Įkraunama...
Įkraunama...

Apsauginės priemonės

As tai naudoju beveik visada krema nuo saules su SPF20 ir gan daznai tepuosi ir po deginimosi losjono po deginimosi ir nesilupu.Lupaties todel, kad nepakankamai daznai tepates kremu ir galbut per silpnu,mano vyras pavyzdziui anksbiau irgi labai lupdavosi dabar as jam perku stipresni krema nuo saules ir po deginimosi daznai papurskiu bepanten purskalu(nesu tikra del to pavadinimo) ir viskas ciki mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(morbid_curiosity @ 2008 05 30, 12:26)
ash tai shiemet naudosiu tokia formule:
keratino kapsules (3 sav iki atostogu, atostogu metu ir po ju) + pora apsilankymu soliariume priesh ishvyketant + deginimosi aliejus (man kokio 20 SPF uztenka) + losjonas po deginimosi

ziuresim, kas gausis  cool.gif

laba galimas dalykas gausis melanomos po 10 metu ir ivairus odos dariniai smile.gif ypac pazeidus oda soliariume ir dar pasiskrudinant po to sauleje pietuose ir dar geriau jei vidurdieni:)
Atsakyti
Aha, man irgi draugė sakė prieš skrendant nueit soliariuman pora kartų doh.gif Sakiau neisiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dianita @ 2008 05 30, 17:24)
laba galimas dalykas gausis melanomos po 10 metu ir ivairus odos dariniai smile.gif ypac pazeidus oda soliariume ir dar pasiskrudinant po to sauleje pietuose ir dar geriau jei vidurdieni:)

pirma, ish kur toks prieshishkumas? g.gif

antra, ar ponia turi medicinini ishsilavinima ar kaip ir daugelis tetu "daug girdejo, skaite"? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(morbid_curiosity @ 2008 05 30, 19:57)
pirma, ish kur toks prieshishkumas?  g.gif

antra, ar ponia turi medicinini ishsilavinima ar kaip ir daugelis tetu "daug girdejo, skaite"?  biggrin.gif

Kazkaip tikrai labai jau ta ponia pasisake. smile.gif Juk zmones dalijasi savo pamastymais ir patyrimais, kam cia iskart ta ironija... Jei mano, kad blogai taip bus, tai tegu pataria ka geriau. mirksiukas.gif Vieni kazka ismano geriau, kiti maziau.

Mes planuojam imt i Turkija apsaugini krema nuo saules vaikams su spf 50, gales ir vyras juo teptis, nes baltas jau labai, o as sau ka nors silpnesnio. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirana: 30 gegužės 2008 - 20:20
Grįžom iš Turkijos prieš porą savaičių.Deginomės saikingai. Bet dabar lupasi visas kūnas tokiom kaip pleiskanom. O naudojau ir kremą ir po deginimosi losjoną. Lygiai tas pats ir mano draugei iš Egipto. Na iki šiol neteko patirti tokio kvailo lupimosi. blink.gif
Atsakyti
Aš vis užsiperku AVON kremukų su apsauga ~20 ir visada losjoną po deginimosi. Tepuosi dažnai, o po saulės vonių tepuosi ir vaikišku aliejumi (jis labai gerai drėkina odą - kas būtina po deginimosi). Veidą tepu su stipresniu kremu, o dukrai perku 30-40 SPF. Nei karto nenusilupom nei Egipte, nei Tunise, nors esam gan šviesaus gymio. Manau, kad svarbiausia - ne per ilgai būti saulėje smile.gif Aš irgi prieš keliones apsilankau soliariume cool.gif
Atsakyti
aš va tokį nusipirkau 4u.gif
user posted image

ir planuoju teptis kuo daugiau (ispanijoj būsiu), nes labai bijau visų tų odos ligų, šiaip sausėjimo/senėjimo, o ir nelabai noriu smarkiai įdegti schmoll.gif Nors iš principo mano oda pakankamai tamsi iš prigimties.... bet vistiek bijau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(alvara @ 2008 05 30, 21:42)
Grįžom iš Turkijos prieš porą savaičių.Deginomės saikingai. Bet dabar lupasi visas kūnas tokiom kaip pleiskanom. O naudojau ir kremą ir po deginimosi losjoną. Lygiai tas pats ir mano draugei iš Egipto. Na iki šiol neteko patirti tokio kvailo lupimosi. blink.gif

Man irgi yra taip yra buve netgi musu pajuryje - per greitas idegis buvo, oda staigiai gavo smugine saules doze... Todel ir rekomenduojama buvima sauleje palaipsniui didinti.
Atsakyti
Jo jo, aš jau dabar naudojuosi mūsų vietine saule, bandau biški odą pripratint būti saulėje, nes baisiai nenoriu apsilupus būt ;/

Atsakyti
ai, per dvi savaites galima spėt įdegt, nusilupt ir vėl įdegt:) tai jokių parkių.

o va kai turi savaitę atostogų, po jų tris dienas susiruošt, ir išvažiuot visam gyvenimui į kitą šalį, tada jau mąstai, kad apsilupus būtų nekas..
Atsakyti
QUOTE(gabria @ 2008 06 01, 14:44)
ai, per dvi savaites galima spėt įdegt, nusilupt ir vėl įdegt:) tai jokių parkių.

o va kai turi savaitę atostogų, po jų tris dienas susiruošt, ir išvažiuot visam gyvenimui į kitą šalį, tada jau mąstai, kad apsilupus būtų nekas..

Tai per dvi savaites gal ir spėsiu nusilupt ir vėl įdegt, gal ir grįšiu negras iš ten, kai taip ilgai tokiam karšty liepos vidury (ir dar darbas bus lauke vidury dienos lotuliukas.gif )....

O paskui dar laukia savaitė į Maljorką, prieš pat rugsėjo pirmąją....... unsure.gif Tai metas galvoti ir apie apsaugines nuo saulės priemones, nes grįžti visas kaip soliariuminis tikrai nenoriu.
Atsakyti