Įkraunama...
Įkraunama...

Apsauginės priemonės

Tai yra skirtumas, kur būti soliariuminiu, o kur po atostogų. g.gif
Grįžti baltam iš Maljorkos būtų kvaila doh.gif
Atsakyti
Kad baltas negrįšiu, tai čia faktas.

Bet ir tinkamą apsaugos priemonę reikia išsirinkti - juk pvz SPF 30 tai apsaugos taip, kad visai neįdegsi, taip? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 06 01, 15:54)
Kad baltas negrįšiu, tai čia faktas.

Bet ir tinkamą apsaugos priemonę reikia išsirinkti - juk pvz SPF 30 tai apsaugos taip, kad visai neįdegsi, taip? unsure.gif

Priklauso nuo odos ir saulės aktyvumo, kiti ir su SPF 50 sugeba įdegt biggrin.gif
O šiaip patariu paskaityt šį straipsnį, ypač penktą punktą. Jeigu vis dėl to perki su sintetiniais filtrais, tai jie apsaugo silpniau, jeigu kiekvieną dieną daug laiko praleisi pliaže, tai įdegsi ir su SPF 30 smile.gif Jei rinksiesi su natūraliais filtrais, užteks SPF 15 mirksiukas.gif
Atsakyti
Man tai atrodo, kad čia išvis kiekvienam asmeniškai. Nuo odos tipo priklauso, ir t.t. Aš kaip totali lietuvaitė, mėlynų akių ir šviesių plaukų, tai man turbūt ir spf50 leis įdegt ne rudai, o raudonai verysad.gif
Bet rytoj nuo pat ryto sėsiu į mašyną ir lėksiu po visas parduotuves, vaistines ieškot tinkamiausio varianto:)
Atsakyti
Aš tai kai įdegu per vasarą, tai visus metus būnu rudas, nu va dabar jau baltokas gana unsure.gif
Tai net nežinau. Visad iš užsienio grįžtu vos ne negras, bet greitai viskas nusiplauna doh.gif
Atsakyti
reikia gert vitaminus kažkokius, kad išliktų rudumas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gabria @ 2008 06 01, 16:56)

Kad čia nelabai ką prigersi... Tiesiog oda nuolat keičiasi, atsinaujina ir taip per laiką, besimaudant ir panašiai pasikeičia tas viršutinis odos sluoksnis ir įdegis "nueina" smile.gif
Atsakyti
yra yra kažkokie beta-carotine, kurie prailgina rudumą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gabria @ 2008 06 01, 16:56)

Brangūs? g.gif

QUOTE(limbi @ 2008 06 01, 17:00)
Kad čia nelabai ką prigersi... Tiesiog oda nuolat keičiasi, atsinaujina ir taip per laiką, besimaudant ir panašiai pasikeičia tas viršutinis odos sluoksnis ir įdegis "nueina" smile.gif

Aha, vasarą maudaisi ir atrodo, kad metus nesiprausęs lotuliukas.gif Net kokiam sporto klube tai gėda blush-anim-cl.gif Kai sėdi pirty ir oda lupasi ir atrodo kad purvas unsure.gif

QUOTE(gabria @ 2008 06 01, 17:11)
yra yra kažkokie beta-carotine, kurie prailgina rudumą smile.gif

Reiks pasidomėt unsure.gif
g.gif
Atsakyti
Jeigu neklystu, tai prieš kelias savaites mačiau akciją, apie 15lt eurovaistinėj. Greičiausiai jin bus pasibaigus, tai apie 25lt kainuoja:) dabar kaupiu informaciją, o ryt varysiu per visur ieškot visko. (ir kremų, ir šitų vitaminų).
Atsakyti
Mano mama va turi SPF 5, Kolastyna, mokėjo aie 25 lt sakė, spartinantis įdegį g.gif

Čia toks tik Lietuvoj tinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 06 01, 13:21)
Kiek kainavo? ax.gif
O aš kai dviem savaitėm į šiltus kraštus kraustysiuos, tai irgi reiks Lietuvėlėj pasipratint doh.gif

na kainavo gal 40 lt unsure.gif
bet aš tai labai tikiuosi, kad visiškai neįdegsiu su juo lotuliukas.gif na bent jau norėčiau, kad taip būtų... nors šiaip Egipte ir su spf 30 įdegiau unsure.gif
Atsakyti