Įkraunama...
Įkraunama...

Apsauginės priemonės

Oi, aš tai noriu įdegt, bet nenoriu nudegt, na, kad raudonas būčiau ir gailėčiaus atskridęs Sicilijon hah.gif

Tai kokį pirkti ? Kad neperdegčiau unsure.gif
Atsakyti
aš tai jamsiu vitaminų (jei rasiu papigiai), tada imsiu kokį spf30, ir tada dar vieną kremą po deginimosi (jau turiu, bet bijau, kad mažai ano liko, tai naujo reiks ieškot). Iš nivea firmos, kuris šaldo odą ir suteikia rudumo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gabria @ 2008 06 01, 19:03)
aš tai jamsiu vitaminų (jei rasiu papigiai), tada imsiu kokį spf30, ir tada dar vieną kremą po deginimosi (jau turiu, bet bijau, kad mažai ano liko, tai naujo reiks ieškot). Iš nivea firmos, kuris šaldo odą ir suteikia rudumo  thumbup.gif

Nu bet ir kremų kremukų visokiausių yra wacko.gif
Man vienintelio reik ir viskas bus gerai - tik kremo nuo saulės, ir tiek.....jokio man ten rudumo suteikiančio nereikia.
Bet kiek kainavo? biggrin.gif
Atsakyti
ash geriu vitaminus bio-carotene, kainavo 28 Lt 90 kapsuliu.
reikia gerti po viena per diena, pradedant apie menesi priesh deginimasi, deginimosi metu ir po deginimosi.
idomus faktas - karotinas kaip toks suteikia odai kitoki atspalvi net nesideginant. ash geriu shiuos vitaminus jau dvi savaites ir tikrai pastebejau, kad truputi kitoks atspalvis odos pasidare, gal toks tamsesnis truputi (nes siaip pati esu pakankamai shviesaus gymio).
Atsakyti
O nekenkia tos kapsulės?
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 06 01, 20:00)
O nekenkia tos kapsulės?

Čia Bio-Carotene sudėtis: Veikliosios medžiagos: -karoteno suspensija, kurioje
-karoteno 9 mg
Kitos medžiagos: Sojų aliejus, želatina, hidrogenuotas sojų aliejus.
Stabilizatorius - glicerolis (E422).
Lipnumą reguliuojanti medžiaga - silicio dioksidas (E551)

Pagal įdėja, neturėtų kenkti, nes vien natūralios medžiagos smile.gif Bet ilgai vartoti taip pat negalima, nes šitose kapsulėse yra labai didelė dozė būtent vieno vitamino - karotinas pavirsta vitaminu A, šiaip jo mums reikia mažiau. O kas per daug, tas nesveika - cituoju: " Vitaminai sustiprina organizmą, tačiau ir patys naudingiausi dalykai, vartojami dideliais kiekiais, tampa kenksmingais. JAV atliktų tyrimų metu paaiškėjo, kad žmonės, kurie per dieną suvartoja po 400mg vitamino E, smarkiai rizikuoja susirgti plaučių vėžiu. Panašų poveikį turi ir beta karotinas." Bet jeigu pagersi kelias savaites prieš deginimasį, kad paruošt odą, nieko tokio mirksiukas.gif
Tiesiog teko tuo domėtis, negalvokit, kad iš galvos traukiu rolleyes.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo limbi: 01 birželio 2008 - 19:20
Tai tikrai nesiruošiu gert 30 tablečių iškart biggrin.gif

Reiks nusipirkt, nes liko pusantro mėnesio iki kelionės....
Atsakyti
Kiti tai visus tris mėnesiu geria, o viena pažįstama geria nuolatos, nes sakė, jei oda gražesnė tada doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
O man kątik viena draugė painformavo, kad jos labai kenkia, tos karotino tabletės mastau.gif
Atsakyti
Nu nežinau, tas pats vitaminas A mastau.gif Su morkom tą patį gauni, tik mažiau aišku, tai porą savaičių neturėtų blogai būt g.gif Pas vaistininkę dar pasiklausk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(limbi @ 2008 06 01, 20:35)
Nu nežinau, tas pats vitaminas A  mastau.gif Su morkom tą patį gauni, tik mažiau aišku, tai porą savaičių neturėtų blogai būt g.gif Pas vaistininkę dar pasiklausk smile.gif

Nu bet rimtai reiks nusipirkt.
Pasiklausiu dar pas tėčio draugę, ji viską žino ten apie tuos dalykus biggrin.gif
Atsakyti
Mes vežėmės kremą su 20 apsauga. Prie jūros buvom kokius keturis kartus po porą val ir viskas. Grįžom labai gražiai įdegę, ne iki šokolado, bet tikrai matyt, kad iš šiltų kraštų sugrįžę. Visiškai neskaudėjo, nenusvilom, iškart gražiai rudai. Kremai yra gėris. purškiamas yra geriau, nes legvai ir vienodai pasiskirsto. jei kremas tirštas, tai draugė pasakojo, kad plėmais įdegė. sakyčiau su 20 apsauga į afriką yra pats tas, nu jei nežadat per dienas gulėt pleže smile.gif Gerų atostogų smile.gif
Atsakyti