Tai kokį pirkti ? Kad neperdegčiau
Oi, aš tai noriu įdegt, bet nenoriu nudegt, na, kad raudonas būčiau ir gailėčiaus atskridęs Sicilijon 
aš tai jamsiu vitaminų (jei rasiu papigiai), tada imsiu kokį spf30, ir tada dar vieną kremą po deginimosi (jau turiu, bet bijau, kad mažai ano liko, tai naujo reiks ieškot). Iš nivea firmos, kuris šaldo odą ir suteikia rudumo
QUOTE(gabria @ 2008 06 01, 19:03)
aš tai jamsiu vitaminų (jei rasiu papigiai), tada imsiu kokį spf30, ir tada dar vieną kremą po deginimosi (jau turiu, bet bijau, kad mažai ano liko, tai naujo reiks ieškot). Iš nivea firmos, kuris šaldo odą ir suteikia rudumo 
Nu bet ir kremų kremukų visokiausių yra
Man vienintelio reik ir viskas bus gerai - tik kremo nuo saulės, ir tiek.....jokio man ten rudumo suteikiančio nereikia.
Bet kiek kainavo?
ash geriu vitaminus bio-carotene, kainavo 28 Lt 90 kapsuliu.
reikia gerti po viena per diena, pradedant apie menesi priesh deginimasi, deginimosi metu ir po deginimosi.
idomus faktas - karotinas kaip toks suteikia odai kitoki atspalvi net nesideginant. ash geriu shiuos vitaminus jau dvi savaites ir tikrai pastebejau, kad truputi kitoks atspalvis odos pasidare, gal toks tamsesnis truputi (nes siaip pati esu pakankamai shviesaus gymio).
reikia gerti po viena per diena, pradedant apie menesi priesh deginimasi, deginimosi metu ir po deginimosi.
idomus faktas - karotinas kaip toks suteikia odai kitoki atspalvi net nesideginant. ash geriu shiuos vitaminus jau dvi savaites ir tikrai pastebejau, kad truputi kitoks atspalvis odos pasidare, gal toks tamsesnis truputi (nes siaip pati esu pakankamai shviesaus gymio).
O nekenkia tos kapsulės?
QUOTE(Makalius @ 2008 06 01, 20:00)
O nekenkia tos kapsulės?
Čia Bio-Carotene sudėtis: Veikliosios medžiagos: -karoteno suspensija, kurioje
-karoteno 9 mg
Kitos medžiagos: Sojų aliejus, želatina, hidrogenuotas sojų aliejus.
Stabilizatorius - glicerolis (E422).
Lipnumą reguliuojanti medžiaga - silicio dioksidas (E551)
Pagal įdėja, neturėtų kenkti, nes vien natūralios medžiagos
Tiesiog teko tuo domėtis, negalvokit, kad iš galvos traukiu
Tai tikrai nesiruošiu gert 30 tablečių iškart 
Reiks nusipirkt, nes liko pusantro mėnesio iki kelionės....
Reiks nusipirkt, nes liko pusantro mėnesio iki kelionės....
O man kątik viena draugė painformavo, kad jos labai kenkia, tos karotino tabletės
QUOTE(limbi @ 2008 06 01, 20:35)
Nu nežinau, tas pats vitaminas A
Su morkom tą patį gauni, tik mažiau aišku, tai porą savaičių neturėtų blogai būt
Pas vaistininkę dar pasiklausk 
Nu bet rimtai reiks nusipirkt.
Pasiklausiu dar pas tėčio draugę, ji viską žino ten apie tuos dalykus
Mes vežėmės kremą su 20 apsauga. Prie jūros buvom kokius keturis kartus po porą val ir viskas. Grįžom labai gražiai įdegę, ne iki šokolado, bet tikrai matyt, kad iš šiltų kraštų sugrįžę. Visiškai neskaudėjo, nenusvilom, iškart gražiai rudai. Kremai yra gėris. purškiamas yra geriau, nes legvai ir vienodai pasiskirsto. jei kremas tirštas, tai draugė pasakojo, kad plėmais įdegė. sakyčiau su 20 apsauga į afriką yra pats tas, nu jei nežadat per dienas gulėt pleže
Gerų atostogų