Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

Sveikos 4u.gif

Del dzintars aliejuko ir balzamo - jus itrinate tik saknis, ar ir plauku galiukus?
Cia buvau paskaicius, kad viena mergina pertepa per visa plauku ilgi balzamu, uzdeda maiseli, uzvynioja ranksluosciu ir laiko per nakti. As pabandziau ir man nudegino galiukus blink.gif kazkokia reakcija gavosi.. Teko kirpt doh.gif (o juk naudoju tam, kad ilgesni butu!) Tai labai idomu kaip jus darote - laikote pagal instrukcija 15-20 min, ar ilgiau?
Ir dar - kaip daznai reikia naudoti? Princesee, kaip tu daznai naudojai, kai pajutai poveiki?
Atsakyti
QUOTE(empa @ 2008 11 12, 12:20)
Sveikos  4u.gif

Del dzintars aliejuko ir balzamo - jus itrinate tik saknis, ar ir plauku galiukus?
Cia buvau paskaicius, kad viena mergina pertepa per visa plauku ilgi balzamu, uzdeda maiseli, uzvynioja ranksluosciu ir laiko per nakti. As pabandziau ir man nudegino galiukus  blink.gif kazkokia reakcija gavosi.. Teko kirpt  doh.gif (o juk naudoju tam, kad ilgesni butu!) Tai labai idomu kaip jus darote - laikote pagal instrukcija 15-20 min, ar ilgiau?
Ir dar - kaip daznai reikia naudoti? Princesee, kaip tu daznai naudojai, kai pajutai poveiki?

nudeginai? doh.gif kiek laikei? Dabar as jau bijau.... Siaip tai as tik saknis, ir laikiau tik kokias 30-45 min. Dabar zinosiu kad galima nudeginti plaukus, ir laikysiu tiek, kiek parasyta... doh.gif as zadu naudoti du kartus per savaite.
Papildyta:
QUOTE(wenita @ 2008 11 12, 07:44)
kiek kainuoja aliejukas droge akcijos metu?  smile.gif

dabar kainuoja 7,19lt, kainavo 8,99lt.
Atsakyti
QUOTE(empa @ 2008 11 12, 14:20)
Sveikos  4u.gif

Cia buvau paskaicius, kad viena mergina pertepa per visa plauku ilgi balzamu, uzdeda maiseli, uzvynioja ranksluosciu ir laiko per nakti. As pabandziau ir man nudegino galiukus  blink.gif kazkokia reakcija gavosi.. Teko kirpt  doh.gif (o juk naudoju tam, kad ilgesni butu!) Tai labai idomu kaip jus darote - laikote pagal instrukcija 15-20 min, ar ilgiau?

Nu nu nu ,kas gi laiko per nakti? g.gif schmoll.gif .Parasyta juk ant bonkytes 15-20min. Tai tiek ir laikykit doh.gif . as tai tepu tik saknis galvos oda.
Atsakyti
QUOTE(empa @ 2008 11 12, 14:20)
Sveikos  4u.gif

blink.gif aliejuko ant galu tikrai negalima det! aliejuke yra alkoholio, delto jis ir skirtas saknim, o ne galiukam blink.gif as naudojau pries kiekviena plovima, bet gal instrukcija. max 20 min
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 11 12, 16:33)
blink.gif aliejuko ant galu tikrai negalima det! aliejuke yra alkoholio, delto jis ir skirtas saknim, o ne galiukam  blink.gif as naudojau pries kiekviena plovima, bet gal instrukcija. max 20 min

taip taip-as skaiciau, kad sausina plaukus, uztai y saknis ytrinu dzintars, o likusius plaukus aliejum kokiu nors-kokosu, alyvuogiu t.t.ir jokiu bedu.galiukams netinka fear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciutre: 12 lapkričio 2008 - 15:51
QUOTE(ciutre @ 2008 11 12, 15:50)
taip taip-as  skaiciau, kad sausina plaukus, uztai y saknis ytrinu dzintars, o likusius plaukus aliejum kokiu nors-kokosu, alyvuogiu t.t.ir jokiu bedu.galiukams netinka fear.gif

Aciu uz atsakymus! Tikrai SM forume skaiciau vienos merginos pasiskyma, kad laiko per nakti ir efektas buvo labai geras smile.gif)) Vargelis.. doh.gif Niu supratau, aciu jums smile.gif
Atsakyti
QUOTE(empa @ 2008 11 12, 18:06)
Aciu uz atsakymus! Tikrai SM forume skaiciau vienos merginos pasiskyma, kad laiko per nakti ir efektas buvo labai geras smile.gif)) Vargelis..  doh.gif Niu supratau, aciu jums smile.gif

Aš irgi ne kartą skaičiau SM forume, kad kai kurios per naktį laiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai as laikauper nakti, ir tebelaikau jei nereik ryte skubet ir buna kada galva plaut, bet juk ir balzamas ir aliejukas yra stiprinantys saknis, skatanantys augima,mazinantis slinkima, taigi jie skirti tiktais saknims,tai prieko cia plaukus jais trinti?? Tai kai nusiperkat spec tonikus nuo slinkimo ,irgi jais plaukus tepat? lotuliukas.gif Nu prisigalvojat bileko doh.gif
Atsakyti
Na merginos ir sugalvojat.... g.gif schmoll.gif Taigi ten raso kad tepti tik saknis!!!!!! O cia dar kazkas visus plaukus istepusi per nakty laiko doh.gif As tepu tik saknis ir palaikau 10-15 min. Man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 12, 16:46)
Tai as laikauper nakti, ir tebelaikau jei nereik ryte skubet ir buna kada galva plaut, bet juk ir balzamas ir aliejukas yra stiprinantys saknis, skatanantys augima,mazinantis slinkima, taigi jie skirti tiktais saknims,tai prieko cia plaukus jais trinti??  Tai kai nusiperkat spec tonikus nuo slinkimo ,irgi  jais plaukus tepat? lotuliukas.gif  Nu prisigalvojat bileko doh.gif

1. Kaip naudoti parasyta tik rusu kalba
2. taip pat raso, kad "atstato naturalu plauku blizgesi ir elastinguma", kitame buteliuke "gerina ir atstato plauku struktura".

Lengva pagalvoti, kad pilnas poveikis patepus ne tik saknis.

Bet tas tiesa, be visokiu alieju (australisko arbatmedzio, ricinos), tiek balzame, tiek aliejuke yra alkoholio.
Papildyta:
QUOTE(Ilgakoja @ 2008 11 12, 17:59)
Na merginos ir sugalvojat.... g.gif  schmoll.gif  Taigi ten raso kad tepti tik saknis!!!!!!  O cia dar kazkas visus plaukus istepusi per nakty  laiko doh.gif  As tepu tik saknis ir palaikau 10-15 min.  Man thumbup.gif

kaip daznai tu naudoji?
Atsakyti
sveikos bigsmile.gif o kur to aliejuko galima ysigyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 11 11, 19:54)
oj del situ menuliu galima ir pasigincyti  doh.gif kirpausi ir per jauna, ir per pilna, ir per pilnejanti, ir per dylanti. vis tas pats  doh.gif

Nezinau, man viskas atitinka. Kiekvienam kitaip.
Atsakyti