QUOTE(karamella @ 2008 06 18, 15:07)
Sveikutės, poilsiautojos!

Aš kaip tik dabar renkuosi apsauginį kremą nuo saulės, nes liepos mėnesį išskrendu į Turkiją. Labai noriu gražiai rudai įdegti ir kad tas įdegis išliktų ilgiau. Šiame forume radau labai daug naudingos informacijos ir susidomėjau Bio carotene kapsulėm

Nusprendžiau ir aš šiandieną nuvažiuoti į vaistinę ir jas nusipirkti. Dar tik teks rinktis kremuką prieš ir po deginimosi. Daug kas čia giria GARNIER produkciją, reiks gal ir man pabandyti
Pries savaite buvom Turkijoj, naudojom butent Garnier apsaugini krema. Nepatiko tuo, kad ir mane, ir vyra ir drauge isbere mazais spuogiukais. Patarimas keliaujantiems i siltus krastus - jei norit graziai idegt reiktu:
- pirma diena nueit i pirti (ten nupilinguoja oda, todel lygiau idegama, o pats idegis ilgiau laikosi);
- degintis ant saules kokius tris kartus per diena po 15min, tepantis apsauginiu kremu (gulint po skeciais irgi idegama) - patikekit tikrai idegsit, bet neperdegsit. Jokiu budu nesnauskit ant saules, kitaip tikrai prireiks mediku pagalbos.
Ir dar... Buvom su draugu, kuris laaabai bijo saules ir visa laika prabuvo po skeciu, nesidegino nei minutes, keista, bet idege raudonai (nesitepe kremu) ir pakankamai stipriai, Nutarem, kad saule labiausiai ima maudantis vandenyje, o taip pat ir skeciai nevisiskai apsaugo.