Įkraunama...
Įkraunama...

Apsauginės priemonės

Aš žadu non stop ten gulėt, tai patarkit, ką imt lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš iš Avon užsisakiau vaikišką purškiamą SPF 30 ir sau SPF 25, manau bus pats tas - pasidalinsim visi trys. ax.gif Dabar 2 perkant labiau apsimoka mirksiukas.gif
Oi, kaip laukiu atsotogų blush2.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo neringata: 02 birželio 2008 - 09:07
aš irgi laukiu:) laimei nebedaug liko laukt. penktadienį jau skrendu thumbup.gif

vakar nuvežiau tėtį į aerouostą, į Rodą išskrido, tai baisiai pavydas ėmė ax.gif

o aš pamažu ruošiuos, ir lėksiu apsipirkinėt cool.gif
Atsakyti
Kam įdomu, nusipirkau:
vaikų deginimosi emulsiją spf35,
losjoną po deginimosi vaikams (čiut ne kūdikiams, bet man tiks)
ir vitaminų Bio-Carotine, reikėtų gert mėnesį prieš atostogas, bet aš savaitę pagersiu:)
Už viską palikau 40lt. manau normali suma:)
Atsakyti
QUOTE(gabria @ 2008 06 02, 13:11)
Kam įdomu, nusipirkau:
ir vitaminų Bio-Carotine, reikėtų gert mėnesį prieš atostogas, bet aš savaitę pagersiu:)

sakyčiau, daug geriau negu normali thumbup.gif
Atsakyti
O kiek tos tabletės tada kainavo? g.gif
Atsakyti
šiaip pakuotė, su 90 tablečių (gaunas visai vasarai) kainuoja apie 30lt, o su 30tablečių (mėnesiui) apie 10lt.
Iš esmės, kaip nurodyta instrukcijose, reikia gert mėnesis prieš aktyvų buvimą saulėje (nors tie vitaminai padeda ir nuo rūkymo ( thumbup.gif ) ir šiaip nuo odos senėjimo). ir reikia gerti ne tik prieš atostogas, bet ir atostogų metu. Nu tai iš esmės visą vasarąsmile.gif aš kadangi kraustysiuos į ne saulėtus kraštus, tai man tik mėnesiui užteks tų vitaminų.
Atsakyti
QUOTE(gabria @ 2008 06 02, 13:11)
Kam įdomu, nusipirkau:

O, cia baisiai pigiai prasisukot!
As pasiziurejau, kad vaikiskas Seba Med spf 50 virs 70 lt kainuoja. Nivea toks apie 50 lt. Dabar dar ir pradedu dvejot, ar tikrai reikia cia mums to spf50, gal ir 30 uzteks. g.gif Mes birzelio pabaigoj skrendam i Turkija su seima. Faktas, kad daug busim ir po skeciu, ir ne po skeciu, priklausys nuo vaiku "migracijos" papludimyje ir prie baseino...
Atsakyti
Vaikams tai aiksu imsiu SPF 50 ir 30,o sau apie 20 ir 15 tik sau dar nezinau kokiu firmu ,o vaikams tai Sebamed,ir dar nesugalvojau kokius po deginimosi kremus pirksiu ir jokiu ytableciu nepirkau...
Atsakyti
Man labiausiai patinka Garnier deginimosi pieneliai, jau kelinta vasara jais naudojuosi, ir nenudegu, nelimpa jie, gerai isigeria, maloniai kvepia.. vienzo, kol kas esu labai patenkinta. thumbup.gif Dar Vichi neblogi yra, bet zymiai brangesni ax.gif
Jei kur i siltuops krastus, tai imu sita - SPF30, nes mano oda sviesi rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
ruosiantis atostogoms as jau apie menesi geriu beta karotina, uz 90 kapsuliu mokejau 18lt, tikrai papigiam smile.gif ir uztenka 3 men., geriant 1 per diena. oda siekt tiek parudavusi , na dar 2 kart soliariume buvau.. smile.gif apsirupinsiu kremukais ir manau busiu su pilna emunicija vasarai smile.gif
Atsakyti
O nuo to beta karotino nesideginant oda bent kiek rudo atspalvio igauna ar cia tik papildoma apsauga nuo nudegimu? paaiskinkit plizz man blondinei tongue.gif
Atsakyti