(zyzi @ 2008 06 04, 12:46)
Kai vis paskaitydavau kad STT mokinasi galvojau aciu dievui as jau vargus baigiau praita pavasri laikiau ir valstybinius ir diploma giniausi, man egzaminai tai viduriu leidimas

as visad taip bijojau, o kiti ziuriu dar ir nusirasyt sugeba

Bet galvoju kad jau vel pasilgau mokslu reiks gal dar kur stot bet siemet tai jau tikriausia ne be reik vaika paaugint
nu žinok čia man antras diplomas. Net negalvojau kažkada apie antrą, bet po netekties reikėjo užsimiršt, užsiimt, ir įstojau ir mokaus - ai, taip geriau - užimta labiau, mažiau kyla kvailų minčių....
juolab man patinka, man patinka lakstyt
QUOTE(ajuka @ 2008 06 05, 15:59)
durna boba ta ir tiek buna gi nesveiku zmoniu
numizo suo

nespejau nuvyt

ir ziuriu vysta vysta ji man ...
nevisprotė - atleistina, nesupranta gi ką sako
QUOTE(Andryte @ 2008 06 05, 16:42)
Nors jauciu, kad kai patapsiu

, tai irgi lakstysiu istisai pas daktare ir is vis pas visokius daktarus, kad tik zinot ar viskas gerai.
Sveika, viskas priklausys nuo tavo būklės neštumo metu ir nuo laiko po netekties. jei iškart arba daug laiko praeis - lakstysi, bet optimalus terminas yra nuo metų iki porosd - tada ramiau kažkaip. bet priklauso, kiek pažeista nervų sistema po nelaimės..... sunku ir man žinok, laikas eina vėžlio greičiu, bet susiimi, pagalvoji, apramini save ir toliau eini..... ir kiekviena diena ilga, jei galvoji...
laikykis, suprantu, kaip beprotiškai sunku tau dabar.
man irgi buvo dienų, kai atrodo viskas, gyvenu dėl sūnelio ir viskas viskas viskas, o sekanti diena visa žliumbimo užtinusiom akim ir ką - normalu - turi išverkt, išgedėt, kitaip juk nebus, negali gi juoktis, kai sūnutis akyse stovi....
laikykis, dažniau ateik pas mus
ajuka, noriu tavęs per skype, kur tu? Kaip Arielyte?
Buvau su mokslais iškritus iš gyvenimo, dabar baigės tai pabendrausim..