Įkraunama...
Įkraunama...

Paauglystė II

QUOTE(sena niekšė @ 2010 02 09, 16:30)
Tikrai? dry.gif anksčiau esat kažką leptelėjęs apie vakarų šalis. o žinot, kad tose šalyse egzistuoja net homoseksualų "savisaugos būriai"? ir patikėkit, homoseksualus jaunimas kaip tik skatinamas kovoti, priešintis, mokėti apsiginti. Nori-nenori, bet užgaulioti homoseksualus net pačiose tolerantiškiausiose šalyse yra vis dar norma. Ir jeigu gėjus reikš išskydusį vištgaidį -- niekas ir nesikeis. Bet ne visi nori tai kentėti.
palaikyčiau ir remčiau. bet skatinčiau kovoti už save, o ne žemintis ir kentėti.

kitas dalykas, dėl ko LABAI nerimaučiau, tai dėl galimo seksualinio išnaudojimo. Paaugliais pasinaudoti lengva. kaip mergaitės dažnai būna naivios, taip ir berniukai. neramu būtų, kad neužsirautų ant kokių ištvirkėlių.
Kalbėjau, kad Vakarų Europos šalyse kovojama už homoseksualų teises, bet jei Jūs kovą siejate tik su fiziniu smurtu, tai nieko gero tada... smile.gif

Aš jau pasakiau - esu prieš kovą smurtu. O kad paminėjau Vakarus, nereiškia, kad viskas kas ten vyksta yra gerai ir turime iš jų perimti aklai visą jų gyvenimo siekį.

Kiek esu buvęs užsienyje, tai drąsiai galiu ginčytis - net labiausiai civilizuotose šalyse homoseksualų užgauliojimas NĖRA laikomas norma. Tai norma nebent skurdžiose miestų dalyse arba provincialiuose šalies užkampiuose. Kiekvienoje aplinkoje skirtingai, bet, žinoma, teigti, kad Vakarų Europoje visi tolerantiški, negalime. Bet ten dauguma tikrai tolerantiškesni, nei Lietuvoje, dėl to netolerancija Vakarų Europoje laikoma nenormaliu dalyku, o Lietuvoje, atvirkščiai - natūraliu ir savaime suprantamu. Pasižiūrėkit, kas vyksta Lietuvos mokyklose!

Gėjaus įvaizdį pati visuomenė sieja su "išskydusiu vištgaidžiu".
Nemanau, kad homoseksualai nekovoja ir Lietuvoje, juk organizuoja eisenas (ne paradus), kovoja už savo teises ir t.t. Tačiau vis tiek tai dar per silpnai jaučiama, nes netolerancija Lietuvoje klesti, Lietuvoje nemadinga būti tolerantišku.

Hm, vaikų homoseksuali orientacija iš tikrųjų šiek tiek didina riziką dėl galimybės seksualiai pasinaudoti vaiku. Nes tėvai per mažai apie jį žino ir vaiką priskiria (jei vaikinas) prie mažiau rizikingos grupės, kalbant apie seksualinį išnaudojimą. O štai į panelę žiūrės visada kaip į potencialią auką, kuriai reikia aiškinti, kad ji turi būti protinga ir atsargi.
Atsakyti
Labas vakaras.. Turiu problemą.. Turiu draugę. Mes taaip gerai sutariam, turim panašumų ir kt. bet tiesiog aš kartais negaliu pakęst jos elgesio.. Bandžiau ir geruoju.. Ir bandžiau nebendraut visai, ir pyktis ir taikytis. Bet jai atrodo taspats bendrauju su ja aš ar ne. Nors prisiekinėja jog geriausia draugė.Bet,dabar pastebėjau,jog ji taip sako visoms.Niekada neparašo.Kai pasiūlau susitikt, niekad negali.Paprašo ateit kai tik jai sunku būna,ar neturi ką veikt.Aš sutinku,nes ji man daug ką reiškia..Dabar pastebėjau naują dalyką: pradėjau susirast daugiau naujų draugų, su kuriais sutariu, taip nesielgia kaip ji..Paaiškėjo..Jog ji pamačius kad su jais bendrauju ir ji pradėjo jiems rašinėti ir pan. Neturiu privatumo visiškai..Kartais taip susinervinu, verkiu..Net nežinau ką daryt.Gyvenu mažam miestelyje, tad nesusitikti jos, nebendrauti su ja nėra šansų.Ačiū išanksto, jei patarsite.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruskee: 13 vasario 2010 - 19:56
QUOTE(indruskee @ 2010 02 13, 20:54)
Labas vakaras.. Turiu problemą.. Turiu draugę. Mes taaip gerai sutariam, turim panašumų ir kt. bet tiesiog aš kartais negaliu pakęst jos elgesio.. Bandžiau ir geruoju.. Ir bandžiau nebendraut visai, ir pyktis ir taikytis. Bet jai atrodo taspats bendrauju su ja aš ar ne. Nors prisiekinėja jog geriausia draugė.Bet,dabar pastebėjau,jog ji taip sako visoms.Niekada neparašo.Kai pasiūlau susitikt, niekad negali.Paprašo ateit kai tik jai sunku būna,ar neturi ką veikt.Aš sutinku,nes ji man daug ką reiškia..Dabar pastebėjau naują dalyką: pradėjau susirast daugiau naujų draugų, su kuriais sutariu, taip nesielgia kaip ji..Paaiškėjo..Jog ji pamačius kad su jais bendrauju ir ji pradėjo jiems rašinėti ir pan. Neturiu privatumo visiškai..Kartais taip susinervinu, verkiu..Net nežinau ką daryt.Gyvenu mažam miestelyje, tad nesusitikti jos, nebendrauti su ja nėra šansų.Ačiū išanksto, jei patarsite.

Kam tau tokia draugė? g.gif
pasišnekėk su ja, paaiškink situaciją ir jei ji nesutinka keistis, tai paprasčiausiai nutrauk bendravimą, juk aplink pilna kitų merginų, kurios taip nesielgs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2010 02 13, 22:02)
Kam tau tokia draugė?  g.gif
pasišnekėk su ja, paaiškink situaciją ir jei ji nesutinka keistis, tai paprasčiausiai nutrauk bendravimą, juk  aplink pilna kitų merginų, kurios taip nesielgs  4u.gif

Ji man tiesiog reikalinga, nežinau kodėl..Prisirišus belekaip. Sakau, jau bandžiau kalbėt, bet nieko..Taip, yra, bet ji viską sužino iš "onės"ir jiem pradėja rašinėt,įsiteigt,jog ji geresnė nei aš doh.gif Po tų pokalbių susipykstam, ir ji tiesiog toliau gyvena kaip gyvenus lyg nebūtų pažinojus manęs,skaudu.
Aš linkus labiau spręsti viską, aiškintis,be pykčių.O ji kitokia verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruskee: 13 vasario 2010 - 20:12
Nu sorry, bet tokią draugę, tai tik ant trijų raidžių pasiųst... Kas čia per draugė? Nieko sau draugelka, kuri net iš tavęs draugus atiminėja. Aš tokią tai siųsčiau kuo toliau, kuo greičiau ir dar nuo širdies pridėčiau, kad maža nepasirodytų schmoll.gif ! Jinai gal tave kažkaip biologiškai veikia? Nu tipo, užkoduoja. Net pati to nežinodama.
Atsakyti
Nežinau..Tiesiog ji moka visus nuteikti taip kad ji viesiems atrodo faina, draugiška ir pan..Mes tiesiog tiek daug patyrę kartu esam..Aš prisirišau, negaliu kitaip unsure.gif Kaip norėčiau taip lengvai ją pasiūst. Bet tas pasiuntimas visada baigiasi atsiprašymu... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(indruskee @ 2010 02 13, 21:08)
Ji man tiesiog reikalinga, nežinau kodėl..Prisirišus belekaip. Sakau, jau bandžiau kalbėt, bet nieko..Taip, yra, bet ji viską sužino iš "onės"ir jiem pradėja rašinėt,įsiteigt,jog ji geresnė nei aš doh.gif Po tų pokalbių susipykstam, ir ji tiesiog toliau gyvena kaip gyvenus lyg nebūtų pažinojus manęs,skaudu.
Aš linkus labiau spręsti viską, aiškintis,be pykčių.O ji kitokia verysad.gif

kažin ar ką nors pakeisi.. sad.gif
mėgink su kitais daugiau bendraut ir manyčiau pasimirš vis vien..
Jei žmogus pats nenori keistis, tai niekas kitas jo nepakeis.. Nesižemink 4u.gif
Atsakyti
Nu, o gal jinai rimtai tave biologiškai veikia? g.gif Kartais nesijauti su bendravimo po ja tarsi išsunkta?
Atsakyti
Nu ką žinau.. Galbūt..Kartais g.gif
Va tame ir esmė kad žeminuos verysad.gif Bet neina kitaip,o mano kiti draugai primena ją.
Atsakyti
QUOTE(Luzmirella @ 2010 02 13, 21:32)
Nu, o gal jinai rimtai tave biologiškai veikia?  g.gif Kartais nesijauti su bendravimo po ja tarsi išsunkta?

Na, kai draugės toks charakteris, tai kažin ar pati kitaip jausčiaus biggrin.gif
Ir ką reiškia tas tavo "biologiškai veikia"? kaip tai turėtų atrodyt? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Cukrinė_Siela*: 13 vasario 2010 - 20:39
Aš irgi nelabai suprantu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(indruskee @ 2010 02 13, 21:36)
Nu ką žinau.. Galbūt..Kartais g.gif
Va tame ir esmė kad žeminuos verysad.gif Bet neina kitaip,o mano kiti draugai primena ją.

Na, čia jau tavo valios reikėtų sugebėt nesižemint ir pan 4u.gif čia tik dabar atrodo, kad negalėtum be jos, su vaikinu juk irgi panašiai būna po išsiskyrimo rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(indruskee @ 2010 02 13, 21:40)
Aš irgi nelabai suprantu blush2.gif

Gal turėjo omeny kokią magiją? rolleyes.gif
Atsakyti