Įkraunama...
Įkraunama...

Apsauginės priemonės

QUOTE(Frosted @ 2008 06 08, 20:15)
O nuo to beta karotino nesideginant oda bent kiek rudo atspalvio igauna ar cia tik papildoma apsauga nuo nudegimu? paaiskinkit plizz man blondinei tongue.gif

kiek domejausi pati,, pries perkant beta-karotina, tai yra atsiliepimu,, jog dozuojant po 3 kapsules per diena, viena mergyte buvo panasi i morkyte bigsmile.gif bet valgant po 1, galima to isvengti. as esu balataode nereali, tai tikrai matau pokycius i teigiama puse, t.y. rudumo smile.gif tos kapsules padeda pagreitinti idegi ir suteikia grazu/auksini/svelnu odos atspalvi.
Atsakyti
QUOTE(Frosted @ 2008 06 08, 20:55)
bigsmile.gif Kur perkat?  bigsmile.gif

pirkau mazoje vaistineje, tikrai ne Euro, gal Litfarmoje, ten pigesni vaistai visada buna. zinau jog yra lietuvisku "beta-karotino+vitaminas A" kapsuliu, jos kainuoja dar pigiau, tik nezinau koks kiekis.. reikia prasukt pro kelias vaistines ir tikrai kazka papigiam galima rasti is tos serijos.
Atsakyti
o koki naudojate, kad jauciasi poveikis? blush2.gif as pati baltaode, tai to auksinio atspalvio nu taaaip norisi... rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Snekeaju siandien su drauge, ji vyko su maza dukryte i Turkija, vezesi spf 25, nuolat tepesi, turbut ir labai saule nepiktnaudziavo, tai pasakojo, jog grizo abi baltos, kaip ir isvaziavo. biggrin.gif
Atsakyti
Skaičiau, kad kremai su spf 5, 6, 8..15 - beveik nieko neapsaugo, jeigu nori, kad tikrai apsaugotų, reikia rinktis minimum spf 15, 20. Kai dar oda mažai nudegusi, geriau teptis kremu su didesne spf, kai jau oda pripranta prie saulės - mažesne. Aš tai visad naudoju kremą su spf20 mastau.gif
Atsakyti
na va, grįžau iš Ispanijos, turėjau spf 30 kremą ir tepiausi kas porą valandų visas dienas ir vistiek grįžau ruda ruda ax.gif Kažkaip galvojau, kad per jį saulė taip neims, bet turbūt su visais įdegama rolleyes.gif
Atsakyti
jo, aš ir jau grįžau. pakankamai rudai įdegiau, įdegis matosi gražiai, toks maloniai rudas, bet čia manau vitaminai padėjo;]

savo kremuką naudojau tris keturis kartus per dieną, tai per atostogas ir pasibaigė;/ bet šiaip kadangi esu linkus degt raudonai, tai šįkart lb pasisekė;]
Atsakyti
QUOTE(bamba @ 2008 06 12, 21:46)
na va, grįžau iš Ispanijos, turėjau spf 30 kremą ir tepiausi kas porą valandų visas dienas ir vistiek grįžau ruda ruda ax.gif Kažkaip galvojau, kad per jį saulė taip neims, bet turbūt su visais įdegama rolleyes.gif

Idegama su visais, tik kuo didesnis SPF, tuo maziau spinduliu praleidzia. Bet jau geriau idegti maziau, nei nudegti ir luptis po to, ar ne? mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės, poilsiautojos! 4u.gif Aš kaip tik dabar renkuosi apsauginį kremą nuo saulės, nes liepos mėnesį išskrendu į Turkiją. Labai noriu gražiai rudai įdegti ir kad tas įdegis išliktų ilgiau. Šiame forume radau labai daug naudingos informacijos ir susidomėjau Bio carotene kapsulėm g.gif Nusprendžiau ir aš šiandieną nuvažiuoti į vaistinę ir jas nusipirkti. Dar tik teks rinktis kremuką prieš ir po deginimosi. Daug kas čia giria GARNIER produkciją, reiks gal ir man pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karamella @ 2008 06 18, 15:07)
Sveikutės, poilsiautojos!  4u.gif  Aš kaip tik dabar renkuosi apsauginį kremą nuo saulės, nes liepos mėnesį išskrendu į Turkiją. Labai noriu gražiai rudai įdegti ir kad tas įdegis išliktų ilgiau. Šiame forume radau labai daug naudingos informacijos ir susidomėjau Bio carotene kapsulėm  g.gif  Nusprendžiau ir aš šiandieną nuvažiuoti į vaistinę ir jas nusipirkti. Dar tik teks rinktis kremuką prieš ir po deginimosi. Daug kas čia giria GARNIER produkciją, reiks gal ir man pabandyti  ax.gif

Pries savaite buvom Turkijoj, naudojom butent Garnier apsaugini krema. Nepatiko tuo, kad ir mane, ir vyra ir drauge isbere mazais spuogiukais. Patarimas keliaujantiems i siltus krastus - jei norit graziai idegt reiktu:
- pirma diena nueit i pirti (ten nupilinguoja oda, todel lygiau idegama, o pats idegis ilgiau laikosi);
- degintis ant saules kokius tris kartus per diena po 15min, tepantis apsauginiu kremu (gulint po skeciais irgi idegama) - patikekit tikrai idegsit, bet neperdegsit. Jokiu budu nesnauskit ant saules, kitaip tikrai prireiks mediku pagalbos.
Ir dar... Buvom su draugu, kuris laaabai bijo saules ir visa laika prabuvo po skeciu, nesidegino nei minutes, keista, bet idege raudonai (nesitepe kremu) ir pakankamai stipriai, Nutarem, kad saule labiausiai ima maudantis vandenyje, o taip pat ir skeciai nevisiskai apsaugo.
Atsakyti
QUOTE(zmonelyte @ 2008 06 18, 21:44)
Pries savaite buvom Turkijoj, naudojom butent Garnier apsaugini krema. Nepatiko tuo, kad ir mane, ir vyra ir drauge isbere mazais spuogiukais. Patarimas keliaujantiems i siltus krastus - jei norit graziai idegt reiktu:
- pirma diena nueit i pirti (ten nupilinguoja oda, todel lygiau idegama, o pats idegis ilgiau laikosi);
- degintis ant saules kokius tris kartus per diena po 15min, tepantis apsauginiu kremu (gulint po skeciais irgi idegama) - patikekit tikrai idegsit, bet neperdegsit. Jokiu budu nesnauskit ant saules, kitaip tikrai prireiks mediku pagalbos.
Ir dar... Buvom su draugu, kuris laaabai bijo saules ir visa laika prabuvo po skeciu, nesidegino nei minutes, keista, bet idege raudonai (nesitepe kremu) ir pakankamai stipriai, Nutarem, kad saule labiausiai ima maudantis vandenyje, o taip pat ir skeciai nevisiskai apsaugo.

Kaip smagu, kad pasidalini savo patirtimi. Aš mąstau tarp dviejų variantų: GARNIER arba VICHY kremuko. VICHY dar nelabai man girdėta firma, bet gal ne veltui brangesnė priemonė? g.gif Gal tiesiog reiktų nueiti į kokią sarmą ir pasitarti su konsultante, kad po to mūsų neišbertų mažais spuogeliais, nes mano oda ir taip jautroka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karamella @ 2008 06 18, 23:45)
Kaip smagu, kad pasidalini savo patirtimi. Aš mąstau tarp dviejų variantų: GARNIER arba VICHY kremuko. VICHY dar nelabai man girdėta firma, bet gal ne veltui brangesnė priemonė?  g.gif  Gal tiesiog reiktų nueiti į kokią sarmą ir pasitarti su konsultante, kad po to mūsų neišbertų mažais spuogeliais, nes mano oda ir taip jautroka  doh.gif

Na, nesu bandziusi Vichy kremuko, bet manau, kad tai geresne kosmetika, o siaip, gal reiktu pasitarti geriau su vaistininku, nes Sarmoje mergaites tikrai nera pakankamos kvalifikacijos, cia manau jau reiktu siek tiek medicininiu ziniu (kalbu apie saules zala), ypac del vaikisku priemoniu nuo saules. Mes dar planuojam vykti i Turkija rugseji su mazyle, tai manau, kad tikrai pirksiu vaistinej krema. Ir dar norejau pridurti, kad man labai prireike kremo nuo saules veidui (deja, jo neturejau), nes veidas lieka visiskai neapsaugotas, jei vaikstai, o kuno kremas per daug riebus, nors mano oda tikrai nera jautri, taigi, manau, kad tikrai vertetu ir toki kremuka isigyti (ypac vaikams, nes maciau viena kudiki, kurio veidas buvo tiesiog nusviles nuo saules, o kunelis baltas, turbut tiesiog teveliai neapsiziurejo doh.gif ).
Atsakyti