Aš žadu non stop ten gulėt, tai patarkit, ką imt

Aš iš Avon užsisakiau vaikišką purškiamą SPF 30 ir sau SPF 25, manau bus pats tas - pasidalinsim visi trys.
Dabar 2 perkant labiau apsimoka 
Oi, kaip laukiu atsotogų

Oi, kaip laukiu atsotogų

aš irgi laukiu:) laimei nebedaug liko laukt. penktadienį jau skrendu
vakar nuvežiau tėtį į aerouostą, į Rodą išskrido, tai baisiai pavydas ėmė
o aš pamažu ruošiuos, ir lėksiu apsipirkinėt

vakar nuvežiau tėtį į aerouostą, į Rodą išskrido, tai baisiai pavydas ėmė

o aš pamažu ruošiuos, ir lėksiu apsipirkinėt

Kam įdomu, nusipirkau:
vaikų deginimosi emulsiją spf35,
losjoną po deginimosi vaikams (čiut ne kūdikiams, bet man tiks)
ir vitaminų Bio-Carotine, reikėtų gert mėnesį prieš atostogas, bet aš savaitę pagersiu:)
Už viską palikau 40lt. manau normali suma:)
ir vitaminų Bio-Carotine, reikėtų gert mėnesį prieš atostogas, bet aš savaitę pagersiu:)
QUOTE(gabria @ 2008 06 02, 13:11)
Kam įdomu, nusipirkau:
sakyčiau, daug geriau negu normali

O kiek tos tabletės tada kainavo?

šiaip pakuotė, su 90 tablečių (gaunas visai vasarai) kainuoja apie 30lt, o su 30tablečių (mėnesiui) apie 10lt.
Iš esmės, kaip nurodyta instrukcijose, reikia gert mėnesis prieš aktyvų buvimą saulėje (nors tie vitaminai padeda ir nuo rūkymo (
) ir šiaip nuo odos senėjimo). ir reikia gerti ne tik prieš atostogas, bet ir atostogų metu. Nu tai iš esmės visą vasarą
aš kadangi kraustysiuos į ne saulėtus kraštus, tai man tik mėnesiui užteks tų vitaminų.
Iš esmės, kaip nurodyta instrukcijose, reikia gert mėnesis prieš aktyvų buvimą saulėje (nors tie vitaminai padeda ir nuo rūkymo (

QUOTE(gabria @ 2008 06 02, 13:11)
Kam įdomu, nusipirkau:
O, cia baisiai pigiai prasisukot!
As pasiziurejau, kad vaikiskas Seba Med spf 50 virs 70 lt kainuoja. Nivea toks apie 50 lt. Dabar dar ir pradedu dvejot, ar tikrai reikia cia mums to spf50, gal ir 30 uzteks.

Man labiausiai patinka Garnier deginimosi pieneliai, jau kelinta vasara jais naudojuosi, ir nenudegu, nelimpa jie, gerai isigeria, maloniai kvepia.. vienzo, kol kas esu labai patenkinta.
Dar Vichi neblogi yra, bet zymiai brangesni
Jei kur i siltuops krastus, tai imu sita - SPF30, nes mano oda sviesi

Jei kur i siltuops krastus, tai imu sita - SPF30, nes mano oda sviesi

ruosiantis atostogoms as jau apie menesi geriu beta karotina, uz 90 kapsuliu mokejau 18lt, tikrai papigiam
ir uztenka 3 men., geriant 1 per diena. oda siekt tiek parudavusi , na dar 2 kart soliariume buvau..
apsirupinsiu kremukais ir manau busiu su pilna emunicija vasarai

O nuo to beta karotino nesideginant oda bent kiek rudo atspalvio igauna ar cia tik papildoma apsauga nuo nudegimu? paaiskinkit plizz man blondinei