Įkraunama...
Įkraunama...

priemonės skatinančios plaukų augimą

QUOTE(ingkariuke @ 2008 11 17, 15:30)
O blem ,as irgi tik sampuna ir tonika pirkau,berods daugiau nemaciau  ax.gif .Na bet gruodi vaziuosiu vel i vokietija ,o iki to laiko vistiek naudosiu dar alpecin ,tai pabandysiu paieskot..  ax.gif  g.gif

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif uoj ,db paziurejau atidziau nuotrauka,tai paziurek ,ten juk atskirai sampunas ir tonikas ,salia tu paciu dezuciu  lotuliukas.gif .
Matai ?-dezutes , nuo sampuno ir toniko ,o salia tas pats tik ispakuota  lotuliukas.gif .
Ot buciau ieskojus  lotuliukas.gif

Nu, geras doh.gif o aš višta, irgi būčiau dar kažko laukus lotuliukas.gif Užmečiau akį ir automatiškai pagalvojau, kad ten dar kokios putos plaukams ir lakas stovi biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jantra @ 2008 11 17, 15:37)
Nu, geras  doh.gif  o aš višta, irgi būčiau dar kažko laukus lotuliukas.gif  Užmečiau akį ir automatiškai pagalvojau, kad ten dar kokios putos plaukams ir lakas stovi biggrin.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif ,gerai ,kad suziurejom,nes as irgi buciau ieskojus biggrin.gif .Matai ,tik kazi ,ar turi poveiki tos priemones koki? ax.gif ax.gif

Mergytes!!! ,kas gal turit atsiliepimu? 4u.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2008 11 16, 23:50)
Kokios firmos ampulės, kur pirkote?  mirksiukas.gif

tos pacios is eurokos su placenta ir pantenoliu bigsmile.gif galvoju dar kursa gal pakartoti, nes turiu 12vnt dar.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2008 11 17, 15:45)
lotuliukas.gif  thumbup.gif ,gerai ,kad suziurejom,nes as irgi buciau ieskojus  biggrin.gif .Matai ,tik kazi ,ar turi poveiki tos priemones koki?  ax.gif  ax.gif

Mergytes!!! ,kas gal turit atsiliepimu?  4u.gif  g.gif

As naudoju kokia savaite sita tonika,tik pirkau skirta vyrams melyname buteliuke,sausina galvos oda, pleiskanu pradejo atsirasti ( o gal nuo dzintars balzamo)
apie poveiki priminkit po kokio menesio kad atsiliepciau
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 11 17, 17:04)
As naudoju kokia savaite sita tonika,tik pirkau skirta vyrams melyname buteliuke,sausina galvos oda, pleiskanu pradejo atsirasti ( o gal nuo dzintars balzamo)
apie poveiki priminkit po kokio  menesio kad atsiliepciau

Oki ,butinai paklausim ,tik vat ,kad moterim skirtas moterim,o vyras -gal kazkaip kitaip ,jei butent jiems...kitaip nerasytu ,vyrams ar moterims g.gif g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingkariuke @ 2008 11 18, 00:41)
Oki ,butinai paklausim ,tik vat ,kad moterim skirtas moterim,o vyras -gal kazkaip kitaip ,jei butent jiems...kitaip nerasytu ,vyrams ar moterims  g.gif  g.gif  4u.gif

vyrams stipresni, tad ir veiksmingesni....Nekarta girdejau kaip merginos vichy kapsules perka vyriskas.

Na bet as pirkau ne stada jies nuolaidos buvo,mokejau 20lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 17, 15:49)
tos  pacios is eurokos su placenta ir pantenoliu  bigsmile.gif  galvoju dar kursa gal pakartoti, nes turiu 12vnt dar....  ax.gif

Visos giriate šitas ampulytes. Viskas, keliausiu ir aš jų pirkti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eveline @ 2008 11 15, 23:39)
Sunaudojau 12 ampuliu placentos,

o kokios firmos???

QUOTE(WeGa @ 2008 11 17, 01:18)

aš naudoju, rezutato dar nežinau, bet labai nervina kad jis lipnus, turi greit įtrinti, nes jis greit džiūsta ir kietėja, kaip želė doh.gif o ir kvapas mane labai erzina unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(RėjKa @ 2008 11 18, 15:23)
aš naudoju, rezutato dar nežinau, bet labai nervina kad jis lipnus, turi greit įtrinti, nes jis greit džiūsta ir kietėja, kaip želė  doh.gif o ir kvapas mane labai erzina  unsure.gif

o kur isigyti galima?
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 11 18, 15:00)
o kur isigyti galima?

maximose. siaip naturalus daiktas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(WeGa @ 2008 11 18, 16:19)
maximose. siaip naturalus daiktas  mirksiukas.gif

blink.gif emm nemaniau jog maximoj. galvojau kokioj spec. parduotuvei biggrin.gif o kokia kaina? ir kokiose maximose? didelese jauciu?
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 11 18, 15:47)
blink.gif emm nemaniau jog maximoj. galvojau kokioj spec. parduotuvei  biggrin.gif o kokia kaina? ir kokiose maximose? didelese jauciu?

as visada didelese lankaus smile.gif kaina apie 20 lt, pati nusipirkau, bet dar nenaudojau.
Atsakyti